web_assasin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πολλοι εδω μεσα βλεπω οτι πιστευουν οτι ειναι οι πιο εξυπνοι στον πλανητη. ηρεμηστε λιγο,ειδικοτερα κατι τυποι που κανετε quote και λετε οτι σας ερθει στο κεφαλι για τους αλλους. μαθετε να σεβεστε τη γνωμη των αλλων,οσο κ αν τη θεωρειται χαζη η απλα λαθος. 1
exor Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 σε πιστευω σε μουσατους εβραιους θεους και κεραταδες δαιμονες, αν και , σεβομαι τις παραδοσεις . Παραυτα δεν θελω να ειμαι βιαστικος και να απορριπτω εννοιες που και οι αρχαιοι ημων εχουν πραγματευτει .. Ψυχη .. η ιδιαιτεροτητα του καθε εγκεφαλου ? το συνονθυλευμα των εμπειριων που εχουν διαμορφωσει τα βιοχημικα χαρακτηριστικα του εγκεφαλου? οι ορμεμφυτες τασεις ? ολα αυτα και καποια αλλα που η επιστημη ακομη δεν εχει ανακαλυψει? .. εχω ψιλο ασχοληθει (διαβασει) με ερευνες γυρω απο το θεμα , υπαρχουν επιστημονες που προβληματιζονται και πραγματικα αναρωτιουνται μηπως υπαρχει κατι παραπανω ..δε ξερω ... αλλα δυσκολο μου φαινεται να ελεγε βλακειες ο σωκρατης ..
koskon Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δεν παει ετσι.. αφου εσυ ισχυρίζεσαι πως υπαρχει εσυ εισαι αυτος που πρεπει να εχει αποδείξεις οχι ο αλλος.. Οχι αδερφε, εχεις λαθος. Οποιοσδηποτε ισχυριζεται οτιδηποτε, ΩΦΕΙΛΕΙ να το τεκμηριωνει. Και ειδικα στο θεμα της ψυχης οπου καμμια πλευρα δεν εχει χειροπιαστες και αδιασειστες ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ αποδειξεις για τους ισχυρισμους της.
liakjim Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 @koskon τί λες ανθρωπέ μου? Πρέπει να αποδείξω ότι δεν υπάρχει ψυχή? Εσύ θα μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει το ιπτάμενο μακαρονοτέρας? Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε. 2
Jophiel Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 @koskon τί λες ανθρωπέ μου? Πρέπει να αποδείξω ότι δεν υπάρχει ψυχή? Εσύ θα μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει το ιπτάμενο μακαρονοτέρας? Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε. Το ιπτάμενο μακαρονοτέρας υπάρχει! Άπιστε, θα έρθει η στιγμή που θα μετανοήσεις όταν θα πας στην κόλαση και θα πίνεις χαλασμένη μπύρα και θα σου χορεύουν στρίπερ με, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα, νοσήματα.... Μετανοείτε αμαρτωλοί.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καταρχήν να πω οτι πιστεύω στον Θεο.. και όχι επειδή ξύπνησα ενα πρωι και ήθελα καπου να πιστέψω επειδή είμαι "άχρηστος" να κάνω κάτι μόνος μου. Ουτε επειδή έπρεπε κάπου να πιστέψω και εγώ. Και ναι γνωρίζω οτι έχουμε 2015 αν κάποιος αναρωτήθηκε! Πραγματικα κάποιοι άθεοι επειδή δεν πιστεύεται κάνετε λες και αν αποδειχθεί για εσάς η ύπαρξη του Θεού θα γίνετε ρόμπα η δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο. Δικαίωμα σας να μην πιστεύεται όπως και δικαίωμα σας να τα απαντάτε όλα επιστημονικά. Βέβαια πολλα ερωτηματα δεν θα απαντηθούν ποτε...και παντα θα λέμε "στο περιπου έτσι έγινε το τάδε" μέχρι κάποιος άλλος επιστήμονας να βγει και να πει ενα διαφορετικό "περιπου". Τεσπα είδα κάτι comments και θέλω απλα να πω την γνώμη μου. Σολο αντιεπιστημονικοτητας εν ετει 2015. Οποιος εχει αποδειξεις οτι υπαρχει ψυχη και λοιπες μπουρδες παρακαλειται να τις δημοσιευσει σε επιστημονικο περιοδικο, μεχρι τοτε αποτελουν ακριβως αυτο. αντιεπιστημονικες μπουρδες. Η επιστημη και η λογικη εξηγουν πρακτικα τα παντα , ΑΝ καποιος δεν εχει υποστει πλυση εγκεφαλου για να τα απορριπτει. Το οτι εισαι 100% σίγουρος για αυτό που λες δείχνει οτι εσύ εχεις υποστεί πλύση εγκεφαλου. Και όχι υπαρχουν πολλά θεματακια που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Βλέπε cern. Το σχεδιο παει απο fail σε fail Μπούρδες είναι αυτά που λες εσύ, αν δεν πιστεύεις οτι υπάρχει ψυχή δικαίωμα σου από εκεί και πέρα μην προσβάλλεις όσους πιστεύουν. Στα μάτια μου είσαι άλλος ένας παραμυθιασμένος που θεοποιεί την επιστήμη. Η επιστήμη δεν είναι αλάνθαστη, και το τι μπορεί να εξηγήσει ή όχι δεν με απασχολεί, με απασχολεί οτι δεν μπορεί να προσφέρει τέλειες λύσεις στα πάντα των πάντων, ειδικά για θέματα υγείας και διάφορα ψυχολογικά που έχω το λέω απόλυτα. Όσο για την λογική, λογική είναι οτιδήποτε άποψη ή ιδεά που αρέσει σε εμάς και δεν αρέσει στους άλλους κατά την γνώμη μας. Την βαπτίζουμε εσκεμμένα ως λογική και την σερβίρουμε στον άλλον καλώντας τον να αποδείξει αν ισχύει ή όχι. +1000 παιδια παντως ολοι οι "αθεοι" φιλοι μου παντρευτηκαν κανονικα στην εκλησια και βαφτισαν τα παιδια τους και εκαναν και τα μνημοσυνα των παππουδων! κι εγω εμεινα με την απορια, με κοροιδευαν τοσο καιρο!? Εγώ ποτε δεν κατάλαβα οι Άθεοι γιατί κανουν γιορτές όπως χριστούγεννα και Πάσχα! Αφού αφορα καθαρά τους χριστιανούς. Αλήθεια το έχω απορία αυτό. Θα τρελλαθούμε εδώ μέσα...Θα μου πει παρακαλώ κάποιος τι είναι η ψυχή; Με πηγές παρακαλώ όχι τι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι...Σύμφωνα με επιστημονικές πηγές η ψυχή είναι ενα "πραγματακι" που ζυγίζει κατι γραμμάρια. Και όχι δεν το λέει καμια θρησκεία αλλά η αλάνθαστη επιστήμη!!!!!! Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Απλα ελπιζω κάποια μέρα οι άθεοι να σέβονται τα πιστεύω των αλλων. Γιατί πραγματικα έχω άθεους φιλους και τους σέβομαι περισότερο απο αυτους που πιστεύουν μονο και μονο επιδη δείχνουν σεβασμο! Αυτά και σορρυ για το μικρό σχόλιο μου και το λίγο offtopic. Αν και ολοι εδώ offtopic είναι! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Επισκέπτης
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καταρχήν να πω οτι πιστεύω στον Θεο.. Σε ποιον από όλους; Εσύ απαιτείς σεβασμό,εγώ απαιτώ να μπεις στο τρελάδικο,όχι μόνο επειδή πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους και είσαι πάνω από 5 ετών,αλλά θέλεις η,άξια ψυχοθεραπείας,πίστη σου,να επηρρεάζει και τους λοιπούς που ξεπεράσαμε το στάδιο της νηπιακής λειτουργίας του εγκεφάλου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σε ποιον από όλους; Εσύ απαιτείς σεβασμό,εγώ απαιτώ να μπεις στο τρελάδικο,όχι μόνο επειδή πιστεύεις σε φανταστικούς φίλους και είσαι πάνω από 5 ετών,αλλά θέλεις η,άξια ψυχοθεραπείας,πίστη σου,να επηρρεάζει και τους λοιπούς που ξεπεράσαμε το στάδιο της νηπιακής λειτουργίας του εγκεφάλου. Λολ απαίτησα σεβασμο? Και να απαιτησω απο ποιον? απο σένα? Το τίποτα σε εμένα? Και που επηρέασα τους αλλους? Χμ..τρελαδικο δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν ψυχιατρικές κλινικες αν σε ενδιαφέρει να μπεις καπου. Μου επιτίθεσαι προσωπικά επειδή είπα οτι πιστεύω? Η επειδή είπα την γνώμη μου? Να κόψεις τους πρωινούς καφέδες!
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Απλα ελπιζω κάποια μέρα οι άθεοι να σέβονται τα πιστεύω των αλλων. Mόνιμα νηπιαγωγείο.Εκεί έχει μόνο χαρούμενα σκετσάκια με τους τρεις μάγους,και δεν σε μπλέκουν ποτέ με δύσκολες έννοιες και μαθήματα ιστορίας. Η αιώνια λιακάδα ενός παιδικού μυαλού.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Mόνιμα νηπιαγωγείο.Εκεί έχει μόνο χαρούμενα σκετσάκια με τους τρεις μάγους,και δεν σε μπλέκουν ποτέ με δύσκολες έννοιες και μαθήματα ιστορίας. Η αιώνια λιακάδα ενός παιδικού μυαλού. Ελπίζω = απαιτω? Λοιπον πίσω στο δημοτικό και τα ξανά λέμε του χρονου. Δεν θα κάτσω να γίνω keyboard warrior με ενα άτομο που δεν ξέρει ουτε την έννοια των λέξεων (Ελπιζω-απαιτω) οποτε Καλήμέρες μικρή ξερολα!
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Να προσευχηθείς στον Βισνού για την σωτηρία της επιστημονικά αποδεδειγμένης, ψυχής μου. Και μετά,έχουμε νερομπογιές!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Να προσευχηθείς στον Βισνού για την σωτηρία της επιστημονικά αποδεδειγμένης, ψυχής μου. Και μετά,έχουμε νερομπογιές!!!!!!! Εύγε!! Απο troll τα πας μια χαρά! Θα πας πολύ μπροστά. Ποσο άκυρο άτομο παιζει να είσαι που δεν ξέρεις ουτε διάλογο να κανεις? Όσο για την προσευχη.. έχω πολυ καλύτερη ιδέα για το τι να ζητησω απο τον Βισνού για εσενα. ΑΠΑΛΛΑΓΉ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγώ ποτε δεν κατάλαβα οι Άθεοι γιατί κανουν γιορτές όπως χριστούγεννα και Πάσχα! Αφού αφορα καθαρά τους χριστιανούς. Αλήθεια το έχω απορία αυτό. τι εννοείς "κάνουν γιορτές"? πιστεύουν ή απλά διασκεδάζουν μαζί με τους υπόλοιπους? το ότι διασκεδάζουν δεν σημαίνει ότι πιστεύουν... με την ίδια λογική γιατί πηγαίνεις στο γιατρό ή γιατί παίρνεις φάρμακα? μια προσευχή κι όλα θα περάσουν... Σύμφωνα με επιστημονικές πηγές η ψυχή είναι ενα "πραγματακι" που ζυγίζει κατι γραμμάρια. Και όχι δεν το λέει καμια θρησκεία αλλά η αλάνθαστη επιστήμη!!!!!! ντρέπεσαι να τις linkάρεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα