internetakis1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Έχω κάνει σάρωση για ιούς,δεν έχει βρει τίποτα και με superantispaware και με avast έχω δει θερμοκρασίες φυσιολογικές,υγεία σκληρού 100% τη μπορεί να φταίει και να μου κολάι στο starting windows ?
Gtr34 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπορεί να φταίει το avast. Δοκίμασε χωρίς αυτό να δεις αν παρουσιαστεί το πρόβλημα και στη συνέχεια το ξαναπερνάς.
Gtr34 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Έχεις την δωρεάν έκδοση του superantispyware; Ποια Windows έχεις; Πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα προηγήθηκε εγκατάσταση προγράμματος ή ενημέρωση του λειτουργικού; Ποια προγράμματα τρέχουν κατά την έναρξη του υπολογιστή; Μπορείς να το δεις στο msconfig στην καρτέλα startup. Αν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή έχεις συνδεδεμένο εξωτερικό δίσκο η USB stick να το αφαιρέσεις.
internetakis1994 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 1)ναι τη δωρεάν 2)windows 7 home premium 64bit 3)παίζει μετα απο κάποια windows update να άρχισε να κολάει στο starting windows 4)μόνο το avast και το amd catalyst έχω να ανοίγουνε όταν ανοίγει το pc 5)οχι δεν έχω οπότε τι κάνουμε?
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Άνοιξε το command prompt as administrator και τρέξε την παρακάτω εντολή sfc /scannow Με αυτό τον τρόπο θα διορθωθούν τυχόν σφάλματα στα Windows. Οδηγίες για το command prompt https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc947813(v=ws.10).aspx Επίσης πέρασε τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών και κάρτα δικτύου αν δεν είναι οι τελευταίοι. Αν δεν λύσουν το πρόβλημα τα παραπάνω δοκίμασε επαναφορά του υπολογιστή σε ένα σημείο πριν το πρόβλημα.
Andrew Geo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το Avast καλυτερα ασ'το εκει που ειναι γιατι θα σου φυγει ο κ**ος να κανεις απεγκατασταση.Χρειαστηκε να μπω 2 φορες σε Safe Mode.Μπορει να φταιει και καμια αλλαγη στο Registry ή απο Msconfig
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχω το ίδιο πρόβλημ με τα ίδια Windows. Έχεις δοκιμάσει ολα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν με πρώτο το σκανάρισμα για trojans κτλπ ? Το αναφέρω γιατι στην δικιά σου περίπτωση μπορεί να ειναι κατι διαφορετικό , επίσης να προσθέσω να κάνεις ενα repair με το cd των windows Αν και συνήθως ειναι καποιο trojan , σκουπίδια κτλπ που δημιουργούν τετοια προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα