Προς το περιεχόμενο

Huawei Ascend Y550 vs HTC Desire 310 ( skroutz.gr )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό αφής όπως καταλαβαίνετε και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο. ( Άμα υπάρχει κάποιο καλύτερο από αυτά αλλά στην ίδια τιμή τότε να το γράψετε. ) Τώρα, μπορείτε να μου προτείνετε ποιο από τα δύο είναι καλύτερα ; Αυτό που θέλω είναι να έχει δύναμη, να είναι γρήγορο γενικά και να μην κολλάει. Να ανοίγω δηλαδή πολλά tabs στον browser και να μην κολλάει... να βλέπω video στο utube και να μην κολλάνε τα video ή να μην κολλάει η οθόνη σε διάφορα sites κτλ

Δημοσ.

Αν θες να μην κολλάει (ιδιαιτερα μελλοντικα), πας σε windows phone.

https://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim.html

https://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-Sim.html

Απο ένα σημειο και μετά ολα τα android, σε αυτο το ευρος τιμης, κολλάνε (εκτός και αν έχεις ορεξη να ασχοληθεις με ρομ -ή οπως τα λενε τελος παντων. Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτέ)

Δημοσ.

Οκ δεν λέω καλά είναι και τα windows phone αλλά έχουν ελάχιστες εφαρμογές ενώ τα android μπορεί να κολλάνε ορισμένες φορές αλλά έχουν απεριόριστες εφαρμογές.

Δημοσ.

Αφου θες να περασεις εφαρμογες, πας εδω.

https://www.skroutz.gr/s/5801967/LG-F60-D390N-8GB.html

Με την 4αρα εσωτερικη μνημη των κινητων που εχεις κοιταξει (και δεδομενου οτι το 80% των εφαρμογων δεν θα μεταφερονται στην sd), δεν προκειται να κανεις δουλεια. Στην πραγματικοτητα ουτε 2gb ελευθερα δεν θα εχεις (απο την 4αρα) λογω του λειτουργικου.

Δημοσ.

Καλά τότε, απλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως είναι το λογισμικό των windows phone για αυτό έχω διάφορες απορίες. Τέλος πάντων θα πάω στο youtube και θα δω. 

Πάντως, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πιστεύεις πως τα android κολλάνε τόσο πολύ και γιατί ειδικά στο μέλλον ενώ τα wp όχι ; 

Δημοσ.

Το γιατί δεν το ξέρω (κάτι είχα διαβάσει στο παρελθόν αλλά δεν το συγκράτησα), Άσε που δε είμαι φαν των κινητών (αλλάζω ανά 2 χρόνια και αν βρω καλή προσφορά). Πάντα android είχα (έχω δουλέψει βέβαια και το lumia του πατέρα μου) και από ένα σημείο και μετά σέρνεται το σύμπαν.

Τα windows έχουν πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό. Από εφαρμογές μην περιμένεις και πολλά (συγκριτικά με android) αλλά τα απολύτως απαραίτητα τα έχει.

Δημοσ.

σε ποια εποχη ζεις φιλε μου που κολλανε τα ανδροιδ? εχω το huawei y550 απο τον δεκεμβριο και δεν μου εχει κολλησει ποτε ολα τρεχουν μια χαρα γρηγορα απο τα καλυτερα vfm κινητα της αγορας το y550 παρτο με κλειστα τα ματια

Δημοσ.

σε ποια εποχη ζεις φιλε μου που κολλανε τα ανδροιδ? εχω το huawei y550 απο τον δεκεμβριο και δεν μου εχει κολλησει ποτε ολα τρεχουν μια χαρα γρηγορα απο τα καλυτερα vfm κινητα της αγορας το y550 παρτο με κλειστα τα ματια

Έχω ενα galaxy ace. Το τηλ ηταν gg, μέχρι που πήρε κάτι updates και τώρα είναι για πέταμα... Καλά τα android, αλλά η μανία των updates είναι μια μαλάκια και μισή.

Δημοσ.

Έχω ενα galaxy ace. Το τηλ ηταν gg, μέχρι που πήρε κάτι updates και τώρα είναι για πέταμα... Καλά τα android, αλλά η μανία των updates είναι μια μαλάκια και μισή.

Αν εννοείς νέα έκδοση λειτουργικού, πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...