Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ..έχω ενα προβλημα εδω και 1 μηνα και ενα παιδι μου ειπε να ρωτησω εσας είχε πέσει η ασφαλεια μια φορα και ήμουν στο παιχνίδι και καταλαθος εκλεισα κατευθειαν το ups και μετα που ξαναηρθε πηγα να βαλω να παιξω και παιζει κανονικα αλλα δν εμφανιζει τα εικονιδια των ομαδων και τα γηπεδα τα αποθηκευμα δν υπαρχει κανενα ..το παιχνιδι ειναι to pes 2011 ενα πατς.

post-339928-0-72003100-1429256171_thumb.jpg

Δημοσ.

αν έχει την επιλογή να γίνει επιδιόρθωση του παιχνιδιού κάντην και βλέπεις.

Πιθανότατα κάποιο αρχειάκι καταστράφηκε και βλέπεις αυτά που βλέπεις.

Σε άλλη περίπτωση,κράτα τα saves σου,λογικά πάνε σε cloud; δεν έχω ιδέα και επανεγκατέστησε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Φίλε το έχω κανει αυτό ,όταν βάζω το save ξανα στα εγγραφα το παλιο τοτε το παθαινει οι παιχτες ομως ειναι κανονικα ,αυτα που βγαζει προβλημα ειναι τα γηπεδα τα εικονιδια των ομαδων αυτα 

Δημοσ.

Ε λογικά , έγραφε κατά την διακοπή και έχουν καταστραφεί τα data. Αν αποθηκεύονται στα saves, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα τεχνικού, κάποιο μικρό αρχειάκι κάπου έχει καταστραφεί. Αν όταν κάνεις new game έχεις το ίδιο πρόβλημα σβήσε το παιχνίδι και ξαναπέρνα το, αλλά και πάλι μπορεί αν χρησιμοποιήσεις τα παλιά save και έχουν χαλάσει να σου ξανακάνει το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...