Havik Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γενικα εχω πολυ καιρο να δω μια τετοια ταινια που θα με συνταραξει. Έχεις δει το mama? Ήταν πολύ καλό όπως και το insidious.
king2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Έχεις δει το mama? Ήταν πολύ καλό όπως και το insidious. Απο το rec και μετα αντε να εχουν βγει το πολυ 7-8 καλα θριλερ. 2 αρκετα καλες ταινιες που δεν τις ξερουν πολυ ειναι: Το ορφανοτροφειο http://www.imdb.com/title/tt0464141/?ref_=nv_sr_3 Το ορφανο http://www.imdb.com/title/tt1148204/?ref_=nv_sr_2
margaritagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τα χω δει και τα δυο ναι ! Μετα για καψιμο ειδα κ το αντιστοιχο scary movie
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μαργαριτα σοβαρα ? μου γλυτωνεις ενα 2ωρακι απο την ζωη μου ? καποιος ειχε ποσταρει εδω πριν καιρο οτι ειναι γαματο θριλερακι το καλυτερο που εει δει τελευταια κ να κατεβασουμε ολοι να το δουμε, το κατεβασα κ το ειχα στα υποψην αλλα θα φαει delete μου φαινεται thanks ! παιζουν πολλα τρολλακια KAI εδω λoιπον , να προσεχουμε .. Αυτό το τρολάκι που λες λοιπόν ήμουν εγώ και υποστηρίζω την άποψη μου για την ταινία. Βλέπω από θρίλερ ότι μπορείς να φανταστείς, ακόμα και τα εντελώς άχρηστα και σπάνια γράφω την άποψη μου για κάποιο από αυτά. Το Babadook λοιπόν εμένα με εντυπωσίασε. Είχα πει ότι από άποψη εκτέλεσης θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο αλλά πιστεύω ότι είναι σίγουρα το καλύτερο θρίλερ που έχω δει τα τελευταία χρόνια μαζί με το the unknown woman (αν και αυτό το τελευταίο είναι ψιλοαριστούργημα). Περί ορέξεως που λέμε και αφού ήδη το έχεις κατεβασμένο κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ρίξε του ένα μάτι. Μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα (ή και όχι). Εχε υπόψη σου ότι για την ταινία αυτήν οι απόψεις βρίσκονται και στα δυο άκρα της πλάστιγκας. Που ξέρεις; Μπορεί και να σου φανεί γαμάτη (ή μπορεί και όχι). 6
orfeas26 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτό το τρολάκι που λες λοιπόν ήμουν εγώ και υποστηρίζω την άποψη μου για την ταινία. Βλέπω από θρίλερ ότι μπορείς να φανταστείς, ακόμα και τα εντελώς άχρηστα και σπάνια γράφω την άποψη μου για κάποιο από αυτά. Το Babadook λοιπόν εμένα με εντυπωσίασε. Είχα πει ότι από άποψη εκτέλεσης θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο αλλά πιστεύω ότι είναι σίγουρα το καλύτερο θρίλερ που έχω δει τα τελευταία χρόνια μαζί με το the unknown woman (αν και αυτό το τελευταίο είναι ψιλοαριστούργημα). Περί ορέξεως που λέμε και αφού ήδη το έχεις κατεβασμένο κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ρίξε του ένα μάτι. Μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα (ή και όχι). Εχε υπόψη σου ότι για την ταινία αυτήν οι απόψεις βρίσκονται και στα δυο άκρα της πλάστιγκας. Που ξέρεις; Μπορεί και να σου φανεί γαμάτη (ή μπορεί και όχι). Κ εγω εντυπωσιαστηκα(αρνητικα).Πρωτη φορα ειδα να εξημερωνουν φαντασμα!
Mau-Maus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτό το τρολάκι που λες λοιπόν ήμουν εγώ και υποστηρίζω την άποψη μου για την ταινία. Βλέπω από θρίλερ ότι μπορείς να φανταστείς, ακόμα και τα εντελώς άχρηστα και σπάνια γράφω την άποψη μου για κάποιο από αυτά. Το Babadook λοιπόν εμένα με εντυπωσίασε. Είχα πει ότι από άποψη εκτέλεσης θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο αλλά πιστεύω ότι είναι σίγουρα το καλύτερο θρίλερ που έχω δει τα τελευταία χρόνια μαζί με το the unknown woman (αν και αυτό το τελευταίο είναι ψιλοαριστούργημα). Περί ορέξεως που λέμε και αφού ήδη το έχεις κατεβασμένο κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ρίξε του ένα μάτι. Μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα (ή και όχι). Εχε υπόψη σου ότι για την ταινία αυτήν οι απόψεις βρίσκονται και στα δυο άκρα της πλάστιγκας. Που ξέρεις; Μπορεί και να σου φανεί γαμάτη (ή μπορεί και όχι). ρε συ οκ μην το παιρνεις προσωπικα - θυμαμαι που ειχε πει ενας οτι το θριλερακι μαμαει , ειπε η μαργαριτα οτι ειναι οχι απλα χαλια αλλα το χειροτερο που εχει δει και γι αυτο το ειπα ! επισης εχω δει εδω καποιους να προτεινουν επιδητες εργα που εχουν βαθμολογια 1στο .imdb και καλα για εργαρες κ σκεφτηκα μηπως εκανες κ συ το ιδιο ! ολα οκ ..
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ρε συ οκ μην το παιρνεις προσωπικα - θυμαμαι που ειχε πει ενας οτι το θριλερακι μαμαει , ειπε η μαργαριτα οτι ειναι οχι απλα χαλια αλλα το χειροτερο που εχει δει και γι αυτο το ειπα ! επισης εχω δει εδω καποιους να προτεινουν επιδητες εργα που εχουν βαθμολογια 1στο .imdb και καλα για εργαρες κ σκεφτηκα μηπως εκανες κ συ το ιδιο ! ολα οκ .. Δεν το παίρνω προσωπικά, απλά δίνω το παρόν γιατί σίγουρα δεν είμαι τρόλι. Πάντως ακόμα και στο imdb η ταινία δεν έχει 1, έχει κάπου στο 7 νομίζω και θεωρώ την βαθμολογία απόλυτα λογική (αν και εγώ της βάζω παραπάνω). Orfeas26, άρα δεν κατάλαβες τι έγινε πραγματικά. Δεν υπάρχει φάντασμα, γενικά δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό στην ταινία. Είναι όλα στο μυαλό της γυναίκας και στην ψυχολογική πίεση που δεχόταν τόσο καιρό καθώς και την επιρροή της ανωμαλίας/ ψυχολογίας της πάνω στον γιο της. Ακόμα και το εξημέρωμα που λες ήταν καθαρά συμβολικό του στυλ γυρνάει και η τελευταία σελίδα κάποιου βιβλίου.
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 @ikar αυτα που λες στο σποιλερ απο που προκυπτουν ως συμπερασμα? αφου και ο μικρος το εβλεπε το "τερας"
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ρε συ οκ μην το παιρνεις προσωπικα - θυμαμαι που ειχε πει ενας οτι το θριλερακι μαμαει , ειπε η μαργαριτα οτι ειναι οχι απλα χαλια αλλα το χειροτερο που εχει δει και γι αυτο το ειπα ! επισης εχω δει εδω καποιους να προτεινουν επιδητες εργα που εχουν βαθμολογια 1στο .imdb και καλα για εργαρες κ σκεφτηκα μηπως εκανες κ συ το ιδιο ! ολα οκ .. Man παιρνω την ευθύνη, , και σου λεω απλα δες την, πιστεύω πως θα καταφέρεις να δεις ΓΙΑΤΙ αυτο το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ (κυριολικτικα) θρίλερακι ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα. Φτιάξε ατμόσφαιρα, σβησε φωτα, άνοιξε δυνατά ηχο και απόλαυσε. Ειμαι σίγουρος οτι δεν θα σταθεις στην "επιφάνεια" της ταινίας οπως εκαναν οι πιο πολλοι.. 2
ikaruga24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 @ikar αυτα που λες στο σποιλερ απο που προκυπτουν ως συμπερασμα? αφου και ο μικρος το εβλεπε το "τερας" Είναι ξεκάθαρο το συμπέρασμα Μαργαρίτα. Ο μικρός δεν έβλεπε κάποιο "τέρας", έβλεπε τη μάνα του στην ουσία να αλλάζει συμπεριφορά όπου και κατά τη διάρκεια αλλά και προς το τέλος της ταινίας το δείχνει γιατί πλέον απλά καταλαβαίνει την αλλαγή του εαυτού της και η ίδια. Απλά ο μικρός δεν ήξερε πως αλλιώς να το εξηγήσει και έλεγε ότι έβλεπε κάποιο "τέρας". Το βλέπεις στο τέλος ότι ο μικρός απευθύνεται στη μάνα του ως babadook ότι και καλά την έπιασε το "φάντασμα". Επηρεάστηκε και ο μικρός και από τα παιδικά βιβλία που παλιά έγραφε η μάνα του που και το βιβλίο του babadook το έγραψε η ίδια και απλά δεν ήξερε πως αλλιώς να το εκφράσει. Μέχρι και η αδερφή της της είπε ότι επειδή ο μικρός έχει θέματα άρχισε να την επηρεάζει αρνητικά και την ίδια και ότι ούτε και αυτή που είναι μάνα του αντέχει την παρέα του γιου της. Το παιδί όμως δεν έχει κάποιο θέμα, η μάνα έχει τα προβλήματα. Εξ΄αρχής αυτή είχε το πρόβλημα. Επί της ουσίας το βιβλίο της βοήθησε τον γιο της να μην την παρατήσει και έριξε το φταίξιμο της ανωμαλίας της στο "φάντασμα". Επειδή πέρασε λίγος καιρός που την είδα δεν θυμάμαι ακριβώς και σε ποια άλλα σημεία είναι φως φανάρι αυτό αλλά στο τέλος τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Δεν σε αφήνει να υπολογίζεις κάτι με το μυαλό σου, στο πιάτο στο δίνει. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι οι περισσότεροι που μιλάν αρνητικά για την ταινία μένουν δυστυχώς σε αυτό που έμεινες και εσύ τότε ναι, αν μείνεις εκεί δεν θα σου αρέσει. Εγώ προτείνω να την ξαναδείς στο μέλλον με τα δεδομένα που έχεις τώρα και είναι πολύ πιθανό ότι θα αλλάξεις γνώμη. 1
orfeas26 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Είναι ξεκάθαρο το συμπέρασμα Μαργαρίτα. Ο μικρός δεν έβλεπε κάποιο "τέρας", έβλεπε τη μάνα του στην ουσία να αλλάζει συμπεριφορά όπου και κατά τη διάρκεια αλλά και προς το τέλος της ταινίας το δείχνει γιατί πλέον απλά καταλαβαίνει την αλλαγή του εαυτού της και η ίδια. Απλά ο μικρός δεν ήξερε πως αλλιώς να το εξηγήσει και έλεγε ότι έβλεπε κάποιο "τέρας". Το βλέπεις στο τέλος ότι ο μικρός απευθύνεται στη μάνα του ως babadook ότι και καλά την έπιασε το "φάντασμα". Επηρεάστηκε και ο μικρός και από τα παιδικά βιβλία που παλιά έγραφε η μάνα του που και το βιβλίο του babadook το έγραψε η ίδια και απλά δεν ήξερε πως αλλιώς να το εκφράσει. Μέχρι και η αδερφή της της είπε ότι επειδή ο μικρός έχει θέματα άρχισε να την επηρεάζει αρνητικά και την ίδια και ότι ούτε και αυτή που είναι μάνα του αντέχει την παρέα του γιου της. Το παιδί όμως δεν έχει κάποιο θέμα, η μάνα έχει τα προβλήματα. Εξ΄αρχής αυτή είχε το πρόβλημα. Επί της ουσίας το βιβλίο της βοήθησε τον γιο της να μην την παρατήσει και έριξε το φταίξιμο της ανωμαλίας της στο "φάντασμα". Επειδή πέρασε λίγος καιρός που την είδα δεν θυμάμαι ακριβώς και σε ποια άλλα σημεία είναι φως φανάρι αυτό αλλά στο τέλος τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Δεν σε αφήνει να υπολογίζεις κάτι με το μυαλό σου, στο πιάτο στο δίνει. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι οι περισσότεροι που μιλάν αρνητικά για την ταινία μένουν δυστυχώς σε αυτό που έμεινες και εσύ τότε ναι, αν μείνεις εκεί δεν θα σου αρέσει. Εγώ προτείνω να την ξαναδείς στο μέλλον με τα δεδομένα που έχεις τώρα και είναι πολύ πιθανό ότι θα αλλάξεις γνώμη. Η ταινια μου θυμισε αλλα θριλερ! Στην ουσια ηταν μια μιξη!Τελος το "μπαμπα ντουκ ντουκ ντουκ" ηταν γελοιο!!!!!!! Γελουσα μ αυτο!Δεν ξερω ποση ωρα εκατσαν να το σκεφτουν!
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Let the Hate flow through him! Βλέπετε τι κανει ο απο πανω, pls μην ένδωσετε Ναι ρε μαν για τον φουτζο ηταν η ταινία, κατώτερη και απο B-movie,ας παμε παρακάτω
Gtr34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Η ταινια μου θυμισε αλλα θριλερ! Στην ουσια ηταν μια μιξη!Τελος το "μπαμπα ντουκ ντουκ ντουκ" ηταν γελοιο!!!!!!! Γελουσα μ αυτο!Δεν ξερω ποση ωρα εκατσαν να το σκεφτουν! Και εμένα με ξένισε η φωνή.
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κι εγώ σκέφτομαι αν θα το δω το badabook, βλέπω ότι όσοι το έχετε δει είστε διχασμένοι και συνήθως όταν συμβαίνει αυτό μάλλον είναι πατάτα η ταινία. Ποια η γνώμη σας για το The Ring και ποια για το Paranormal Activity για να δω τι είδους ταινίες σας αρέσουν και να κρίνω καλύτερα;
Mau-Maus Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κι εγώ σκέφτομαι αν θα το δω το badabook, βλέπω ότι όσοι το έχετε δει είστε διχασμένοι και συνήθως όταν συμβαίνει αυτό μάλλον είναι πατάτα η ταινία. Ποια η γνώμη σας για το The Ring και ποια για το Paranormal Activity για να δω τι είδους ταινίες σας αρέσουν και να κρίνω καλύτερα; Μπορω να τα ξαναδω για να ερθω να σου απαντησω διαβασμενος ? Ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα