Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Θα ηθελα να μαθω που μπορω να απευθυνθω για δημιουργια ηλεκτρονικου καταστηματος ποικιλων συλλεκτικων ειδων με την μορφη ιστοσελιδας με δυνατοτητα απειρων προσθηκων σε ειδη και ενοτητες

Τι κοστος εχει το ολο στησιμο και τι επιλογες υπαρχουν ?

Θελω να μαθω επισης τι χρειαζεται και αν θελει διαδικασιες εναρξης επαγγελματος αδεια (εφορια-τεβε κτλ)

Δεν εχω μιλησει ακομη με τον λογιστη μου και θελω μια πρωτη γνωμη και να ακουσω (διαβασω) αποψεις

Δεν θελω αρπακολλατζιδικη δουλεια στο στησιμο του ηλεκτρονικου καταστηματος αλλα κατι σοβαρο και σωστο που θα αποδωσει σε βαθος χρονου

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρες εταιρίες που φτιάχνουν site. Η εταιρία μίας γνωστή μου είναι αυτή.

Δεν κάνω διαφήμιση έτσι. Τον γκόμενο της ξέρω, χέστηκα κιόλας.

Δημοσ.

Δεν θελω αρπακολλατζιδικη δουλεια στο στησιμο του ηλεκτρονικου καταστηματος αλλα κατι σοβαρο και σωστο που θα αποδωσει σε βαθος χρονου

Το μόνο πρόβλημα είναι πως όποιον και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει ότι θα κάνει.

• Like 4
Δημοσ.

:-( Ε στείλε κανα mail.

Απλα γενικά μιλώντας, πριν πας στον οποιοδήποτε να ξέρεις περίπου τι ζητάς. Γιατι αν δεν ξέρεις τι θέλεις, τι σου αρέσει κτλ. δεν πρόκειται να μείνεις ευχαριστημένος και θα βασανίζεις και τον άλλον τον χριστιανό που θα προσπαθεί να διαβάσει το μυαλό σου.

Μπορώ να σου βρω και άλλο mail (απο πολυ καλο επαγγελματία). Αλλα μόνο αν μιλάς σοβαρά (γιατι μπορεί να άνοιξες τώρα ένα θέμα αλλα να μην το έχει σκεφτεί διεξοδικά). Αν ναι στείλε μου π.μ. για να σου στείλω mail και τηλ.

Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρες εταιρίες που φτιάχνουν site. Η εταιρία μίας γνωστή μου είναι αυτή.

Δεν κάνω διαφήμιση έτσι. Τον γκόμενο της ξέρω, χέστηκα κιόλας.

έλιωσα στο who we are

Δημοσ.

Το τεχνικό κομμάτι είναι πάνω-κάτω "του κουτιού". Θα σου στήσουν ένα Magento ή κάποιο άλλο από τις εμπορικές πλατφόρμες. Οπότε, ηλεκτρονικό μαγαζί θα έχεις ανεξάρτητα ποιός θα σου το στήσει (δεν μιλάμε τώρα βέβαια να σου το στήσει ο ανηψιός του περιπτερά που "ξέρει από γκομπιούτερ").

Το αν θα αποδώσει σε βάθος χρόνου είναι θέμα δικό σου που θα το τρέξεις. Σκέψου το σαν ένα φυσικό κατάστημα. Αν θα παει καλά εξαρτάται από αυτόν που θα το δουλέψει, όχι από αυτόν που θα το σοβατίσει.

• Like 2
Δημοσ.

Το τεχνικό κομμάτι δεν είναι του κουτιού.

Σοβαρές εταιρίες θα σου προτείνουν σχεδιασμό της εικόνας της ιδέα σου και την υλοποίηση της εφαρμογής με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το budget σου.

Επίσης υπάρχουν ειδικοί designers που διαβάζουν την αόριστη ιδέα που έχεις στο μυαλό σου και στην παρουσιάζουν.

Μίλα με όσους περισσότερους μπορείς πριν πάρεις απόφαση.

Δημοσ.

Οι επιλογές που υπάρχουν είναι άπειρες... Από το να στο φτιάξει ο ανηψιός του περιπτερά που "ξέρει από γκομπιούτερ", μέχρι και την πιο σοβαρή εταιρία της Ελλάδος.

Οι περισσότερες(σχεδόν όλες βασικά) εταιρίες χρησιμοποιούν έτοιμες πλατφόρμες για eshop και προσπαθούν να το φέρουν στα μέτρα σου.

Το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις κάποιον συγγενή ή έμπιστο άτομο σου ώστε να σε κατευθύνει σωστά. Αν δεν έχεις, πρέπει να κάνεις το κλασικό... Έρευνα αγοράς για πολύ καιρό και προσπάθησε όσο μπορείς να μάθεις από γύρω γύρω...

Δημοσ.

Το τεχνικό κομμάτι δεν είναι του κουτιού.

Σοβαρές εταιρίες θα σου προτείνουν σχεδιασμό της εικόνας της ιδέα σου και την υλοποίηση της εφαρμογής με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το budget σου.

Επίσης υπάρχουν ειδικοί designers που διαβάζουν την αόριστη ιδέα που έχεις στο μυαλό σου και στην παρουσιάζουν.

Μίλα με όσους περισσότερους μπορείς πριν πάρεις απόφαση.

Φυσικά και είναι του κουτιού. Ξέρεις κανέναν που να κάθεται να φτιάχνει νέα πλατφόρμα για κάθε πελάτη; :-D  Θα ήταν απίστευτη ηλιθιότητα.

Το μόνο που αλλάζει είναι το theme, "τα γραφικούλια", παίρνοντας ένα απο τα 43289408204 έτοιμα και προσαρμόζοντάς το. Αυτό πουλάει η κάθε εταιρία - και πολύ καλά κάνει και προς το συμφέρον του πελάτη είναι (πολύ χαμηλό κόστος και πολύ σταθερός κώδικας).

Δημοσ.

Φυσικά και είναι του κουτιού. Ξέρεις κανέναν που να κάθεται να φτιάχνει νέα πλατφόρμα για κάθε πελάτη; :-D  Θα ήταν απίστευτη ηλιθιότητα.

Το μόνο που αλλάζει είναι το theme, "τα γραφικούλια", παίρνοντας ένα απο τα 43289408204 έτοιμα και προσαρμόζοντάς το. Αυτό πουλάει η κάθε εταιρία - και πολύ καλά κάνει και προς το συμφέρον του πελάτη είναι (πολύ χαμηλό κόστος και πολύ σταθερός κώδικας).

Άλλο κουτί έχει μια εταιρία, άλλο ή άλλη και άλλο το wordpress, magento κτλ

Επίσης αυτό που παρουσιάζεις δεν είναι web development, είναι web installing.

Ο Gannicus δεν ζήτησε την πιο φθηνή λύση, αλλα "κατι σοβαρο και σωστο που θα αποδωσει σε βαθος χρονου".

Με βάση αυτό πρότεινα τα παραπάνω

Δημοσ.

Άλλο κουτί έχει μια εταιρία, άλλο ή άλλη και άλλο το wordpress, magento κτλ

Επίσης αυτό που παρουσιάζεις δεν είναι web development, είναι web installing.

Ο Gannicus δεν ζήτησε την πιο φθηνή λύση, αλλα "κατι σοβαρο και σωστο που θα αποδωσει σε βαθος χρονου".

Με βάση αυτό πρότεινα τα παραπάνω

Μας λες δηλαδή ότι τα μεγάλα πακέτα που χρησιμοποιεί όλος ο πλανήτης είναι ελλατωματικά κι ότι αυτό που θα φτιάξει ο Μιτσάρας τα έχει για την πλάκα.

H Samsung, η Ford, η Nike κτλ. που έχουν το Magento, τους βρήκανε μικρούς και τους κοροϊδέψανε. Που να ξέρανε να πάρουν από τον Μιτσάρα "κάτι σοβαρό".  :-D

Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ο Μιτσάρας θέλει ένα τρόπο να χρεώσει παραπάνω το κοροϊδο, οπότε πουλάει φούμαρα κι όχι τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη του.

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Θα ηθελα να μαθω που μπορω να απευθυνθω για δημιουργια ηλεκτρονικου καταστηματος ποικιλων συλλεκτικων ειδων με την μορφη ιστοσελιδας με δυνατοτητα απειρων προσθηκων σε ειδη και ενοτητες

Τι κοστος εχει το ολο στησιμο και τι επιλογες υπαρχουν ?

Θελω να μαθω επισης τι χρειαζεται και αν θελει διαδικασιες εναρξης επαγγελματος αδεια (εφορια-τεβε κτλ)

Δεν εχω μιλησει ακομη με τον λογιστη μου και θελω μια πρωτη γνωμη και να ακουσω (διαβασω) αποψεις

Ευχαριστω πολυ

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σε γενικές γραμμές είναι εύκολη αν θες μόνο τα βασικά.

Το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από χαμηλά και ανάλογα τις ανάγκες σου μπορεί να φτάσει τις χιλιάδες ευρώ.

Αν αφήσουμε στην άκρη το κομμάτι του development το πιο σημαντικό ίσως είναι το ότι για να πουλάς νόμιμα θέλεις έναρξη στην εφορία με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, μίλησε με λογιστή, εξήγησέ του το σκεπτικό σου και μετά έλα πάλι εδώ για να ρωτήσεις και να πάρεις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...