vkalfa Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας...εχω ενα vodafone smart ii το οποιο ειχε τρομερη δυσλειτουργια και αποφασισα να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...αλλα απο την βιασυνη μου διεγραψα και ολες τις επαφες που ειχα..μηπως ξερετε κανενα τροπο να τις επαναφερω?
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Με το gmail σου αν τις ειχες συγχρονισει..
vkalfa Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Με το gmail σου αν τις ειχες συγχρονισει.. δεν θυμαμαι αν το ειχα κανει φιλε..αν ναι πως γινεται?
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καταρχην ειχες gmail πριν την επαναφορα;;;;. Αν ναι , κανε συνδεσου στο gmail σου και βαλε να κανει συγχρονισμο. Αν τις ειχες συγχρονισει θα εμφανιστουν
vkalfa Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καταρχην ειχες gmail πριν την επαναφορα;;;;. Αν ναι , κανε συνδεσου στο gmail σου και βαλε να κανει συγχρονισμο. Αν τις ειχες συγχρονισει θα εμφανιστουν εχω gmail...δεν μου τις εμφανιζει φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα