kostas8080 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δεν έχει αντίπαλο και ονομάζεται Samsung Galaxy Note 4 εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η τιμή...θα σου πρότεινα και Google Nexus 6 ή huawei ascend mate 7+meizu m1 note που είναι και οικονομικά άλλα αφού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα υπάρχει μόνο μια λύση Note 4(η καλύτερη οθόνη, η καλύτερη κάμερα αν και δεν είμαι τύπος που βγάζει φωτογραφίες, επέκταση μνήμης με micro sd, αφαίρεση μπαταρίας... εντάξει εδώ θα μου πεις μπορω να χρησιμοποιήσω και power bank αλλά δεν είναι το ίδιο και τέλος το πενακι που θες κανενα κινητο εκτός των note αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ενσωματωμένο πενακι και αν έχουν ή χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πενακι δεν έχει καμία απολύτως λειτουργία παραπάνω απο ενα δακτυλο ενώ με το note κάνεις αρκετα πράγματα
fouskmech Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παιδιά, να σας ευχαριστήσω όλους σας για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Με βλέπω να πηγαίνω προς note 4 μεριά.... Αν και δε σας κρύβω, ότι σαν εναλλακτικές είχα/έχω τα vibe z2 pro και ascend mate 7
DoYouNote Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Όλα είναι φλούδες μπροστά στη σειρά Note ανεξαρτήτως specs. Όσοι έχουν Note και δεν είναι τπτ haters καταλαβαίνουν τι εννοώ.
fouskmech Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ, απλά καλοκοιτάζω και κάποια 6-άρια με καλές προδιαγραφές, όπως Lenovo Vibe Z2 Pro και Huawei Ascend Mate 7. Bέβαια, βλέπω τώρα κάτι νέες αφίξεις όπως: Huawei P8 Max, Huawei Honor 7 Plus, LeTV Pro max... Ελαφρώς αναποφάσιστος και μπερδεμένος... Ο λόγος που κοιτάζω μεγάλες οθόνες, είναι για να βλέπω μεγάλες τις ιστοσελίδες που θα δουλεύω. Βέβαια, από κάποιο σημείο και μετά, είναι τελείως δύσχρηστο....
Calexako Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τόσο το Mate 7 όσο και το Z2 pro έχουν θέμα με μπαταρία. Παρά το μέγεθος το battery life δεν ενδείκνυται για κάποιον πολύ το θέλει για επαγγελματική χρήση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα