patsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά ειμαι σε δίλημμα σχετικά με το ποιο απ τα δυο να προτιμήσω. Ξερω τα συν του G2 όπως η μπαταρία αλλά το nexus μου ταιριάζει πιο πολύ εμφανισιακά δεν ξέρω. Και σκεφτόμουν αν αξίζει να προτιμήσω ένα καλό μεταχειρισμένο nexus γιατί σε καινούργιο δύσκολα.
kostas8080 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 σαφώς ανώτερο το g2 (camera, μπαταρία, οθόνη, εμφανιση)άλλα άλλο update μετά το lollipop δεν παίρνει(αν δεν σε πειράζει αυτό πάρε lg g2 32gb και είσαι κομπλέ)
disqualified Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αισθητικά υπερέχει σαφώς το nexus είναι η μέρα με τη νύχτα σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο το μόνο που υπερέχει με ορατή διαφορά το LG είναι σαφώς η φωτογραφική. Οι μελλοντικές αναβαθμίσεις σε μη nexus συσκευή για μένα αποτελεί ρίσκο Πάντως είμαι κατά της αγοράς μεταχειρισμένων συσκευών
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είναι ανάλογα τι θέλεις εμένα το nexus καλύπτει τις ανάγκες μου με το παραπάνω το μόνο θέμα που έχει ειναι η μπαταρία του που δεν εχει καλή αυτονομία
GianniSM Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είναι ανάλογα τι θέλεις εμένα το nexus καλύπτει τις ανάγκες μου με το παραπάνω το μόνο θέμα που έχει ειναι η μπαταρία του που δεν εχει καλή αυτονομία Χάλια κάμερα επίσης
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Χάλια δεν την λές οκ ειναι 8mp αλλα ειναι πολύ καλές οι φωτογραφίες εμένα με καλύπτει αν και θα ήθελα κατι καλύτερο αλλα δεν δίνω τοσο σημασία στην κάμερα , οπως ειπα ειναι ανάλογα τι θέλεις
patsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δηλαδή μιλάμε για αυτονομία ούτε μιας μέρας με μέτρια προς αρκετή χρήση. Όντως δεν ξέρω αν μόνο η εμφάνιση αρκεί έχει και τις αναβαθμίσεις βέβαια. Η αίσθηση του G2 στο χέρι ειναι καλή; Η ποιότητα κατασκευής φαντάζομαι ειναι η ίδια και στα 2.
disqualified Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αισθητικά υπερέχει σαφώς το nexus είναι η μέρα με τη νύχτα σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο το μόνο που υπερέχει με ορατή διαφορά το LG είναι σαφώς η φωτογραφική. Οι μελλοντικές αναβαθμίσεις σε μη nexus συσκευή για μένα αποτελεί ρίσκο Πάντως είμαι κατά της αγοράς μεταχειρισμένων συσκευών Ξέχασα να αναφέρω και την υπεροχή του LG στην αυτονομία
dimitris_213 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπερα κατοχος του g2 32 gb εδω και εφτα μηνες. Μπορω να πω οτι το κινητο ειναι πραγματικα αριστο μπαταρια παρα πολυ καλη, γρηγορο, μικρο για τα κυβικα του. Με λιγα λογια πιστευω ειναι οτι το καλυτςρ Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα