Προς το περιεχόμενο

Επιλογή αυτοκινήτου...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βλέπω να καταλήγω σε Corsa τελικά...

@dacourt δεν παρεξηγώ ηρέμησε ;)

Σημείωση επειδή έχουν ρίξει ένα χαμήλωμα ή μια ζάντα δεν σημαίνει πως είναι κάγκουρες. Απλά εμείς τους έχουμε βάλει σε μια μπάλα. Το Corolla άμα είχε άλλη ζάντα και μαύρο το φανάρι πίσω θα ήταν το αμάξι μου :P αλλά δεν είναι καγκουριά! άμα είναι καγκουριά τότε το FBI είναι κάγκουρες...

Δεν έχω λέω κάτι που να μην καταλήγουμε στο να μην ξέρω τι θέλω. Είπα ένα αμάξι μικρό (όχι passat κτλπ) με 4000€, οικονομικό και να έχει κάποια χ δύναμη. Συνολική δύναμη! γιατί και το micra έχει 85 πόνυ αλλά είναι ποιο γρήγορο από το clarus μου. Τώρα για την εμφάνιση δεν μπορώ να πω να είναι όμορφο γιατί σε κάποιους αρέσει το νέο cactus το οποίο το σιχαίνομαι. Οπότε λέτε αμάξια και τα βλέπω εγώ. Το Corsa-C2 τα θεωρώ πανέμορφα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουν κάνει μεγάλη ζημιά τα περιοδικά αυτοκινήτων.... ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ χαχαχα!!!

τσεκαρε απο τι εταιριες παιρνει διαφημιση ενα περιοδικο και το τι σχεση εχει με αυτα που γραφει

εδω δημοσιογραφοι εχουν πει (unofficial εννοειται) οτι αν θες να βγαλεις μια ακρη, πρεπει να διαβαζεις between the lines

ο μεγαλυτερος καρκινος by far ειναι τα auto/moto triti, που αυτα συμβουλευονται μαντραδες και ασφαλιστικες

Το Corolla άμα είχε άλλη ζάντα και μαύρο το φανάρι πίσω θα ήταν το αμάξι μου :P αλλά δεν είναι καγκουριά! 

ε το κόβω ότι του έχει σκίσει τα πρέκια.. έτσι λέω!!! Μόνο και μόνο η πρώτη φώτο, μου φθάνει για να το απορρίψω.. αυτό ήταν γκομενάμαξο φίλε για να το στήνει μπροστά από τις καφετέριες και να το παίζει Σουμάχερ.. δες ξανά την πρώτη φώτο.

Αλλά αφού σου αρέσουν τέτοια αυτοκίνητα.. πάσο. σεβαστές όλες οι απόψεις.

τσεκαρε απο τι εταιριες παιρνει διαφημιση ενα περιοδικο και το τι σχεση εχει με αυτα που γραφει

εδω δημοσιογραφοι εχουν πει (unofficial εννοειται) οτι αν θες να βγαλεις μια ακρη, πρεπει να διαβαζεις between the lines

ο μεγαλυτερος καρκινος by far ειναι τα auto/moto triti, που αυτα συμβουλευονται μαντραδες και ασφαλιστικες

Μεγαλύτερος καρκίνος από αυτά τα περιοδικά που έγραψες δεν υπάρχει..., εγώ θα πρόσθετα και άλλα περιοδικά. Θα ήθελα να γράψω και εγω μερικά ακόμα αλλά δεν θέλω να δώσω στεγνά κάποιους δημοσιογράφους και παρεξηγηθούν. Έπεσε πολύ μαύρο χρήμα για διαφήμιση... πήγαν πολλοί ταξιδάκια πληρωμένα από εταιρίες!!! Επηρεάστηκαν γενιές οδηγών με τα δήθεν Γερμανικά...

Μπορείς να πας και σε 16άρι 206.... 4 άτομα χωράνε for fun, πιο ελαφρύ, πιο μικρό και πιο σπιρτόζο από CC (οκ άλλη γλύκα το καλοκαιράκι ανοιχτό).

π.χ.:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5984184/

Κατανάλωση περί τα 7,5-8 μέσα στην πόλη και 6,5 εκτός.

Όσο το πατάς εννοείται ότι πίνει, αλλά δε μιλάω για τα 2 άκρα, αλλά για μέση κατανάλωση και οδήγηση.

• Like 1

Μην παρεις διθεσιο αν.δεν εχεις αλλο αμαξι, θα υποφερεις απλα...

Μην παρεις σμαρτ αν δεν εχεις παλι δευτερο.αμαξι για ταξιδια, θα το σκεφτεσαι δυο φορες, πχ αν παθω λαστιχο, αν θελω να βαλω βαλλιτσες κλπ.

Για μενα το corsa δεν μου αρεσει, εγω σου προτεινω αν εχεις τοσα λεφτα να κανεις λιγο υπομονη και να παρεις κανενα swift .

• Like 1

Με αυτα τα λεφτά βρίσκεις και polo/ibiza με τα 101hp 16v (2004+) σε καλή κατάσταση λογικά.

Ούτε τάφοι είναι, ούτε σκοτώστρες, χώρους και καθίσματα έχουν, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής έχουν, και τα μοτεράκια αυτά δεν βγάζουν θέματα νομίζω.

Επίσης καλή επιλογή είναι και κάποιο Civic, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιο που δεν το έχουν ξεσκίσει.

• Like 1

Να παρεις 5πορτο  μην κανεις το λαθος να παρεις 2πορτο , αν και καταλαβαινω ειναι της ηλικιας και εγω τα ιδια ηθελα.Εγω που ειχα για πρωτο 2πορτο δεν αντεξα , αυτο το σηκω κατσε μπες εσυ βγες εσυ με κουρασε πολυ το εδωσα και πηρα 5πορτο 4χ4

Πολυ καλη επιλογη και το ibiza ακομα και leon βρισκεις σε αυτα τα χρηματα...

Τα Ibiza-Leon ξέρω καίνε. Δεν έχω θέμα να είναι διθέσιο έτσι κ αλλιώς παρέες που θέλουν κάτι παραπάνω δεν έχω. Οκ απορρίπτουμε τα διθέσιο πάμε στα 3θήρα. Civic θα βρω μόνο από κανέναν παππού αλλά και αυτό δύσκολο. Όσο για τΑ smart μια βαλίτσα την χωράει! Ε φτάνει για 2 άτομα όπως κ για το λάστιχο παίρνεις ένα tool επισκευής άμα είναι από βίδα. αλλιώς οδική βοήθεια! Τι την πληρώνω? :P

Σε ταξίδι πως είναι τα σμαρτ όμως; Μήπως είναι κουραστικά; (δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με σμαρτ, δεν ξέρω)

Κανένα clio δεν σου αρέσει; Συμπαθητικά αμαξάκια!

σε ταξιδι το σμαρτ απλα δεν την παλευει μια φορα πηγα μεχρι την κορινθο με ενα τετοιο και μου εβγαλε τα αντερα,ασε οταν περνανε απο διπλα σου με μεγαλη ταχητητα απλα κοντευεις να ντελαπαρεις

• Like 1

σε ταξιδι το σμαρτ απλα δεν την παλευει μια φορα πηγα μεχρι την κορινθο με ενα τετοιο και μου εβγαλε τα αντερα,ασε οταν περνανε απο διπλα σου με μεγαλη ταχητητα απλα κοντευεις να ντελαπαρεις

Θα έπρεπε να απαγορεύεται να βγαίνει ο κουβάς στην Εθνική οδό..

• Like 2

Θα έπρεπε να απαγορεύεται να βγαίνει ο κουβάς στην Εθνική οδό..

Πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερο απο ενα fiat uno-chincuechento yugo κα...

Yaris δεν παίζει σαν επιλογή; Δεν βγάζει τίποτα από ζημιές και το 1000 τουλ. είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση & συντήρηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...