Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τα windows 98 SE και το plus στα Ελληνικά. Ξέρω ζητάω πολλά αλλά τα θέλω για ένα φίλο που θέλει να αναστήσει ένα Satellite 4070CDT.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ προτείνω της διανομές Puppy Linux συγκεκριμένα την Tahr η την Lubuntu που είναι  βασισμένα στο Ubuntu η την Puppy Linux Wary που έχει μεγαλύτερη υποστήριξη σε παλιό hardware.

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε αυτα ακριβως.

Βρηκα τα windows 98 SE greek

Το plus! 98 δεν βρισκω με τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

θες να στο κάνω ενα iso και να στο στείλω;

δεν ξέρω όμως κατά πόσο επιτρέπεται.

Κλειδί και συναφή πως θα βρεις; δεν θυμάμαι πως πάει στα συγκεκριμένα

• Like 1
Δημοσ.

θες να στο κάνω ενα iso και να στο στείλω;

δεν ξέρω όμως κατά πόσο επιτρέπεται.

Κλειδί και συναφή πως θα βρεις; δεν θυμάμαι πως πάει στα συγκεκριμένα

Μονο το plus! 98 αν μπορεις. s/n εχω

Δημοσ.

Μονο το plus! 98 αν μπορεις. s/n εχω

θα το βάλω το βράδυ γιατί χρειάζομαι το ίντερνετ αυτή τη στιγμή, θα στο στείλω με pm να το κατεβάσεις.

:P  :P  :P

post_184642_0_70534800_1429293655.jpg

εφόσον έχει κλειδί δεν τίθεται θέμα παρανομίας θαρρώ :P

αλλα ναι κλασσικά :P

Δημοσ.

Εδώ θα δώσει η MS δωρεάν τα win 10 σε όλους από win7 και πάνω. Ακόμα και αν τα έχεις από το θείο. Λες να μας κυνηγήσουν για τα 98? 

Δεν νομίζω ... Τάκη.

Δημοσ.

ναι ρε σιγα τωρα....... και που τα δινουν δηλαδη?Γιατι αν εκανε λεφτα τι θα καναμε νομιζεις?Και με τα windows 8 τι καναμε?Τα δινουν δωρεαν γιατι ξερουν και οτι και λεφτα να σε βαλουν να πληρωσεις παλι στον θειο θα πας  :P  :P

Δημοσ.

Και τι ακριβώς θα κάνει με τα 98άρια; Μήπως να έβαζε ο φίλος σου τα 2000 καλύτερα; Στα 98 ότι revive και να κάνει, δεν θα μπορεί ούτε σελίδα στο internet να ανοίξει με τον ie και αν προσπαθήσει να βάλει ff ή chrome θα... πικραθεί.

Καλύτερα το Puppy.

Δημοσ.

Προτείνω και γω puppy. και πάλι με 64mb ram μην περιμένεις πολλά...τρέχω και γω σε laptop τα lucid puppy με 512 mb ram....να ανοίξεις κανα αρχείο οκ....αλλά youtube κτλ θέλει ΠΟΛΥ υπομονή...και αν...

Δημοσ.

Προτείνω και γω puppy. και πάλι με 64mb ram μην περιμένεις πολλά...τρέχω και γω σε laptop τα lucid puppy με 512 mb ram....να ανοίξεις κανα αρχείο οκ....αλλά youtube κτλ θέλει ΠΟΛΥ υπομονή...και αν...

Αν εγκαταστήσεις sm-tube τότε με περίπου 100 mb είσαι κομπλέ

(φορτώνεται μέσω vlc το βίντεο).Επίσης ο επεξεργαστής δε ζορίζεται σχεδόν καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...