Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Οπως αναφερω στον τιτλο, ενδιαφερομαι για κινητο με οθονη τουλαχιστον 5.5 ιντσες καi χαμηλο sar. Το θελω μονο για ιντερνετ, μαιλ και μουσικη. Παιχνιδια,εφαρμογες gps,κλπ δε με ενδιαφερουν καθολου.τιμη 200-250 ευρω.

Περιμενω τις προτασεις σας

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα σου έλεγα το g3 το οποίο διαπίστωσα (αφού το πήρα) ότι έχει γελοία χαμηλό sar

Βέβαια δε ξέρω αν αυτό ευθύνεται για το ότι διαρκώς σου δείχνει χαμηλή στάθμη σήματος σε σχέση με άλλα τηλέφωνα στη πράξη όμως πέρα απο το τι σου δείχνει έχει μια χαρά σήμα.

Θέματα με το σημα έχω μόνο με το LTE της wind που καμια φορά με παίρνουν άλλοι και δε πιάνει κλήση, αλλα αυτό το πρόβλημα το είχα και με το προηγούμενο μου τηλέφωνο (xperia z1 που γενικά δείχνει να έχει καλύτερο σήμα, αλλά είχε σχετικά υψηλό sar) εξίσου συχνά και βασικά νομίζω ότι για αυτό φταίει η wind που ακόμα έχει σε κατάσταση δοκιμής το lte,για αυτό και άλλωστε μέχρι τέλος του μήνα το δίνει δωρεάν.

Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι εγώ προσωπικά είχα κινητό με χαμηλότερο sar.

Δες στο gsmarena τα κινητά που σε ενδιαφέρουν έχει για όλα νούμερα sar, γιατί και το g3 είναι εκτός budget σου στα 320€,αλλά αν σε καίει τόσο το θέμα και θες και μεγάλη οθόνη ίσως καλό είναι να σκεφτείς να κάνεις την υπέρβαση, γιατί δε βρίσκω ψάχνοντας πρόχειρα άλλο με τόσο χαμηλά νούμερα

Γενικά πάντως χαμηλό sar έχουν οι κορεάτες απο όσο έχω διαπιστώσει διαχρονικά.

Επίσης σπάνια έχουν κινητά με μέταλλο και γυαλιά, καλύτερη η πλαστικουρα

• Like 1
Δημοσ.

Asus Zenfone 6 (6") ή περιμενεις και το νεο Zenfone 2 (5.5") που δεν ξερω τι λεει απο sar.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Για οποιον αλλο μπορει να ενδιαφερθει στο μελλον, μαλλον θα καταληξω στο επερχομενο Lumia 640XL με οθονη 5,7 & sar 0,69.

http://www.amazon.de/Microsoft-Lumia-640-2-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera-Blau/dp/B00TX5MWMM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429462590&sr=8-1&keywords=nokia+640xl

http://www.microsoft.com/en/mobile/about-us/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...