Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθειά σας για την επιλογή - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ - τηλεφώνου με τα κάτωθι - ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - χαρακτηριστικά:

1) μεγάλη οθόνη, από 5.5" και πάνω, κατά προτίμηση 6 ή/και παραπάνω

2) Να ανταποκρίνεται καλώς στο internet, να μην κολάει να μην αργεί να μη λαγκάρει

3) Βασικά, εκτός από τηλέφωνο, θέλω να είμαι διαρκώς στο internet, όχι για σερφάρισμα, αλλά να "παρακολουθώ" το mail μου και να βλέπω ή να μου έρχεται ειδοποίηση (για κράτηση μέσω expedia ή booking). Η κράτηση έρχεται με mail σε account του gmail.

Μετά, θα μπαίνω στο αντίστοιχο extranet της κάθε εταιρίας για να κάνω δουλειά σχετική με τη διαχείριση του ξενοδοχείου

4) Καλή διάρκεια μπαταρίας

5) Ένα πενάκι νομίζω θα βοηθούσε.

6) Να υπάρχει και καμμιά θηκούλα, εννοώ να υπάρχουν και αξεσουάρ...

7) Καλή ανάλυση, φωτεινή οθόνη, με καλή ευκρίνεια και σε εξωτερικό χώρο.

8) Θα μου πείτε για tablet.... αλλά ΔΕ θα ήθελα και άλλη συσκευή. Ας είναι λίγο μεγάλη, αλλά τουλάχιστον θα είναι ΚΑΙ τηλέφωνο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, κάθε συμβουλή .... καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από fouskmech
Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω κριτήρια, είναι επιθυμητά, όχι υποχρεωτικά. Ναι, το Note 4 είναι μια καλή λύση.

Έχω όμως στο μυαλό μου και το Lenovo Vibe Z2 Pro (6άρα SUPER οθόνη, καλή μπαταρία) και το Huawei Ascend Mate 7 (6άρα οθόνη, καλή μπαταρία)

ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, δεν τα αναφέρω για σύγκριση, εναλλακτικές λύσεις προτείνω.

Και δεν μπορώ να καταλάβω... αφού βγάζουνε μεγάλες οθόνες, τηλέφωνα phablets δηλαδή... γιατί δεν τους βάζουν ένα πενάκι....????

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω κριτήρια, είναι επιθυμητά, όχι υποχρεωτικά. Ναι, το Note 4 είναι μια καλή λύση.

Έχω όμως στο μυαλό μου και το Lenovo Vibe Z2 Pro (6άρα SUPER οθόνη, καλή μπαταρία) και το Huawei Ascend Mate 7 (6άρα οθόνη, καλή μπαταρία)

ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, δεν τα αναφέρω για σύγκριση, εναλλακτικές λύσεις προτείνω.

Και δεν μπορώ να καταλάβω... αφού βγάζουνε μεγάλες οθόνες, τηλέφωνα phablets δηλαδή... γιατί δεν τους βάζουν ένα πενάκι....????

Γιατί πρέπει να γράψουν και τις εφαρμογές που πάνε πακέτο (άρα κόστος), και να μην παραβιάσουν πατέντες στην λειτουργία του

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή είναι επίσης και το MEIZU M1 NOTE 32GB MTK6752 64bit Octa Core 5.5 Inch Gorilla Glass 3 FHD Screen Android 4G LTE Smartphone στα 278$ τελική.

- 5.5 Inch Screen, 1920*1080 Pixels
- MTK6752 1.7GHz Octa Core
- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, FDD-LTE 1800/2100MHz, TDD-LTE 2600MHz, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 32GB ROM
- 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera
- Flyme 4 ( Based on Android System )
- SIM Card Dual SIM Dual Standby
- Battery Capacity 3140mAh
Η Meizu είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία.Θήκη και tempered glass.

Βέβαια, θα μπορούσες να πας και εδώ, αφού δεν υπάρχει όριο στα χρήματα, που το είδα χθες και έφτιαξα νέο θέμα στο myphone.

LETV LE MAX Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 6.33 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone - 960$
- 6.33 Inch Screen, 2560*1440 Pixel
- Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100, FDD-LTE B1/B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 4GB RAM + 64GB ROM
- 21.46 MP Back Camera + 4 MP Front Camera
- Android 5.0 System
- SIM Card Dual SIM Dual Standby
- Battery Capacity 3500mAh
Εάν δεις σαν χαρακτηριστικά είναι τέρας! Αναμένεται να βγει σε κανά μήνα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία
Τα link είναι από το μαγαζί που κάνω εγώ τις αγορές μου από Κίνα, χωρίς πρόβλημα και στα βάζω φυσικά για να τα δεις τα κινητά καθώς και τι άλλα χαρακτηριστικά έχουν.
Δημοσ.

Με βάσει αυτά που ζητάς φωτογραφίζεις το Note 4.

Μεγάλη μπαταρία και οθονάρα έχει και το Lenovo Vibe z2 Pro (αλλά όχι πενάκι).

Εναλλακτικά και το Huawei Ascend Mate 7 (στις 5.5", καλή οθόνη και πολύ καλή μπαταρία).

Πιάσε το αυγό ... και κούρευτο...... έχω σαστίσει....

Δημοσ.

Για αυτα που ζητας ισως φανώ καπως αλλα γιατι δεν ρίχνεις και μια ματια σε BlackBerry? Χωρις πειρα εχω δει αψογες κριτικές απο ατομα με τις απαιτησεις σου

• Like 1
Δημοσ.

Και το Xperia Z Ultra σου κάνει, που αν και δεν περιλαμβάνει πενάκι, η Sony αναφέρει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε μολύβι/στυλό στην οθόνη μιας και είναι υπερευαίσθητη στο touch. Αυτό το επιβεβαιώνω ως κάτοχος.

Αξεσουάρ υπάρχουν κυρίως στο ebay αλλά λόγω μεγέθους 6.5" δεν υπάρχουν και οι άπειρες επιλογές όπως πχ στα iPhones.

Στα συν τώρα

1. Αυτονομία
  2. Lollipop
  3. Κατασκευή
  4. Οθονάρα
  5. Αδιάβροχο
  6. CM support/Bootloader official unlock
  7. Μαγνητικός φορτιστής
  8. Τιμή

στα μείον

1. Απουσία flash στην κάμερα
  2. Προγενέστερης κοπής Snapdragon 800 SoC (που βέβαια στο Antutu βγάζει score 41000)

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra-5540.php

Τιμή: 250€ καινούριο (αν και δεν σε ενδιαφέρει όπως λες)

Δημοσ.

Μονάχα το Note 4 θα σου προσφέρει την επιλογή να κάνεις τόσο πράγματα και φυσικά η πένα θα σε εξυπηρετήσει, καθώς και η σχετική σουίτα εφαρμογών για αυτήν έχει πολλά. 

Δημοσ.

Ριξε μια προσεκτικη ματια και στα BLACKBERRY PASSPORT και BLACKBERRY Z30 που ειναι κορυφαια λογω λογισμικου και του αξεπεραστου HUB για τη δουλεια που ακριβως θελεις ! (πενακι δεν υπαρχει ομως)

+Μπαταριαρα ! (και τα δυο αλλα με το Passport να διαθετει τη θηριωδη 3450mA)

+Οθοναρα! (στο Passport αν και 4,5'' λογω του ιδιαιτερου σχηματος της ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ στη χρηση internet,e-mail,social media)

+Passport: 3GB RAM & Quad-core 2.26 GHz

HUB:

http://us.blackberry.com/smartphones/blackberry-z10/overview/highlights/blackberry-hub.html

HUB DEMO:

http://demos.blackberry.com/blackberry-passport/na/ca/gen/how-to/BlackBerry-Passport/BlackBerry-passport-Overview/BlackBerry-Hub/index.html

Καλη επιλογη φιλε μου!

Δημοσ.

δε χρειάζομαι "μόνιμο πληκτρολόγιο". Εκτιμώ ότι πρακτικά χρειάζομαι μεγάλη οθόνη, ώστε με χρήση σε landscape να χειρίζομαι το extranet.

Το extranet είναι μια ιστοσελίδα μέσα από την οποία χειρίζομαι διαθεσιμότητα/τιμές και άλλα διάφορα του ξενοδοχείου.

Και επειδή το ξενοδοχείο είναι on-line και στη booking και στην expedia, μόλις μπει κράτηση έρχεται e-mail. Αυτόματα και άμεσα. Θέλω λοιπόν να έρχεται ειδική ειδοποίηση (το κινητό θα τσεκάρει διαρκώς e-mail account), ώστε να τη βλέπω άμεσα και να δρω ανάλογα στα extranets των booking και expedia.

Καλό θα ήταν να μπορούσα να έχω και πενάκι για γρήγορα κλικς και όχι αναγκαστικά με το δάχτυλο. Όχι ότι θέλω το πενάκι για τις ειδικές του λειτουργίες, αλλά για γρήγορα κλικς...

Να το θέσω και διαφορετικά. Εκτιμώ, ότι δε χρειάζομαι τόσο ένα καλό organizer. Από ότι κατάλαβα, το blackberry, είναι περισσότερο organizer και πολύ καλό για μηνύματα κλπ.

Μήπως να σκεφτόμουν και το galaxy note 3 ή/και το 3 neo ????

Δημοσ.

Τα notification ότι και να πάρεις θα έρχονται. Αν τα Site που δουλεύεις έχουν mobile theme για το backend, δεν θες πενακι. Αν είναι το desktop Site, θα σε βοηθήσει. Α επιταχύνεις την οποία διαδικασία.

Εννοείται ότι το Note 3 αποτελεί εξαιρετική επιλογή, αλλά από τη στιγμή που είπες ανεξάρτητου budget, το 4 είναι σαφώς αναβαθμισμενο.

Το neo είναι αρκετά πίσω σε σπεκς, οπότε αν το μπατζετ δεν είναι περιορισμενο θα τι απεφευγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...