Προς το περιεχόμενο

Deathadder chroma vs g502 proteus core για Batllefild 4 και FPS games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Μου έκατσε ένα μετά-πασχαλινό δωράκι 80 ευρώ,(Ας είναι καλά η Barca tongue.png ) και σκέφτομαι την αγορά ενός καλού optical mouse για bf4 και γενικώς fps games. Είμαι μεταξύ των δύο ποντικιών του τίτλου.Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα του είδους τους με τους κορυφαίους σένσορες. Γνώμες  παρακαλώ.(Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, και όχι κατάστημα του εξωτερικού.)

edit.Το χέρι μου είναι μέτριο προς μεγάλο(όχι τεράστιο)και χρησιμοποιώ το ποντίκι με palm grip.

Προστέθηκε και το roccat kone pure military στα υποψήφια.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Επειδη εχω και τα δυο, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι και τα 2 πολυ καλα και οποιο και να επιλεξεις θα το ευχαριστηθεις!

Το Logitech, εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, και φαινεται αρκετα ποιο στιβαρο σε σχεση με το DA Chroma. 

Απο την αλλη το DA ειναι ποιο ελαφρυ και το θεωρω ποιο εργονομικο σε σχεση με το g502.

Tελος θα πρεπει να αναλογιστεις τις φημες/περιστατικα οτι το DA εμφανιζει το προβλημα με το double-click.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για palm grip μόνο τα deathadder / steelseries rival σου κάνουν, το g502 είναι για claw grip καθώς το έχω χειριστει και το kp military ειναι για μικρότερα χέρια προς μέτρια

η διαφορά μεταξύ του rival και του deathaddder είναι ότι το δεύτερο έχει μια πιο "οξεία" άκρη πάνω δεξιά και μπορεί να σου ενοχλήσει το δάχτυλο ανάλογα με το πόσο μεγάλο χέρι έχεις, και είναι λίγο πιο ελαφρύ

200x200px-ZC-4bd1fdbd_razer-deathadder-g

(Στο public της πλατείας Συντάγματος έχει σε έκθεση για δοκιμή το deathadder αν θες να δοκιμάσεις το σχήμα)

Επεξ/σία από ihaveapc
  • Like 1
Δημοσ.

Το πήρα το Logitech g402 hyperion fury στα 55 ευρώ.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε games,γι αυτό θα πω μόνο για τα "εξωτερικά" χαρακτηριστικά. Το ποντίκι είναι κυρίως για palm grip(αρκετά μακρύ,χωρίς να είναι όμως γκουμούτσα).Εμένα πάντως με βόλεψε πολύ στο πιάσιμο.Τα κουμπιά είναι όλα στη σωστή θέση,με πολύ καλή εργονομία και δύσκολα θα κάνεις λάθος στα πατήματα.Μόνο όταν έχει κάποιος κοντά δάκτυλα (αντίχειρα) ίσως θα δυσκολευτεί ελάχιστα με το sniper button(dpi shift) που είναι imho λίγο πιο μπροστά από ότι πρέπει.Η ροδέλα κάνει κλικ είτε πατώντας είτε σπρώχνοντάς την προς τα δεξιά,με την ίδια όμως εντολή προγραμματισμένη.Τα κουμπιά είναι όλα (και τα οκτώ 8) παραμετροποιήσιμα.Η rubber υφή στο πιάσιμο για αντιολισθητικότητα ακριβώς όπως πρέπει να είναι,για τα δικά μου πάντα δεδομένα.Γενικά έχει την όψη και αίσθηση αρκετά solid ποντικιού. Για εμένα πάντως σε αυτή την τιμή έπρεπε να είχε υφασμάτινη επικάλυψη καλωδίου (braiding) και σύστημα μεταβλητού βάρους.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι η φθηνοτερη εκδοση του G502 γιαυτο και δεν εχει αυτα που αναφερεις ενω το G502 τα εχει.Ενα αλλο επισης σημαντικο αρνητικο του ειναι οτι η Logitech δινει για αυτο μολις 2 χρονια εγγυηση ενω για το G502 δινει 3 χρονια. Βεβαια ειναι απο τις λιγες φορες που το Πλαισιο κανει κατι καλο και σε αυτη την περιπτωση οποιος το αγορασει απο  Πλαισιο εχει αρχικα τα 2 χρονια εγγυησης Logitech και 1 επιπλεον χρονο απο Πλαισιο.  

Οπως και να εχεις παντως καλοριζικο και καλοδουλευτο :D

• Like 2
Δημοσ.

να σημειώσω ότι το palm grip στο g402 (γιαυτούς που ψάχνουν ακομα) βολεύει μόνο αν έχεις τα 3 δάκτυλα πάνω στο ποντίκι αλλιώς λειτουργεί σε claw grip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...