Προς το περιεχόμενο

h6400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλοι την παρέα,παιδιά είμαι να σκάσω και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχω βρει την 50Η6400 στα 655 ευρώ και την 55 στα 810 ευρώ και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζουν τα 150 ευρώ παραπάνω??Την βοήθεια του κοινού plz.....

Επίσης και άλλες προτάσεις δέκτες,αν και νομίζω έχω καταλήξει στην Η6400 άπλα δεν βρίσκω το μέγεθος...  

Σας ευχαριστώ~Παναγιώτης...

Δημοσ.

Εάν δε θα κόψεις από το φαγητό σου με αυτά τα 150 ευρώ -και με το δεδομένο ότι χωράει στο καθιστικό σου- πάνε για την 55'', είναι με μια φράση "άλλη αίσθηση", σινεμά φάση. Σκέψου ότι θα την έχεις για χρόνια, θα κάνουν απόσβεση αυτά τα 150 ευρώ. Αλήθεια σε τι απόσταση θα παρακολουθείς;

Δημοσ.

Οχι ενταξει δεν ειναι τοσο θέμα τα 150 ευρω.Και απο την αλλη λεω αφου ειναι κατι που το γουσταρω και τωρα μπορω να το κανω γιατι να το στερηθω.τωρα δεν ξερω ακομα για αποσταση γιατι ακομα δεν εχουμε μπει στο σπιτι με την κοπελιά μου.λογικά στα 2.5 με 3 μετρα.Η αγορά θα γινει απο το eshop ελπιζω να μην υπάρχει καποιο πρόβλημα.διαβασα καπου οτι για να ισχύει η εγγύηση κανονικα και να μην τεθεί θεμα.πρεπει να γραφει στην κουτα διπλα στον αριθμο της τηλεόρασης xxh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...