Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Άλλη είναι αυτή η προμηθεια. Δεν μιλω γι αυτην.

Δεν είναι ιδια η ισοτιμια αγορας και πωλησης συναλλάγματος από τις τράπεζες. Σου πωλουν ακριβοτερα τα δολαρια από ό,τι θα στα αγορασουν κατά τα refund, ετσι θα χασουμε. Αυτό που λεει ο konstantin77 θα γινει και στις 2 φασεις (πληρωμη αλλα και refund), δεν χανουμε από εκει παρα μονο την στρογγυλοποιηση των σεντς.

Δημοσ.

Κανεις λαθος. Εδωσες δολλαρια στο paypal, θα παρεις δολλαρια. Η τραπεζα 2 φορες θα σου αλλαξει συναλλαγμα και θα κερδισει 3-4-5% ισως λεω και λιγο.

εισαι σιγουρος για αυτο οσες φορες επεστρεψα λεφτα τα λεφτα που επιστραφηκαν ηταν το ακριβες ποσο που μου εδωσαν αλλα καμια επιπλεον χρεωσηξ απο τραπεζα.

Δημοσ.

στο refund τα χρηματα δεν μενουν μεσα στον λογαριασμο της paypal?

Ξαναγυρισζουν στην τραπεζα?

Αν πλήρωσες με paypal balance (χρήματα που είχες ήδη στο λογαριασμό σου στο paypal και όχι με χρέωση κάρτας) επιστρέφουν ως paypal balance.

Αν πλήρωσες με κάρτα επιστρέφουν στην κάρτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εισαι σιγουρος για αυτο οσες φορες επεστρεψα λεφτα τα λεφτα που επιστραφηκαν ηταν το ακριβες ποσο που μου εδωσαν αλλα καμια επιπλεον χρεωσηξ απο τραπεζα.

Αλλα λες ακομα, προφανως δεν καταλαβες. Μιλαμε για άλλο νομισμα. Αν εκανες συναλλαγες σε ευρω εσυ τοτε που λες, δεν εχει καμια σχεση με αυτό που εχουμε εδώ και πραγματι δεν ειχες διαφορα. Διαβασε το παραπανω ποστ μου και θα καταλάβεις. 100% σιγουρο είναι αυτό που λεω και το εχω ζησει ως αγοραστης κάθε φορα που υπηρχε θεμα refund, εδώ και 8 χρονια. Αν μαλιστα αλλαξει και η ισοτιμια με τις ημερες θα εχουμε επιπλέον διαφορες θετικες ή αρνητικες.

Παιδια η αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα πως γινεται; Μπερδεμα είναι; Γιατι ετσι και αλλιως θα παρει 2-3 μερες μεχρι να γινει η κινηση από την τραπεζα. Αν την προλάβουμε δεν θα μπλέξουμε με refund και δεσμεύσεις και απωλεια χρηματων.

• Like 1
Δημοσ.

μου ρθε το μηνυμα και εμενα ,τους εγραψα οτι τους εγραψα και δεν προκειται να με ξαναδουν ως πελατη

Αλλα λες ακομα, προφανως δεν καταλαβες. Μιλαμε για άλλο νομισμα. Αν εκανες συναλλαγες σε ευρω εσυ τοτε που λες, δεν εχει καμια σχεση με αυτό που εχουμε εδώ και πραγματι δεν ειχες διαφορα. Διαβασε το παραπανω ποστ μου και θα καταλάβεις. 100% σιγουρο είναι αυτό που λεω και το εχω ζησει ως αγοραστης κάθε φορα που υπηρχε θεμα refund, εδώ και 8 χρονια. Αν μαλιστα αλλαξει και η ισοτιμια με τις ημερες θα εχουμε επιπλέον διαφορες θετικες ή αρνητικες.

Παιδια η αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα πως γινεται; Μπερδεμα είναι; Γιατι ετσι και αλλιως θα παρει 2-3 μερες μεχρι να γινει η κινηση από την τραπεζα. Αν την προλάβουμε δεν θα μπλέξουμε με refund και δεσμεύσεις και απωλεια χρηματων.

για αμφισβητηση που δοκιμασα παλια μου  εφαγε μηνα και δεν ,θελουν ενα σωρο αποδεικτικα και για το ποσο δεν αξιζει  ο κοπος ,τωρα αν εχεις ορεξη καλη τυχη.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα οι ανθρωποι είναι τοσο αλλου (για να μην μιλησω ασχημα) που εχουν στειλει το ιδιο μειλ Copy paste σε ολους.

Για παραγγελια που ειχε αρχικη αξια 24 δολαρια εστειλαν

"the Newsletter we sent said specifically that the coupon code: APFO is available on orders of 200$ or more
you used it on an item that is 20$ or less."

Δημοσ.

Συμπληρώνεις αίτηση αμφισβήτησης επιτόπου στο κατάστημα. Στέλνουν ερώτημα στον πωλητή ουσιαστικά να παράσχει στοιχεία για τη συναλλαγή και να αποδείξει ότι ήσουν εσύ αυτός που έκανε τη συναλλαγή. Γενικά το όλο σύστημα με τις αμφισβητήσεις είναι υπέρ του αγοραστή, εκτός αν παρουσιάσει ο πωλητής απολύτως αδιάσειστα στοιχεία ότι εσύ έκανες τη συναλλαγή.

Αν έχεις πληρώσει μέσω Paypal, π.χ., όπου έχεις κάνει login στο λογαριασμό σου εκεί, είναι μια απόδειξη ότι πράγματι ήσουν εσύ που έκανες τη συναλλαγή και επομένως σ'αυτή την περίπτωση πιθανότατα θα χάσεις.

Γενικά σε θέματα αμφισβήτησης το να έχεις πληρώσει μέσω Paypal μάλλον πιο πολύ σε εμποδίζει παρά σε διευκολύνει. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείς τις διαδικασίες του Paypal που είναι κι αυτές γενικά υπέρ του αγοραστή.

• Moderators
Δημοσ.

Αρα όχι αμφισβητηση, ακυρωση συναλλαγης εννοείται ότι ρωταω. Εβαλα λαθος ορο. Όχι ότι δεν ησουν εσυ, αλλα ότι δεν επιθυμεις να εκτελεστει η πληρωμη αφου ο πωλητης αλλαζει τους ορους συναλλαγης ή είναι απατεωνας ή σου λεει ότι δεν το εχει κλπ αναλογα την περιπτωση. Γινεται κατι τετοιο στην τραπεζα;

Δημοσ.

Αρα όχι αμφισβητηση, ακυρωση συναλλαγης εννοείται ότι ρωταω. Εβαλα λαθος ορο. Όχι ότι δεν ησουν εσυ, αλλα ότι δεν επιθυμεις να εκτελεστει η πληρωμη αφου ο πωλητης αλλαζει τους ορους συναλλαγης ή είναι απατεωνας ή σου λεει ότι δεν το εχει κλπ αναλογα την περιπτωση. Γινεται κατι τετοιο στην τραπεζα;

Δεν θυμάμαι, να σου πω την αλήθεια, γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ για άλλο λόγο πέρα από συναλλαγή την οποία δεν έκανα εγώ. Νομίζω ότι γράφεις τη συγκεκριμένη αιτιολογία για την οποία αμφισβητείς τη συναλλαγή και μπορεί π.χ. να είναι ότι μου έστειλε email το κατάστημα ότι δεν θα στείλει το προϊόν, και να καταθέσεις μαζί και το email που έλαβες.

Νομίζω όμως ότι πιο πολύ μπέρδεμα και γραφειοκρατία θα δημιουργηθεί αν το κάνεις παρά το οικονομικό κέρδος που θα έχεις από την αποφυγή της διπλής μετατροπής συναλλάγματος.

Και για την ακύρωση που θέλεις δηλαδή, νομίζω ότι είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία, απλά αλλάζει η αιτιολογία που δίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως μεσα απο την Paypal να ζητησεις να μην επιστρεψει στην Ελληνικη τραπεζα  το ποσο, αλλα να μεινει στον λογαριασμο σου στην paypal σε $$$?

Δημοσ.

μηπως μεσα απο την Paypal να ζητησεις να μην επιστρεψει στην Ελληνικη τραπεζα  το ποσο, αλλα να μεινει στον λογαριασμο σου στην paypal σε $$$?

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα, είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία.

Δημοσ.

Κανονικα πρέπει να κάνουμε μαζικό dispute PayPal μπας και τους τσούξει λιγο. Προσωπικά Αν δε μου τα επιστρέψουν σε κανένα δίωρο θα μπω να κάνω και θα βάλω το μυνήμα τους ως δικαιολογία.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα πρέπει να κάνουμε μαζικό dispute PayPal μπας και τους τσούξει λιγο. Προσωπικά Αν δε μου τα επιστρέψουν σε κανένα δίωρο θα μπω να κάνω και θα βάλω το μυνήμα τους ως δικαιολογία.

Εγώ το έκανα ήδη και ανεφερα και τα bank fees. Στο να ζητήσουν και άλλα λεφτά είναι πιο γρήγοροι και από τον flash. Όταν είναι να τα επιστρέψουν όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...