zamkosmas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Παιδιά καλησπέρα ..έχω ενα προβλημα εδω και 1 μηνα και ενα παιδι μου ειπε να ρωτησω εσας είχε πέσει η ασφαλεια μια φορα και ήμουν στο παιχνίδι και καταλαθος εκλεισα κατευθειαν το ups και μετα που ξαναηρθε πηγα να βαλω να παιξω και παιζει κανονικα αλλα δν εμφανιζει τα εικονιδια των ομαδων και τα γηπεδα τα αποθηκευμα δν υπαρχει κανενα ..το παιχνιδι ειναι to pes 2011 ενα πατς.
drachilles Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ΜΗΠΩς ΕΧΕΙς ΘΕΜΑ με τον δισκο η που εχει εγκατασταθει το παιχνιδι ?
zamkosmas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αφού έπαιζε κανονικά το game μετα απο την αποτομη διακοπη το επαθα ...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 αν έχει την επιλογή να γίνει επιδιόρθωση του παιχνιδιού κάντην και βλέπεις. Πιθανότατα κάποιο αρχειάκι καταστράφηκε και βλέπεις αυτά που βλέπεις. Σε άλλη περίπτωση,κράτα τα saves σου,λογικά πάνε σε cloud; δεν έχω ιδέα και επανεγκατέστησε το παιχνίδι.
zamkosmas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Φίλε το έχω κανει αυτό ,όταν βάζω το save ξανα στα εγγραφα το παλιο τοτε το παθαινει οι παιχτες ομως ειναι κανονικα ,αυτα που βγαζει προβλημα ειναι τα γηπεδα τα εικονιδια των ομαδων αυτα
CMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ε λογικά , έγραφε κατά την διακοπή και έχουν καταστραφεί τα data. Αν αποθηκεύονται στα saves, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Γιατι δεν πας κατευθειαν στο PES 2015 και ασχολεισαι με το 2011??
Tobajara Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δεν είναι θέμα τεχνικού, κάποιο μικρό αρχειάκι κάπου έχει καταστραφεί. Αν όταν κάνεις new game έχεις το ίδιο πρόβλημα σβήσε το παιχνίδι και ξαναπέρνα το, αλλά και πάλι μπορεί αν χρησιμοποιήσεις τα παλιά save και έχουν χαλάσει να σου ξανακάνει το ίδιο.
zamkosmas Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 φίλε μου ξανακάνει το ίδιο ..δεν ξερεται κανενα προγραμμα κανενας σας να το επαναδιορθωσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα