giorgos2187 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας. Μετα την αγορα του ενισχυτη pioneer vsx 324 εκατσα να συνδεσω τον ενισχυτη με την LG 42LB55 τηλεοραση μου. Ο μονος τροπος συνδεσης που μπορει να γινει αυτο ειναι η οπτικη ινα, μια και μονο σε αυτην δινει audio out η τηλεοραση. Συνδεω λοιπον την αλλη ακρη της οπτικης ινας στον ενισχυτη, εννοειται στην σωστη θεση που ειναι audio in, και πολυ απλα δεν εχω ηχο. Επιλεγω φυσικα μεσω απο το μενου της tv να στελνει τον ηχο μεσω του οπτικου καλωδιου αλλα δυστυχως δεν εχω ηχο. Εψαξα το manual του ενισχυτη αλλα δεν εντοπισα καπου να γραφει λεπτομερως πως μπορει να γινει αυτη η συνδεση.. Επομενως, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zitsos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εκτος της οπτικης ινας νομιζω γινετε και με το καρφι του ακουστικων....εγω τουλαχιστον αυτο κανω...τωρα για το προβλημα που εχεις δεν μπορω να βοηθησω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 απο τον ενισχυτη φανταζομαι εχεις επιλεξει την αντιστοιχη εισοδο ηχου? εχεις κοιταξει μηπως η tv υποστηριζει hdmi arc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα