paylos_2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση τα win7 ,μολις παει στο 100% στην αντιγραφει αρχειων μετα απο 2 ωρες βγαζει μπλε οθονη και τελος.. ενω τα xp τα βαζει μια χαρα......
driverpit Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μπορείς να πεις ακριβώς ποιο μοντέλο είναι της toshiba Αυτό το laptop είναι http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-a200-14d-p-PER.905081
george200-13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αν και δεν ξερω ακριβώς το μοντέλο και τα specs κοιτα τις θερμοκρασίες σου γιατι κάτι παρομοίο ειχα με ένα παλίο λάπτοπ της fujitsu που μου έσβηνε σε εκείνο το σημείο λόγο των θερμοκρασιών. Επίσης εάν μπορείς δοκίμασε ένα άλλο cd -εάν δεν είναι από τον θείο- και τσέκαρε την υγεία του δίσκου. Για να τσεκάρεις θερμοκρασίες και δίσκο προσπάθησε να δείς εάν μπορείς να βάλεις διανομή Linux. Τέλος, μπορεί απλώς το λαπτοπ σου να μην σηκώνει τα 7αρια . Εάν τα χρειαστείς ποιο αναλυτικά πεστο.
paylos_2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 το λαπτοπ μου γραφει απο κατω SATELLITE A200-183 PSAFGE-03700XGE τα xp τα κανει εγκατασταση μια χαρα. εχω αλλαξει μνημες σκληρο δισκο απο θερμοκρασιες ειναι οκ δεν σβηνει δεν ζεστενεται. μολις βαλω το cd με win7 και ξεκινησει η εγκατασταση και βρισκετε εκει που λεει αντιγραφη αρχειων και απο κατω μετραει απο το 1-100% δεν προλαβενει να το τελειωσει και βγαζει μπλε οθονη και τελος. και βεβαια μπορει να κανει 1-2 ωρες να φτασει μεχρι εκει. ενω τα xp τα βαζει αμεσωε. μηπως θελει το bios update? φοραει το PHOENIX V1 το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω και στο site της toshiba το μοντελο αυτο και δεν ξερω γιατι...
driverpit Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 το λαπτοπ μου γραφει απο κατω SATELLITE A200-183 PSAFGE-03700XGE τα xp τα κανει εγκατασταση μια χαρα. εχω αλλαξει μνημες σκληρο δισκο απο θερμοκρασιες ειναι οκ δεν σβηνει δεν ζεστενεται. μολις βαλω το cd με win7 και ξεκινησει η εγκατασταση και βρισκετε εκει που λεει αντιγραφη αρχειων και απο κατω μετραει απο το 1-100% δεν προλαβενει να το τελειωσει και βγαζει μπλε οθονη και τελος. και βεβαια μπορει να κανει 1-2 ωρες να φτασει μεχρι εκει. ενω τα xp τα βαζει αμεσωε. μηπως θελει το bios update? φοραει το PHOENIX V1 το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκω και στο site της toshiba το μοντελο αυτο και δεν ξερω γιατι... 1 GB RAM έχει το laptop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα