belkin Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το τερμάτισα προχτές... ακόμα κάνω χημειοθεραπεία από τον καρκίνο που έβγαλα παίζοντας το Αυτα δεν λεγονται για πλακα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpamphsosougias Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά το child of light με το οποίο γίνεται η σύγκριση δεν μου άρεσε. Το κορυφαίο αυτού του είδους (σε γραφικά και gameplay) είναι το Trine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τρομερό αν και υπερβολικά δύσκολο σε μερικά σημεία. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό και must buy σε όσους αρέσουν τα platformer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι μουσικάρα έχει το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ortiki Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 θα το δοκιμάσω από τα σχόλια που διάβασα και τα βίντεο που έχω δει όμορφο παιχνιδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oppo Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 επιτέλους το τερμάτισα καλούτσικο μου φάνηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα