Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά monitor WQHD στις 27 ιντσες μέχρι 500 € αυστηρά όμως. Χρήση είναι 50% gaming και τα υπόλοιπα προγραμματισμός, browsing, render, photoshop (σε απλό βαθμό) και λίγες σειρές. Μου έχει κάνει click η συγκεκριμένη οθόνη αλλά και άλλες προτάσεις είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά monitor WQHD στις 27 ιντσες μέχρι 500 € αυστηρά όμως. Χρήση είναι 50% gaming και τα υπόλοιπα προγραμματισμός, browsing, render, photoshop (σε απλό βαθμό) και λίγες σειρές. Μου έχει κάνει click η συγκεκριμένη οθόνη αλλά και άλλες προτάσεις είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα. Η συγκεκριμένη είναι με το PWM dimming στη χαμηλή φωτεινότητα αν δεν κάνω λάθος, οπότε απέφυγε την. Αν είσαι κυρίως gamer θα πρότεινα να δώσεις κάτι ακόμη για τις Acer XB270HU η Asus mg279q, εναλλακτικά να πάρεις μια 1080p 144Hz.

Από τις πιο φθηνές 1440p πάντως, οι πρώτες μου επιλογές είναι οι LG 27MB85R από εξωτερικό και η Asus PB278QR από Ελλάδα.

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες να αποφυγω τελειως την samsung? Μου φαινεται καλησαν επιλογη σε καλα χρηματα. Απο οτι κοιταξα και λιγο στον γοογλη εχει θετικα σχολια. Τωρα αυτο περι PWM dimming τι ακριβως επηρεαζει? Ευχαριστω για τις προτασεις σου. Κι πια η διαφορα μεταξυ αυτης και την s27d850t που ειναι πιο ακριβη?

Δημοσ.

@Animus από που σκέφτεσαι για αγορά; Με τα παιχνίδια σε τι επίπεδο ασχολείσαι;

Btw για προτάσεις υπάρχει το sticky  http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Κοίτα παίζω λίγο από όλα. HS πολύ και μετά ΗOtS, BF, GTA, Witcher,ktlp...Γενικά προτιμάω την ελληνική αγορά για λόγους ψυχολογικούς και για στήριξη της οικονομίας. Όχι οτι δεν εχω ψωνίσει και απο εξωτερικό αλλα με το θέμα εγγύση??? Τι παίζει??? Αν χρειαστώ RMA και τέτοια πόσα τα μεταφορικά για το εξωτερικό?? Οπότε και πρώτα θα προτιμησω απο εδώ την αγορά.

Δημοσ.

Παίδες το Acer predator από alternate.de 'εφτασε σήμερα, όπως και αναμενόταν. Δυστυχώς όμως έφτασε ουσιαστικά "νεκρό"

Ρίξτε μια ματιά :

20150821_181019_zpsbazmttaz.jpg~original

20150821_180557_zps4y5fngw8.jpg~original

Γκαντεμιά έτσι? Τι να πεις.

Έστειλα ήδη e-mail στο κατάστημα και περιμένω.

Το καλό για σας βέβαια είναι ότι θα μάθετε τι γίνεται με την επιστροφή προϊόντος στο συγκεκριμένο κατάστημα :fear:

Δημοσ.

Κακοτυχία βρε φίλε. Μακάρι να βρεις λύση σύντομα. Να δούμε και πώς θα σε εξυπηρετήσει και το μαγαζί, ψώνισαν πολλοί από εκεί(όπως και εγώ) . Η αντιπροσωπεία μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες να αποφυγω τελειως την samsung? Μου φαινεται καλησαν επιλογη σε καλα χρηματα. Απο οτι κοιταξα και λιγο στον γοογλη εχει θετικα σχολια. Τωρα αυτο περι PWM dimming τι ακριβως επηρεαζει? Ευχαριστω για τις προτασεις σου. Κι πια η διαφορα μεταξυ αυτης και την s27d850t που ειναι πιο ακριβη?

Για hs και hots καλύτερα η υψηλή ανάλυση, για τα άλλα τα πολλά fps.

PWM dimming είναι μέθοδος ρύθμισης φωτεινότητας, οπου για την επίτευξη μειωμένες φωτεινότητας αναβοσβήνει σε υψηλή συχνότητα η οθόνη. Μπορεί να προκαλέσει θέματα υγείας. Γκουγκλαρε το.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες το Acer predator από alternate.de 'εφτασε σήμερα, όπως και αναμενόταν. Δυστυχώς όμως έφτασε ουσιαστικά "νεκρό"

Ρίξτε μια ματιά :

20150821_181019_zpsbazmttaz.jpg~original

20150821_180557_zps4y5fngw8.jpg~original

Γκαντεμιά έτσι? Τι να πεις.

Έστειλα ήδη e-mail στο κατάστημα και περιμένω.

Το καλό για σας βέβαια είναι ότι θα μάθετε τι γίνεται με την επιστροφή προϊόντος στο συγκεκριμένο κατάστημα :fear:

Πώ ρε φίλε γκαντεμιά :(

Ενημέρωσέ μας αν θες για να ξέρουμε τί διαδικασία παίζει αν μας τύχει ποτέ τίποτα. Έχω πάρει την κάρτα γραφικών μου απο εκεί.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου XMorsX. Εκτός του συγκεκριμένου θέματος υπάρχει τπτ άλλο που πρέπει να προσέξω σε αυτήν την οθόνη??? Κάτι βιντεάκια που ειδα στο YT μιλούσαν για θέματαν με ghosting και με response time. ¨Εχεις παρατηρήσει κάτι σε κάποιο forum. Γιατί δεν υπάρχουν και πολλά review για την εν λόγο οθόνη. Γενικά μου αρέσει  αισθητικά περισσότερο από τις LG και Asus που προανέφερες και είναι και 50€ τουλάχιστον πιο φθηνή από την φθηνότερη των 2 άλλων. Σε ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σου.Ελπίζω να καταλήξω γρήγορα σε κάποια.

Δημοσ.

@Animus αν ρωτάς για την Samsung ,ο XmorsX σου χει προτείνει καλύτερες.Αν σε απασχολεί το ghosting/response και παίζεις πολύ καλύτερα να κοιτούσες προς μια gaming οθόνη. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λίγος να αγορασεις οθόνη με PWM dimming. Προτίμησε μια από αυτές που σου είπα. Δεν είναι τυχαία ακριβότερες, ούτε απαγορευτική τιμή έχουν όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Η αντικατάσταση του ελλατωματικού Acer XB270HU από alternate.de εξελίσεται ομάλα. Μου έστειλαν σήμερα ένα free parcel post μέσω e-mail το οποίο τύπωσα και το έδωσα στα ΕΛΤΑ μαζί με την οθόνη. Πάει μέσω ΕΛΤΑ Αθήνα και από εκεί μέσω DHL Express θα γυρίσει Γερμανία το πακέτο. Έξοδα δικά τους, τουλάχιστον όσον αφορά αυτό το στάδιο.

Ελπίζω μόνο να γίνει σχετικά γρήγορα η όλη διαδικασία.

• Like 2
Δημοσ.

Η αντικατάσταση του ελλατωματικού Acer XB270HU από alternate.de εξελίσεται ομάλα. Μου έστειλαν σήμερα ένα free parcel post μέσω e-mail το οποίο τύπωσα και το έδωσα στα ΕΛΤΑ μαζί με την οθόνη. Πάει μέσω ΕΛΤΑ Αθήνα και από εκεί μέσω DHL Express θα γυρίσει Γερμανία το πακέτο. Έξοδα δικά τους, τουλάχιοστον όσον αφορά αυτό το στάδιο.

Ελπίζω μόνο να γίνει σχετικά γρήγορα η όλη διαδικασία.

Αντε με το καλό.. και να γίνουν όλα ταχύτατα! θα σου στείλουν άλλη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...