Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5481388/Sharkoon-Skiller-Pro.html ειναι προβληματικο;;

το devastator με τπτ το element δεν το ξερω...

Το φως είναι χάλια σε χτυπάει στα μάτια και σε ενοχλεί... Το ποντίκι μου άρχισε να τρίζει... Δεν το προτείνω ακόμα και για τα λευτα που εχει. Ψαξε κατι καλύτερο
Δημοσ.

Το φως είναι χάλια σε χτυπάει στα μάτια και σε ενοχλεί... Το ποντίκι μου άρχισε να τρίζει... Δεν το προτείνω ακόμα και για τα λευτα που εχει. Ψαξε κατι καλύτερο

Ευχαριστω για την απαντηση. Για το Element εχεις ακουσει τιποτα;

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το Sharkoon skiller και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειδικά στην τιμή προσφοράς που το είχα πάρει, είναι πολύ καλή επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κι εγώ το Sharkoon skiller και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειδικά στην τιμή προσφοράς που το είχα πάρει, είναι πολύ καλή επιλογή.

Το σκεφτομαι... Φαινεται πιο ποιοτικο... απο αισθηση πληκτρων τι λεει;
Δημοσ.

Το σκεφτομαι... Φαινεται πιο ποιοτικο... απο αισθηση πληκτρων τι λεει;

Πληκτρολογιο μεμβρανης των 25ευρω ειναι τι αισθηση πληκτρων μπορει να εχει ??? :P

Δημοσ.

Η αίσθηση είναι πολύ ωραία για μη μηχανικό πληκτρολόγιο. Δεν θα σε απογοητευσει.

Συμφωνω ειναι η αισθηση και λειτουργικοτητα του πολυ κοντα σε μηχανικο.Ευκολη πληκτρολογηση,κλικατο σε ηχο,αλλα οχι θορυβωδες,δεν ξερω τι εκαναν αλλα εβγαλαν ενα τρομερο value for money keyboard.

Πληκτρολογιο μεμβρανης των 25ευρω ειναι τι αισθηση πληκτρων μπορει να εχει ??? :P

Μην το αγορασεις ετσι απο περιεργεια,θα στεναχωρηθεις. :P

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά low budget και μη, μηχανικά και μη. Πήγα σε πολλά καταστήματα, είδα δείγματα, τα δοκίμασα για ώρα. Το budget μου ήταν μέχρι 150 ευρώ. Τελικά δεν κατέληγα σε κανένα και έκανα μια παραγγελία το συγκεκριμένο, απλά για να έχω ένα πληκτρολόγιο φτηνό μέχρι να πάρω κάτι καλό. Το έχω 1++ χρόνο και δεν πρόκειται να το αλλάξω αν δεν χαλάσει (που μάλλον θα το ξαναγοράσω). Πολύ καλή αίσθηση στα κουμπιά, καθόλου θόρυβο, σταθερό σαν κατασκευή και με extra πλήκτρα απο καουτσούκ. Το μόνο που θα ήθελα είναι φωτιζόνενα πλήκτρα αλλά ουδέποτε με έχει προβληματίσει στην χρήση που του κάνω. Σε καμμιά περίπτωση δεν περίμενα να με ικανοποιήσει τόσο με τα χρήματα που κόστισε.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά low budget και μη, μηχανικά και μη. Πήγα σε πολλά καταστήματα, είδα δείγματα, τα δοκίμασα για ώρα. Το budget μου ήταν μέχρι 150 ευρώ. Τελικά δεν κατέληγα σε κανένα και έκανα μια παραγγελία το συγκεκριμένο, απλά για να έχω ένα πληκτρολόγιο φτηνό μέχρι να πάρω κάτι καλό. Το έχω 1++ χρόνο και δεν πρόκειται να το αλλάξω αν δεν χαλάσει (που μάλλον θα το ξαναγοράσω). Πολύ καλή αίσθηση στα κουμπιά, καθόλου θόρυβο, σταθερό σαν κατασκευή και με extra πλήκτρα απο καουτσούκ. Το μόνο που θα ήθελα είναι φωτιζόνενα πλήκτρα αλλά ουδέποτε με έχει προβληματίσει στην χρήση που του κάνω. Σε καμμιά περίπτωση δεν περίμενα να με ικανοποιήσει τόσο με τα χρήματα που κόστισε.

Το skiller pro ειναι το ιδιο αλλα με φωτιζομενα πληκτρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...