jeanthira7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σας, Το ADSL μου είναι CONN-X και χρησιμοποιώ router της TP-LINK (300 MPBS Wireless N ADSL 2+ μοντέλο). Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω είτε από το interface του ρούτερ, είτε από κάποιο λογισμικό να ορίσω το bandwidth για συγκεκριμένες MAC ADRESSES του δικτύου μου.... Μήπως γνωρίζετε πώς θα μπορούσα να το κάνω?
me3ikan Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Α. πες μας το μοντέλο του ρουτερ. Πχ td-w8970. Αυτό που μας λες δεν είναι το μοντέλο. Β. Τα tp link έχουν bandwidth management νομίζω. Γ. Στο bandwidth management ορίζεις ip και όχι Mac address. Επομένως οι επιλογές σου είναι είτε να ορίσεις καρφωτες ip ή να "παντρεψεις" ip με Mac όπως γίνεται από το interface πολλών tp link.
jeanthira7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Α. πες μας το μοντέλο του ρουτερ. Πχ td-w8970. Αυτό που μας λες δεν είναι το μοντέλο. Β. Τα tp link έχουν bandwidth management νομίζω. Γ. Στο bandwidth management ορίζεις ip και όχι Mac address. Επομένως οι επιλογές σου είναι είτε να ορίσεις καρφωτες ip ή να "παντρεψεις" ip με Mac όπως γίνεται από το interface πολλών tp link. TD-W8961NB http://www.tp-link.com/Resources/document/TD-W8961NB_V2_User_Guide.pdf Ιδού και το manual αλλά δεν βγάζω άκρη... Ενώ μόλις μετά λύπης μου διαπιστώνω πως δεν έχει επιλογή για bandwidth control... http://computers.xpatit.gr/68-asyrmato-ADSL/1846-TP-LINK-TD-W8961NB-300Mbps-Wireless-N-ADSL2-Modem-Router-Ann.html
me3ikan Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Φίλε μου το συγκεκριμένο ρούτερ δυστυχώς δεν υποστηρίζει bandwidth management. Από το td-w8968 και μετά υποστηρίζεται το οποίο μαλιστα είναι στην ίδια τιμή με το δικό σου! Ή άλλη λύση είναι να εγκατασταθεί σε όλους τους υπολογιστές ένα πρόγραμμα που ονομάζεται net limiter. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ βέβαια, εδώ στο φόρουμ το εμαθα, οπότε περίμενε και κάποια γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα