o.panos88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί ειμαι τέλειος άσχετος με το θέμα. Έχω ένα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο δεν πιάνει καθόλου σήμα τηλεφωνίας για να βάλω ασύρματο και δεν θέλω για 1 μήνα το χρόνο να βάλω γραμμή τηλεφώνου. Θα ήθελα αν γίνεται κάπως να βάλω μια κεραία wifi που να έχει εμβέλεια 2-5 χιλιόμετρα και να πιάνω κανένα δωρεάν σήμα απο κανένα ξενοδοχείο η μπιτς μπαρ και να το αναμεταδιδω στο σπίτι, οποίος γνωρίζει ας μου δώσει και κανένα Λίνκ για το τι ακριβός χρειάζεται να αγοράσω... {<br /> Created = 450973776;<br /> Discard = TRUE;<br /> Domain = "www.insomnia.gr";<br /> Name = "ins_coppa";<br /> Path = "/";<br /> Value = 0;<br />}
jkoukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αν τώρα βγεις στο μπαλκόνι, μπορείς να πιάσεις έστω και οριακά κάποια ελεύθερη ασύρματη εκπομπή; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις σχετική επιτυχία με εξωτερικό ΑΡ. Διαφορετικά το ξεχνάς και μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό να σου δώσει σύνδεση, με χρήση 2 ίδιων εξωτερικών ΑΡ ακόμη και σε πολύ μεγάλη απόσταση, αρκεί να υπάρχει οπτική επαφή.
Armageddwn Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 υπαρχει λυση με εξοτερικο ρουτερ access point τυπου tp-link και μια αντενα wi-fi μεγαλης εμβελειας.. κ δεν θα χριαστει καν να μπεις στο κοπο να βαλεις συνδεση..εγω αυτο το εκανα πριν 4 χρονια και ειμαι κομπλε μεχρι κ σημερα.
jkoukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στα 2-5 χιλιόμετρα; Και η άλλη θέση να έχει μια Omni κεραία και να εκπέμπει περιμετρικά; Ή αναφέρεσαι σε ζεύξη με 2 κατευθυντικές κεραίες σε αυτή την απόσταση;
o.panos88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Παιδιά αναφέρομαι καθαρά στο να συνδέομαι σε κανένα δωρεάν wifi, σε καμία περιπτώσει δεν μπορώ να βάλω access point στην άλλη μεριά. Και επειδή ειμαι άσχετος αν μπορούσε κάποιος να μου πει τι ακριβός να αγοράσω η ακόμα καλύτερα κάποιο Λίνκ απο το Σκρουτζ θα του ήμουν ευγνώμων... <CALayer: 0x18050e70> Η άλλη θέση λογικά θα έχει ένα απλό wifi router <CALayer: 0x18050e70>
jkoukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αν η άλλη θέση είναι ένα απλό router, τότε ξεχνάς την ασύρματη σύνδεση σε απόσταση μεγαλύτερη από 300 μέτρα (και αν).
o.panos88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Armageddon φίλε μπορείς να μου πεις ακριβός τι πρέπει να κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
Redshift Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 επειδη ημουν σε παρομοια φαση πριν πολλα χρονια λεω οτι θα δωσεις λεφτα κ δουλεια δεν θα κανεις η αν κανεις θα ειναι μπελαλιδικη σκεφτηκες για αυτον τον μηνα να χρησιμοποιεις internet μεσω κινητης? 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 επειδη ημουν σε παρομοια φαση πριν πολλα χρονια λεω οτι θα δωσεις λεφτα κ δουλεια δεν θα κανεις η αν κανεις θα ειναι μπελαλιδικη σκεφτηκες για αυτον τον μηνα να χρησιμοποιεις internet μεσω κινητης? Aύλη είναι η λύση σου
o.panos88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Redshift όπως γράφω και παραπάνω δεν πιάνω καθόλου σιμα κινητής, ακόμα και τηλέφωνο να πάρω πρεπει να βγω έξω, στο κινητό μου έχω Ίντερνετ αν έπιανε δεν θα έμπαινα και στον κόπο, ίσα ίσα να χαζεύω κανα site θέλω όχι να κατεβάζω ταινίες... Sent from my iPhone using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ετσι οπως τα περιγράφεις δυστυχώς αυτον τον ενα μηνα πρέπει να πηγαινεις σε αλλο σπιτι αν θελεις ιντερνετ 1
me3ikan Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να "αναγκασεις" το κινητό σου να μπαίνει μόνο σε 3G δίκτυο. Στο κατσικοχωρι της γιαγιάς μου κάνω αυτό το κόλπο και άμα βρίσκομαι σε εξωτερικό χώρο ή σε βορειοδυτικο δωμάτιο πιάνω 0-3 γραμμές σήμα. Ταχύτητες Από 0.3-2mbps. Το spotify έπαιζε απροβλημάτιστα σε high quality και έκανα ακόμα και βιντεοκληση με viber η οποία ήταν σχεδόν ικανοποιητική. Απλή κλήση voip μέσω viber απροβλημάτιστή. Λογικά 360p video στο YouTube επίσης κομπλέ! Και να φανταστείς ότι χωρίς το κόλπο αυτό με GPRS ήθελα 10+ δευτερόλεπτα για Google search! Όλα αυτά βέβαια με cosmote για στον αδερφό μου που έχει wind ούτε με GPRS δεν μπορούσε να μπει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα