Pajkatt Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Γεια χαρα παιδια, Εδω και καπoιες μερες ειμαι στην διδιακασια αγορας νεου keyboard και ιδιαιτερα mechanical με TKL(tenkeysless). Θελω να διαθεσω το πολυ 160Ε(και με δυσκολια). Διαβασα οτι τα Ducky ειναι αρκετα καλα στο οριο τιμης που θελω. Επισης εχετε να προτεινετε αλλον τροπο αγορασας εκτος απο το amazon για τα Ducky keyboards? Ευχαριστω!
Physiciant Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Κάτι σαν και αυτό δηλαδή; http://www.skroutz.gr/s/6398462/Roccat-Ryos-TKL-Pro.html
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δες και για filco απο keyboard company, απο ducky δεν εχω εμπειρια αλλα λενε οτι ειναι καλα.
Zergoulini Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Γεια χαρα παιδια, Εδω και καπoιες μερες ειμαι στην διδιακασια αγορας νεου keyboard και ιδιαιτερα mechanical με TKL(tenkeysless). Θελω να διαθεσω το πολυ 160Ε(και με δυσκολια). Διαβασα οτι τα Ducky ειναι αρκετα καλα στο οριο τιμης που θελω. Επισης εχετε να προτεινετε αλλον τροπο αγορασας εκτος απο το amazon για τα Ducky keyboards? Ευχαριστω! To ducky καιει τα Leds. Πολυ καλο το Ryos που προτεινε ο φιλος παραπανω. Επισεις κοιτα το Coolermaster Rapid i. Οπως επισεις Coolermaster Quickfire TK
Trollamenos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Σε αυτα λεφτα μπορεις να δεις και το K65 της Corsair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα