mpokos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 εχω το εξης προβλημα στο desktop μου.οταν παταω το power button και ενω δειχνει πως δουλευει(λειτουργουν ανεμιστηρες) δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.εχω δοκιμασω να αφησω πανω μονο τα απαραιτητα(ρευμα μητρικης και cpu) δεν κανει παλι τιποτα.αν βγαλω και τις ram κανει συνεχομενα beep.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα? ή εχει καποιος καποια απαντηση στο τι φταιει?υ.γ. εχω δοκιμασει και αλλο τροφοδοτικο.
mpokos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ναι δοκιμασα και αλλη καρτα και την on board.μολις παταω το κουμπι και δυο ανοιξε κλεισε μονο του και μετα δουλευει χωρις να δειχνει τπτ 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ναι δοκιμασα και αλλη καρτα και την on board.μολις παταω το κουμπι και δυο ανοιξε κλεισε μονο του και μετα δουλευει χωρις να δειχνει τπτ Οθονη δοκιμασες?
trujillo2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 εχεις τσεκαρει τα καλωδια συνδεσης της καρτας γραφικων με την οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα