Προς το περιεχόμενο

Επιλογή αυτοκινήτου...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτά συμφωνώ, αλλά αυτά δεν είναι διθέσια :P

Θες να μου πεις πως στο 206cc χωράει άνθρωπος πίσω? εδώ εγώ δεν ξέρω αν θα χωράω να οδηγώ :P

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4922851/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θες να μου πεις πως στο 206cc χωράει άνθρωπος πίσω? εδώ εγώ δεν ξέρω αν θα χωράω να οδηγώ :P

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4922851/

Εντάξει, τυπικά χωράει :P Τα άλλα δύο χωράνε σίγουρα πάντως! :)

Μια χαρά χωράει δυο το 206.. τρίτο όχι, εκτός και αν είναι παιδί, αλλά θα υποφέρει πίσω σε μεγάλα ταξίδια. 

Πάρε κάτι που να καίει 5-8λίτρα τα 100, παραπάνω θα πρέπει να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ένα αυτοκίνητο που είχα εγώ παλιότερα(σε πολύ καλή έκδοση έκδοση)ήταν το Micra.. Πολύ καλό, δυνατό μηχανικά δεν θα σε αφήσει στη μέση του πουθενά, ακόμα και οι μικρές εκδόσεις του είναι αρκετά καλές. Από φόρτωμα παίρνει όσο θες.. εγώ έβαζα πόσες βαλίτσες και σακβουαγιάζ. Το τρίθυρο έχει μηχανισμό και τραβάς μπροστά τα καθίσματα τα πίσω και κάνεις μεγάλο χώρο στο πορτμπαγκάζ. 

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5122489/

Σου βάζω ένα ενδεικτικά για να δεις τι παίζει και τι μπορείς να βρεις. Για μένα άσε τα Opel... και τα Smart, θα θες να πας καμιά εκδρομούλα και με το Smart θα τρως ήττα στην Εθνική. Το Micraκι είναι ότι πρέπει για μικρό αμάξι με πολύ μικρές καταναλώσεις.. φαντάσου εγώ που το είχα πειράξει και μηχανικά δεν έκαιγε τίποτα. Στις στροφές είναι πολύ καλό, κάθεται σαν βράχος και δεν θα σε προδώσει σε λάθη οδηγικά. Τα μικρά τα 1.2 καλά είναι γι αυτό που θες.. γκομενοδουλειές δλδ, αν θες κάτι καλύτερο πήγαινε στο 1.4 και μην ασχολείσαι με καγκουράμαξα...

Καλύτερα πάρτο μαμά και κάντο εσύ όπως θες.. μην εμπιστεύεσαι τα καγκούρια, δεν θα σου πουν την αλήθεια ΠΟΤΕ.

Από όσο βλέπω σε εικόνες (206cc όχι 206) δεν χωράει φτυάρι πίσω... 

Κάπου εκεί θέλω σε καταναλώσεις. Το συγκεκριμένο micra δεν μου αρέσει καθόλου (η έκδοση), επιμένω στο corsa. Και εγώ τις αγγελίες ενδεικτικά τις βάζω. Ο πωλητής ας πει ότι θέλε, από την στιγμή που θα πάω με μηχανικό και θα το δω και εγώ δεν με νοιάζει τίποτα. 

Btw στην αγγελία που μου έδωσες ο τύπος το τερμάτισε πραγματικά! μα GT-R?

ΠΟΤΕ δεν κανουμε αλλαγη κινητηρα (ως γνωστον με μεγαλυτερα κυβικα) χωρις να το δηλωσουμε.Αν δεν το αντεχει η τσεπη σου ΜΗΝ το κανεις.Εκτος απο την περιπτωση να σε σταματησουν για ελεγχο και να καταληξεις σε κατασχεση υπαρχει και η περιπτωση χτυπα ξυλο του ατυχηματος που αν ειναι και πιο σοβαρο ψαχνουν τα ΠΑΝΤΑ.Και εκει ΟΛΗ την ευθυνη θα την εχεις εσυ φταις δεν φταις

ΠΟΤΕ δεν κανουμε αλλαγη κινητηρα (ως γνωστον με μεγαλυτερα κυβικα) χωρις να το δηλωσουμε.Αν δεν το αντεχει η τσεπη σου ΜΗΝ το κανεις.Εκτος απο την περιπτωση να σε σταματησουν για ελεγχο και να καταληξεις σε κατασχεση υπαρχει και η περιπτωση χτυπα ξυλο του ατυχηματος που αν ειναι και πιο σοβαρο ψαχνουν τα ΠΑΝΤΑ.Και εκει ΟΛΗ την ευθυνη θα την εχεις εσυ φταις δεν φταις

Προφανώς με δηλωμένο κινητήρα, απλά ας πούμε πως καταλήγω σε corsa 1.2 για την οικονομία και στο μέλλον που θα έχω μια σταθερή δουλειά βάζω 1.8.

• Like 1

Προφανώς με δηλωμένο κινητήρα, απλά ας πούμε πως καταλήγω σε corsa 1.2 για την οικονομία και στο μέλλον που θα έχω μια σταθερή δουλειά βάζω 1.8.

δεν αξιζει,καλητερα η να παρεις απο την αρχη 1.8 η να δωσεις αυτο που θα παρεις και να πας σε 1.8

Μια χαρά χωράει δυο το 206.. τρίτο όχι, εκτός και αν είναι παιδί, αλλά θα υποφέρει πίσω σε μεγάλα ταξίδια. 

Πάρε κάτι που να καίει 5-8λίτρα τα 100, παραπάνω θα πρέπει να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ένα αυτοκίνητο που είχα εγώ παλιότερα(σε πολύ καλή έκδοση έκδοση)ήταν το Micra.. Πολύ καλό, δυνατό μηχανικά δεν θα σε αφήσει στη μέση του πουθενά, ακόμα και οι μικρές εκδόσεις του είναι αρκετά καλές. Από φόρτωμα παίρνει όσο θες.. εγώ έβαζα πόσες βαλίτσες και σακβουαγιάζ. Το τρίθυρο έχει μηχανισμό και τραβάς μπροστά τα καθίσματα τα πίσω και κάνεις μεγάλο χώρο στο πορτμπαγκάζ. 

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5122489/

Σου βάζω ένα ενδεικτικά για να δεις τι παίζει και τι μπορείς να βρεις. Για μένα άσε τα Opel... και τα Smart, θα θες να πας καμιά εκδρομούλα και με το Smart θα τρως ήττα στην Εθνική. Το Micraκι είναι ότι πρέπει για μικρό αμάξι με πολύ μικρές καταναλώσεις.. φαντάσου εγώ που το είχα πειράξει και μηχανικά δεν έκαιγε τίποτα. Στις στροφές είναι πολύ καλό, κάθεται σαν βράχος και δεν θα σε προδώσει σε λάθη οδηγικά. Τα μικρά τα 1.2 καλά είναι γι αυτό που θες.. γκομενοδουλειές δλδ, αν θες κάτι καλύτερο πήγαινε στο 1.4 και μην ασχολείσαι με καγκουράμαξα...

Καλύτερα πάρτο μαμά και κάντο εσύ όπως θες.. μην εμπιστεύεσαι τα καγκούρια, δεν θα σου πουν την αλήθεια ΠΟΤΕ.

Αυτό που έβαλες ψιλοκαγκούρικο είναι πάντως...:P

Αυτό που έβαλες ψιλοκαγκούρικο είναι πάντως... :P

Τι εννοείς καγκούρικο? επειδή φοράει bodykit, αγωνιστικό κρίκο ρυμούλκησης, ζάντες "nismo" και έχει κακοσκορίσει 2-3 vinyl πάνω? μα δεν σε καταλαβαίνω...

Πείτε και κανένα αμάξι όμως! :P

• Like 1

Φιλε evoracing με το ΜΧ5 δεν μπορεις να κανεις οικονομια.. Απο την λιστα σου το C1 ειναι το ποιο οικονομικο.

Το Μicra ειναι πολυ καλο που σου προτεινει ο dacourt.

Εσυ τι χρηση θες να κανεις... ? Και μεχρι ποσα κυβικά μπορείς να φτάσεις .

Φιλε evoracing με το ΜΧ5 δεν μπορεις να κανεις οικονομια.. Απο την λιστα σου το C1 ειναι το ποιο οικονομικο.

Το Μicra ειναι πολυ καλο που σου προτεινει ο dacourt.

Εσυ τι χρηση θες να κανεις... ? Και μεχρι ποσα κυβικά μπορείς να φτάσεις .

Αν εννοείς πως θα με τραβάει το γκάζι, δεν έχω θέμα! όταν έχω λεφτά για βενζίνες κάνω παρατυπίες, αλλιώς νομοταγής πολίτης :P

C2 θες να πεις? 

Αρχικά για τις βόλτες μου στην πόλη, μετά και κανένα ταξίδι με λίγα μπαγκάζια και δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνω με 180+. Κυβικά το πολύ 1600 αλλιώς στην προηγούμενη κατηγορία για τα τέλη ποιο πολύ που είναι 1346 νομίζω....

Άγγελος btw :)

Αγγελε,

Επειδή κατάλαβα οτι ψαχνεις στα 3500-4000€ θα κοιταγα και για Corsa με τον twinport κινητηρα.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5948270/

Πολύ αξιοπιστο μοτερ και παρα πολυ οικονομικο! Αν μπορείς να ανεβεις σε €€ πηγαινει σε corsa 2008-2010 . ( με 1200cc εχω γυρισει την μιση Ελλαδα - σκυλι και παει καλά για 1200 )

Σε αυτά τα χρήματα αν πας σε Peugeot 206 πιστευω θα εισαι συνεχεια συνεργειο για συμμαζεματα ( εχω πεσει 2 φορες μεσα σε γνωστους που τους ελεγα το ιδιο ) .

Για MX5 ειναι αμαξι που θελει €€ να ριχνεις και στα Service...Δεν μιλαω για καταναλωση ( τουλαχιστον 9/100χλμ στην πολη) .

Θα κοιταγα σε αμαξακια yaris - corsa - micra.. οπου δεν ειναι μαλλον "σκισμένα" ειναι οικονομικα και πας και ταξιδακια ( βάζεις και το σκυλο :)  )

Αυτό που έβαλες ψιλοκαγκούρικο είναι πάντως... :P

ε είναι, αλλά λες και ο φίλος έβαλε κάτι καλύτερα χαχα καγκουράμαξα έβαλε γι αυτό το επέλεξα.

Πάντως βλέπω τους φίλους εδώ στο φόρουμ εκεί κολλημένους... στα Opel Corsa VW xaxa οκ επιλογές και απόλυτα σεβαστές. αλλά από εσωτερικό και σχεδίαση.. αν μου βρείτε διαφορές, εγώ πάσο. Έχουν κάνει μεγάλη ζημιά τα περιοδικά αυτοκινήτων.... ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ χαχαχα!!!

Πάντως φίλε.. πολύ φιλικά στο γράφω, μην παρεξηγηθείς, αλλά δεν ξέρεις τι θέλεις στην επιλογή του νέου σου αυτοκινήτου, γιατί βλέπω γράφεις.. ε εντάξει θα πάρω τώρα 1.2 και μετά θα του βάλω μια μηχανή 1.8!!!! Ξεκαθαρίσε τι θέλεις... 

1.λεφτά

2.κυβικά.

3.κατανάλωση

4.ίππους

5.χώρους

6.εμφάνιση εξωτερική κτλ..

Κάτσε κάνε ένα πλάνο και μετά ψάξε.. έτσι θα βρεις αυτό που θέλεις, τώρα έτσι όπως σε κόβω, θα έρθει κάποιος θα σου πασάρει κανά καγκούραμαξο.. και θα το πάρεις στα τυφλά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...