ChumpsChoice Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Γεια σας ! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό αφής όπως καταλαβαίνετε και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο. ( Άμα υπάρχει κάποιο καλύτερο από αυτά αλλά στην ίδια τιμή τότε να το γράψετε. ) Τώρα, μπορείτε να μου προτείνετε ποιο από τα δύο είναι καλύτερα ; Αυτό που θέλω είναι να έχει δύναμη, να είναι γρήγορο γενικά και να μην κολλάει. Να ανοίγω δηλαδή πολλά tabs στον browser και να μην κολλάει... να βλέπω video στο utube και να μην κολλάνε τα video ή να μην κολλάει η οθόνη σε διάφορα sites κτλ
xristoforos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αν θες να μην κολλάει (ιδιαιτερα μελλοντικα), πας σε windows phone. https://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim.html https://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-Sim.html Απο ένα σημειο και μετά ολα τα android, σε αυτο το ευρος τιμης, κολλάνε (εκτός και αν έχεις ορεξη να ασχοληθεις με ρομ -ή οπως τα λενε τελος παντων. Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτέ)
ChumpsChoice Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Οκ δεν λέω καλά είναι και τα windows phone αλλά έχουν ελάχιστες εφαρμογές ενώ τα android μπορεί να κολλάνε ορισμένες φορές αλλά έχουν απεριόριστες εφαρμογές.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αφου θες να περασεις εφαρμογες, πας εδω. https://www.skroutz.gr/s/5801967/LG-F60-D390N-8GB.html Με την 4αρα εσωτερικη μνημη των κινητων που εχεις κοιταξει (και δεδομενου οτι το 80% των εφαρμογων δεν θα μεταφερονται στην sd), δεν προκειται να κανεις δουλεια. Στην πραγματικοτητα ουτε 2gb ελευθερα δεν θα εχεις (απο την 4αρα) λογω του λειτουργικου.
ChumpsChoice Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλά τότε, απλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως είναι το λογισμικό των windows phone για αυτό έχω διάφορες απορίες. Τέλος πάντων θα πάω στο youtube και θα δω. Πάντως, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πιστεύεις πως τα android κολλάνε τόσο πολύ και γιατί ειδικά στο μέλλον ενώ τα wp όχι ;
xristoforos89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το γιατί δεν το ξέρω (κάτι είχα διαβάσει στο παρελθόν αλλά δεν το συγκράτησα), Άσε που δε είμαι φαν των κινητών (αλλάζω ανά 2 χρόνια και αν βρω καλή προσφορά). Πάντα android είχα (έχω δουλέψει βέβαια και το lumia του πατέρα μου) και από ένα σημείο και μετά σέρνεται το σύμπαν. Τα windows έχουν πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό. Από εφαρμογές μην περιμένεις και πολλά (συγκριτικά με android) αλλά τα απολύτως απαραίτητα τα έχει.
nikos5800 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 σε ποια εποχη ζεις φιλε μου που κολλανε τα ανδροιδ? εχω το huawei y550 απο τον δεκεμβριο και δεν μου εχει κολλησει ποτε ολα τρεχουν μια χαρα γρηγορα απο τα καλυτερα vfm κινητα της αγορας το y550 παρτο με κλειστα τα ματια
παπι Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 σε ποια εποχη ζεις φιλε μου που κολλανε τα ανδροιδ? εχω το huawei y550 απο τον δεκεμβριο και δεν μου εχει κολλησει ποτε ολα τρεχουν μια χαρα γρηγορα απο τα καλυτερα vfm κινητα της αγορας το y550 παρτο με κλειστα τα ματια Έχω ενα galaxy ace. Το τηλ ηταν gg, μέχρι που πήρε κάτι updates και τώρα είναι για πέταμα... Καλά τα android, αλλά η μανία των updates είναι μια μαλάκια και μισή.
DoYouNote Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έχω ενα galaxy ace. Το τηλ ηταν gg, μέχρι που πήρε κάτι updates και τώρα είναι για πέταμα... Καλά τα android, αλλά η μανία των updates είναι μια μαλάκια και μισή. Αν εννοείς νέα έκδοση λειτουργικού, πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
nikos5800 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 το galaxy ace ειναι πολυ παλιο smartphone οσα κινητα εχουν βγει με kit kat πολυ δυσκολα εχουν κολληματα και κρασαρισματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα