Stivy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Maxxi, το καινούριο δεν το έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου. Πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει φτάσει. Μόλις το παραλάβω θα το κάνω register και θα σου πω και τι αναφέρει στην εγγύηση. Φαντάζομαι όμως ότι αφού είναι από το αγγλικό ebay, θα καταχωρηθεί στην Αγγλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stivy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Maxxi, το καινούριο δεν το έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου. Πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει φτάσει. Μόλις το παραλάβω θα το κάνω register και θα σου πω και τι αναφέρει στην εγγύηση. Φαντάζομαι όμως ότι αφού είναι από το αγγλικό ebay, θα καταχωρηθεί στην Αγγλία... OK, το παρέλαβα κανονικά την Παρασκευή και καταχωρήθηκε όπως περιμεναμε στο Αγγλικό site της Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxxi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά, για πόσο χρονικό διάστημα σου αναφέρει ότι είναι σε εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stivy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εως τον 2ο του 2018. Γιατί ρωτάς, δεν είναι κάτι στάνταρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxxi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ είχα 2 χρόνια, που από ότι ξέρω είναι στάνταρ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από maxxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petpapou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό εμφανίζει εμένα μετά την επισκευή. Έδωσαν 2 μήνες απο την επισκευή επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stivy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Περίεργο... Το ξανακοίταξα σήμερα... Θα κοιτάξω να επικοινωνήσω μαζί τους για να δω τι συμβαίνει. Ίσως ο πωλητής μου (το αγόρασα καινούριο μέσω ebay) να το είχε αγοράσει τον Φεβρουάριο και γι' αυτό οταν το καταχώρησα να μου έδωσε την ημερομηνία της αρχικής πώλησης... και πάλι όμως μου φαίνεται περίεργο, δεν θα έπρεπε η εγγύηση να ξεκινάει από την ημέρα που το έκανα register? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από Stivy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxxi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ξανακούσει αυτό το θέμα γιαυτό και ρώτησα, ο πωλητής πρέπει να απαντήσει, στην Ευρώπη από όσο ξέρω είναι υποχρεωτική διάρκεια εγγύησης 2 χρόνια από την αγορά του τελικού χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 καλησπερα παιδια. εχει η ms επισημο service στην ελλαδα; θα ηθελα να παω ενα μηχανημα για τεχνικο ελενχωπροκειται για surface pro 3ψαχνω στο ιντερνετ και δεν βρισκω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα