Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να περιμένεις να τελειώσει η ταινία γιατί λες "κάπου θα το πάει,κάπως θα το φέρει" και αυτή να συνεχίζει στο τίποτα.

Μία και μίση ώρα από τίποτα είναι το babadook.

Αυτοί που το υποστηρίζετε,που τρομάξατε;Σε ποιο σημείο αγχωθήκατε για κάτι;Ψυχολογικό θρίλερ υποτίθεται πως είναι.

Άλλο το να έχει μια έξυπνη ιδέα ως σενάριο,και άλλο να το λές καλή ταινία για αυτό,ειδικά όταν δε το περνάει στην οθόνη με κανένα τρόπο,ούτε καν με καλό σενάριο.

Μια καλή ιδέα όλη η ταινία,πλαισιωμένη από πολλά τίποτα.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειδες με παρεα Νεφελη ή οπως αρμοζει στην ταινια,κλειστα φωτα και τερμα ο ηχος? Επισης ποια ταινια, εσενα προσωπικα,σε εκανε να χεστεις πανω σου και να ειναι στιγμες που επιανες τον εαυτο σου να μην κοιταει την οθονη αλλα οπουδηποτε αλλου?

Δημοσ.

Ναι...δεν είμαι παιδάκι για να χέζομαι επάνω μου με ταινίες..δε κλείνω τα μάτια μη δω το "κακό" ψέμα..

Το θέμα είναι να σε κάνει να κοιτάς την οθόνη,και αυτή η ταινία μόνο για θεραπεία σε insomniacs κάνει.

Δυστυχώς πολύ καιρό έχω να δω ψυχολογικό θρίλερ της προκοπής,το the ring ήταν κορυφαίο,και μόνο που κάποιοι το αναφέρουν παρέα με το paranormal activity,είναι να χάνεις πίστη στην ανθρωπότητα.

Αλλά αν κάποιος θεωρεί το paranormal καλή ταινία,είναι λογικό που ασχολούμαστε και με αυτό εδώ το έκτρωμα.

Κάποιο που ξεχώρισε τον τελευταίο καιρό,είναι το stonehearst asyleum,μάλλον γιατί απέναντί του έχει κάτι ταινίες επιπέδου babadook,ενώ το τελευταίο καλό που θυμάμαι είναι το silent hill.

• Like 1
Δημοσ.

Μνναιι.. Οκ. Ε μαλλον δεν μασας απο τέτοια εσυ τι να πω :P Το να εχουμε το μεγαλύτερο ποσοστο κόσμου/κριτικών/Internet κτλπα να λεει οτι η ταινία ειναι καθαρά ψυχολογική (κανεις δεν ειπε οτι ειναι απο τις πιο τρομακτικες)  και να λες εν μερη εσυ οτι ούτε που σε  ακουμπησε, ναι οκ τι να πω. Εννοείται γούστα ολα αυτα κτλπα, δεν στην λεω ουτε προσωπικά ουτε τπτ τετοιο, αλλα οντως εχω ξαφνιαστει που για μερικούς τους φανηκε κακο ψυχολογικό θρίλερ διοτι καθε αλλο παρα κακο ειναι, κατα την γνωμη την δική μου. 

Να συμπληρώσω επίσης οτι οταν βγήκε το paranormal το 1ο, στα σινεμα γίνοταν πανικός να μενει ολος ο κοσμος σοκαρισμενος/τρομαγμενος, και να θεωρείται  challenge να το έβλεπε κάποιος μονος του, χωρις παρεα. Εννοείται εύκολα στο Top5 μου ειναι η ταινία αυτή. 

Εχουμε εντελώς  αντίθετες απόψεις λοιπόν :P Πες μας οτι ξερεις τι ειναι το Amnesia/Outlast, και οτι τα βρήκες και αυτα παγερα αδιάφορα, ετσι να στριψεις και το μαχαίρι να μας αποτελειωσεις :P

Δημοσ.

Μνναιι.. Οκ. Ε μαλλον δεν μασας απο τέτοια εσυ τι να πω :P Το να εχουμε το μεγαλύτερο ποσοστο κόσμου/κριτικών/Internet κτλπα να λεει οτι η ταινία ειναι καθαρά ψυχολογική (κανεις δεν ειπε οτι ειναι απο τις πιο τρομακτικες)  και να λες εν μερη εσυ οτι ούτε που σε  ακουμπησε, ναι οκ τι να πω. Εννοείται γούστα ολα αυτα κτλπα, δεν στην λεω ουτε προσωπικά ουτε τπτ τετοιο, αλλα οντως εχω ξαφνιαστει που για μερικούς τους φανηκε κακο ψυχολογικό θρίλερ διοτι καθε αλλο παρα κακο ειναι, κατα την γνωμη την δική μου. 

Να συμπληρώσω επίσης οτι οταν βγήκε το paranormal το 1ο, στα σινεμα γίνοταν πανικός να μενει ολος ο κοσμος σοκαρισμενος/τρομαγμενος, και να θεωρείται  challenge να το έβλεπε κάποιος μονος του, χωρις παρεα. Εννοείται εύκολα στο Top5 μου ειναι η ταινία αυτή. 

Εχουμε εντελώς  αντίθετες απόψεις λοιπόν :P Πες μας οτι ξερεις τι ειναι το Amnesia/Outlast, και οτι τα βρήκες και αυτα παγερα αδιάφορα, ετσι να στριψεις και το μαχαίρι να μας αποτελειωσεις :P

Aν πραγματικά τρόμαξες με την πατάτα το Paranormal, μετά το Amnesia δε θα έπρεπε να ζεις καν :P

Δημοσ.

Aν πραγματικά τρόμαξες με την πατάτα το Paranormal, μετά το Amnesia δε θα έπρεπε να ζεις καν :P

Ε τώρα,άλλο οι απόψεις,και άλλο το paranormal.

Κακογυρισμένη ψευτιά,μεγίστου ελέους.

Χάλια ηθοποιοί,χάλια το προσποιόμενο ριάλιτυ,μηδέν στιγμές ανησυχίας,να φωνάζουν και να λες "καθυστερημένοι είναι,δεν εξηγείται αλλιώς",κάτι πλάνα λες και έβλεπες Λιακόπουλο "να...κοιτάχτε ...ζουν ανάμεσά μας,έχουμε αποδείξεις..σηκωθείτε από ντιβάνια και κάντε να φαίνεται πως τρομάξατε".

To μόνο πράγμα που μου άρεσε στο babadook,ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε..μετά το κατέστρεψαν και αυτό με προβλέψιμες βαρετές επαναλήψεις.

Μια ταινία πρέπει να σου χτίζει την υπόθεση.Εδώ καταλαβαίνεις τι παίζει με τη μητέρα από την αρχή,και περιμένεις να δεις πως θα το παρουσιάσει και πως θα το προχωρήσει.Εγώ τουλάχιστον,που είπα "δεν είναι φόλα,άσε να το δεις να κυλήσει,μπορεί να εξελιχτεί καλά.."

Ε,σε όλη την ταινία χτίζει βασανιστικά,απελπιστικά αργά αυτό,δεν έχει ρυθμό.Τρεις-τέσσερις κακογυρισμένες στιγμές όλο το στόρυ,απλωμένες να βγεί ταινία.

Καλό ψυχολογικό θρίλερ,ήταν το Oldboy.

Σε έβαζε στη θέση του ήρωα με τη σκηνοθεσία του,κάθε σκηνή έχτιζε στην ιστορία και έπλεκε ή έλυνε το κουβάρι,με στιγμή κορύφωσης που φθάνεις να τη θεωρείς λογική με όσα, άρτια ,σου είχαν παρουσιαστεί πριν.

Νομίζω τη γνώμη μου και ποια στοιχεία με οδήγησαν σε αυτή ,τα ανέφερα για την ταινία,αρκετά offtopic έγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...