Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Που ειναι ο γαμπρος?

-Εγινε Λουης!

-Τα λεφτα μου πισω ρε!!!

ΥΓ:Αυτοι που ειναι καλλιεργημενοι ποσα τρακτερ εχουν περασει απο πανω τους?Χρειαστηκε πολυ δουλεια για να το επιτυχουν?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

To συγκεκριμενο γραφειο εχει παντρεψει πολλοι κοσμο.

Τοσο παλιο και με τοσες παντρειες, δεν μπορει παρα να κανει δουλειά, δεν μπορει να ειναι μουφα!

Δημοσ.

Τοσο παλιο και με τοσες παντρειες, δεν μπορει παρα να κανει δουλειά, δεν μπορει να ειναι μουφα!

η μητερα μου ειχε γνωστη που παντρευτικε μεσω αυτου του γραφειου

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ να γελάσω με ιστορίες και βλέπω το συζητάτε ψευτοσοβαρα. :-(

Πες εσυ ρε Ανωρυμους για τη γνωστη της μανας λεπτομερειες.

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ να γελάσω με ιστορίες και βλέπω το συζητάτε ψευτοσοβαρα. :-(

Πες εσυ ρε Ανωρυμους για τη γνωστη της μανας λεπτομερειες.

Πες πρώτα εσύ ποια πιστεύεις ότι είναι τα αρνητικά του συνοικεσίου;  ή δεν βρίσκεις κάτι αρνητικό και απλά δεν σαρέσει όπως πχ κάποιον δεν του αρέσουν τα μανιτάρια στην πίτσα;

Δημοσ.

Λοιπόν πρόσφατα μου μιλούσε ένας φίλος για ενα γραφείο γνωριμιών που διοργανώνει events για singles. Σε στυλ κλείνουν ενα γνωστο μαγαζί και μαζεύουν μπακουρους, σε ιση αναλογία τα δυο φυλα. Απ ότι κατάλαβα θέλει μονο εγγραφη πριν το event (ώστε να ειναι σίγουροι για το 50:50) και μια εισοδο λιγο πιο πανω από αυτη που θα είχε το μαγαζί.

Καποιος αλλος φιλος μου θύμισε επίσης κάποια events του club22(?) που ολοι κυκλοφορουσαν με ενα νουμερακι και αν γουσταρες καποιον του αφηνες σημειωμα στην εισοδο, με τον αριθμο του/στη θυριδα του.

Δημοσ.

Λοιπόν πρόσφατα μου μιλούσε ένας φίλος για ενα γραφείο γνωριμιών που διοργανώνει events για singles. Σε στυλ κλείνουν ενα γνωστο μαγαζί και μαζεύουν μπακουρους, σε ιση αναλογία τα δυο φυλα. Απ ότι κατάλαβα θέλει μονο εγγραφη πριν το event (ώστε να ειναι σίγουροι για το 50:50) και μια εισοδο λιγο πιο πανω από αυτη που θα είχε το μαγαζί.

Καποιος αλλος φιλος μου θύμισε επίσης κάποια events του club22(?) που ολοι κυκλοφορουσαν με ενα νουμερακι και αν γουσταρες καποιον του αφηνες σημειωμα στην εισοδο, με τον αριθμο του/στη θυριδα του.

αυτό λέγεται ραντεβού στα τυφλά και δεν είναι συνοικέσιο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ χάλια φάση αυτα τα events, οπως τα φαντάζομαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...