Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα

Samsung Galaxy Trend Plus
LG L Fino
Samsung Galaxy Ace 4
Sony Xperia E4

Έχω ένα Samsung Galaxy Ace και το χρησιμοποιώ για ψιλοbrowsing, και mail. Δεν βάζω extreme παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές, ούτε σκοπεύω να βλέπω ταινίες...

Τι προτείνετε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πως θα σου φαινοταν η επιλογη των windows phone(που οσο και να μην μου αρεσουν εχουν γινει αρκετα ανταγωνιστικά :-P ) ?? Καλύτερα πες ενα budget

Δημοσ.

140 ταβάνι, ούτε ευρώ παραπάνω :P και όχι από σκρουτζομάγαζο.

Τι να  σου πω, επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο (έχω το Ace εδώ και 5 χρόνια) θέλω κάτι να είμαι σίγουρος πως θα το κρατήσω, και το Windows Phone δε μου φαίνεται καλή ιδέα... Ενώ το android το έχω συνηθίσει...

Δημοσ.

Τι να  σου πω, επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο (έχω το Ace εδώ και 5 χρόνια) θέλω κάτι να είμαι σίγουρος πως θα το κρατήσω, και το Windows Phone δε μου φαίνεται καλή ιδέα... Ενώ το android το έχω συνηθίσει...

Και όμως, σε αυτά τα χρήματα ένα WP μοιάζει καλύτερη επιλογή...για να πάρεις αξιόλογο android πρέπει να πας κοντά στα 170

Δημοσ.

Τι να σου πω, επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο (έχω το Ace εδώ και 5 χρόνια) θέλω κάτι να είμαι σίγουρος πως θα το κρατήσω, και το Windows Phone δε μου φαίνεται καλή ιδέα... Ενώ το android το έχω συνηθίσει...

Πες μου έναν λόγο να μην αγοράσεις απο σκρουτζομαγαζο.

Moto E 2nd generation στα 135 ευρώ από mobile hellas. Με 2 χρόνια κανονικότατη εγγύηση. Ναι στο σκρουτζ βρίσκεις αυθεντικά κινητά, δεν είναι μαϊμού. 2015 έχουμε.

Δημοσ.

Προτιμώ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Προσωπική άποψη

(Και όχι, δεν φοβάμαι πως το κινητό από το σκρουτζομάγαζο θα είναι SANSUMG αντί για SAMSUNG...)

Μιας και λέμε για τα Lumia, καλοβλέπω το 532 το οποίο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... τι λέτε για αυτό?

Δημοσ.

Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να μην αγοράσεις από σκρουτζομάγαζα. Εδώ μέσα το 90% από εκεί τα πήραμε, ένα 9% από Κίνα και 1% από μεγάλες αλυσίδες...

Δημοσ.

Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να μην αγοράσεις από σκρουτζομάγαζα. Εδώ μέσα το 90% από εκεί τα πήραμε, ένα 9% από Κίνα και 1% από μεγάλες αλυσίδες...

Και αυτό παλεύω να αλλάξω.....! Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ, δεν έχεις κανένα λόγο να μην αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο. Βέβαια με τα λεφτά αυτά θα έβρισκες και κάτι αξιόλογο από Κίνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα θέλεις.....

Δημοσ.

Ξεφεύγουμε από το θέμα... Ας επανέλθω λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά τα 5 μοντέλα, ποιο θα προτιμούσατε και γιατί?

Samsung Galaxy Trend Plus
LG L Fino
Samsung Galaxy Ace 4
Sony Xperia E4

Lumia 532

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Προτιμώ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Προσωπική άποψη

(Και όχι, δεν φοβάμαι πως το κινητό από το σκρουτζομάγαζο θα είναι SANSUMG αντί για SAMSUNG...)

Μιας και λέμε για τα Lumia, καλοβλέπω το 532 το οποίο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά... τι λέτε για αυτό?

Οταν σε 1 κινητο η διαφορα τιμης αναμεσα σε 1 Σκρουτζομαγαζο και 1 μεγαλου καταστηματος(Αλυσιδα) ειναι μικρη,πχ 20-30€ τοτε το καταλαβαινω να αγορασεις απο αλυσιδα.

Οταν ομως η διαφορα τιμης ειναι 100€+ τοτε γιατι?Υπαρχει διαφορα τιμης εως και 50% αναμεσα τους σε καποια κινητα.

Απλα πρεπει το κινητο να προοριζεται για χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης για να σε καλυπτει σε εγγυηση στην Ελλαδα.

Καλο το 532 για τα χρηματα του.Δεν "κολλαει¨" και αυτο ειναι σημαντικο.Εχει ομως χαμηλη αναλυση βιντεο και σχετικα μικρη οθονη.

Μεινε μακρια απο φθηνα Samsung γιατι "κολλανε".Και απο Sony λογω κακου service.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...