Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες θέλω να πάρω ενα mac για χρήση ήπιου editing αλλα και surfing ταινίες κτλπ

Εχω βρει αυτο http://www.everymac.com/systems/apple/macbook-air/specs/macbook-air-core-i5-1.4-13-early-2014-specs.htmlμε 8gb ram και 128 ssd απο φίλο και επίσης ενδέχεται να μου προσφέρουν και ενα MacBook Pro late 2009 8gb ram πάλι με 256 ssd και τα δυο γύρο στα 500 μου το προσφέρουν , θα θελα την γνώμη σας ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Θέλω να χει καλη ανάλυση και επίσης αντοχή στον χρόνο

Aντοχή στο χρόνο έχει το air. Τωρα η αναλυση είναι κατι σχετικό. 1440x900 vs 1920x1200 δεν ξερω...θεωρώ το air πολυ καλη ευκαιρία αν δείς ποσο κανει καινουργιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα να πας σε hackintosh.Πιστεψε με θα εχεις καλυτερες επιδοσεις.Κοιτα αυτο που εινιαι και mac os x friendly http://www.e-shop.gr/laptop-hp-pavilion-15-p006sv-156-intel-core-i5-4210u-6gb-1tb-nvidia-gf-840m-2gb-windows-81-p-PER.901284

Δεν νομίζω να έχει ίδια αξιοπιστία-υποστήριξη όπως το λειτουργικό της apple.

Θα επιμείνω ότι είναι καλύτερα να βασιστεί στην apple παρά σε κάποιο community.

Δημοσ.

Τελικά πάω σε MacBook Pro mid 2009 με 2.53 ghz 8gb ram και 260 ssd πιστεύω θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μου για αρκετό καιρό ακόμη

Δημοσ.

Από εμένα λάθος.. Το pro του 2009 είναι πολύ παλιό,και ακόμα και για τις χαμηλές σου ανάγκες θα ζορίζεται όλο και περισσότερο με τα χρόνια (ήδη έτσι έχει η κατάσταση)εκτός εαν στο δίνει για πολύ χαμηλή τιμή 400-500 ας πούμε... Το ότι έχει ssd και 8αρα ραμ ειναι θετικό αλλά και πάλι όταν λες αρκετό καιρό πόσο περίπου ενοείς ? Οι γραφικές κυρίως ανάγκες αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.Θα μπαίνεις για surfing και videos και θα ανεβάζεις 70-80αρια.. Πήγαινε απευθείας για κάτι καλύτερο αλλιώς όχι εαν δεν έχεις τη δυνατότητα ακόμα (κάνε υπομονή αλλά να πάρεις το καλύτερο).

• Like 2
Δημοσ.

Και για μένα το Air είναι σαφώς καλύτερη επιλογή φίλε μου. Είναι 5 χρόνια νεότερο μοντέλο και εφόσον στο δίνουν 500 ευρώ είναι απίστευτη ευκαιρία. Ένα χιλιάρικο κάνει αυτό το μηχάνημα. Όσο για την ανάλυση δεν νομίζω να κάθεσαι να βλέπεις ταινίες στις 13 και 15 ίντσες. Όπως και να χει θα συνδέσεις οθόνη/τηλεόραση. Οπότε άλλαξε γνώμη και πάρε το air είναι πολύ καλύτερη αγορά!
Φιλικά

Δημοσ.

Όταν λες ήπιο editing, τι εννοείς; Γενικά το editing έχεις αρκετές απιτήσεις και θα πρέπει να έχεις καποιο mac με dedicated καρτα γραφικών και όχι onboard. Τo macbook air δεν ενδείκνυται για editing.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Air, αν μιλάμε για Editing και όχι Composition.

Editing=μεγάλα αρχεία με μεγάλο BitRate=εξωτερικός δίσκος με γρήγορο Inteface=Thunderbolt ή USB3=MacBook Air, στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, προχθές ήμουν με τον κουνιάδο μου ο οποίος έχει φτιάξει ένα σταθερό i7 με 16 γίγα ραμ και ssd κλπ, τούρμπο, και έκανε hackintosh, πήγα και έπαιξα λίγο, τρέχει εντελώς σούπερ (logic κλπ πάνε σφαίρα). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...