Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα τις γνωμες και εμπειριες οσοι εχουν ,για νεο κινητο που θελω να παρω....

εχω SAMSUNG CORE DUOS και κολλαει και θελω να το αλλαξω με κατι καλυτερο..

Απαιτησεις... :-(

1-Να μην κολλαει

2-καλη αναλυση σε καμερα-βιντεο

3-καλη μπαταρια

4-καλο σημα

5-να παιρνει 2 SIM

6-καλο ιντερνετ και wifi

H αγορα θα γινει απο Ελλαδα λογω εγγυησης..περιμενω προτασεις και ευχαριστω..... :confused:

Δημοσ.

Είσαι κλειδωμένος μόνο με δυο επιλογές. Moto G 2nd gen και Lumia 730. Το ευτύχημα είναι ότι και τα δυο τηλέφωνα κοστίζουν 160-170 ευρώ οπότε σου μένουν και ρέστα. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσεις την απαίτηση για dual sim αφού υπάρχουν προγράμματα καρτών με ομιλία προς όλους και να πάρεις το G2 στα 250 ευρώ. Ανεβαίνεις κατηγορία και δεν συμβιβάζεσαι με τπτ πέρα από την έλλειψη micro sd. Αλλιώς Moto G αλλά αφού έχεις το budget θα είναι κρίμα να κατέβεις κατηγορία. Προτάσεις σαν του 730 ασχολίαστες. Πήγαινε δες το G2 από κοντά. Στα συν του η καλή μπαταρία, πολύ καλύτερη των άλλων οικονομικότερων επιλογών.

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσεις την απαίτηση για dual sim αφού υπάρχουν προγράμματα καρτών με ομιλία προς όλους και να πάρεις το G2 στα 250 ευρώ. Ανεβαίνεις κατηγορία και δεν συμβιβάζεσαι με τπτ πέρα από την έλλειψη micro sd. Αλλιώς Moto G αλλά αφού έχεις το budget θα είναι κρίμα να κατέβεις κατηγορία. Προτάσεις σαν του 730 ασχολίαστες. Πήγαινε δες το G2 από κοντά. Στα συν του η καλή μπαταρία, πολύ καλύτερη των άλλων οικονομικότερων επιλογών.

Φιλε μου αν δεν χρειαζομουν 2 sim η προταση σου θα ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σε αυτα τα λεφτα.Οντως κινηταρα και δυστυχως που δεν ταιριαζει στις απαιτησεις....

με μια γρηγορη ματια βρηκα και το

Samsung Galaxy A3 Duos (16GB) Samsung Galaxy S5 mini Duos (16GB)

και χαμηλωτερες τιμες.....

Motorola Moto G LG L90 D410 Dual (8GB) Lenovo k3 Lemon( 1RAM) (16GB)
Δημοσ.

Οντως τρομερες κριτικες το ΜΟΤΟ...

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html#reviews

Αν πω να ανεβω σε 2 giga ram μηπως καλλαει το 1 giga....????

Αξιζει..??

Το Shamesung ξέχνα το. Θα κολλάει. Πρώην κάτοχος του. Το Moto G από Ελλάδα εκ των πραγμάτων είναι η μοναδική σου επιλογή σε android. Από Κίνα μεριά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές με τα όποια ρίσκα τους όμως

Δημοσ.

Moto g 2nd gen 166 ευρω ότι καλύτερο και 100 λιγότερα απ όσα σκοπεύεις να δώσεις ... απο κει και πέρα οτι άλλο πάρεις μέχρι 250 ευρω δεν θα είναι καλύτερο από το moto g(εκτός αν πας σε κινέζικο)

Δημοσ.

Ασχολίαστες οι προτάσεις για το lumia 730; Εντάξει ρε παιδιά το καταλαβαίνουμε ότι ορισμένοι είστε androidoλάγνοι αλλά μη το γαμάτε το θέμα. 

Φίλος Kalidor μην το ψάχνεις πολύ. Εχεις μόνο Moto G 2nd gen και Lumia 730 σαν σοβαρές επιλογές. Το κάθε τηλέφωνο έχει τα υπέρ και τα κατά του. Δεν θα το κάνω Android VS windows το θέμα αλλά θα βάλω κάποια υπέρ της κάθε συσκευής που θεωρώ σημαντικά. 

Moto G 2nd gen

- 5" οθόνη 

- Στερεοφωνικά εξωτερικά ηχεία

- Σχεδόν καθαρό περιβάλλον android

- Ελαφρά προστασία από νερό

- Γεροδεμένη κατασκευή

- Υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις

Lumia 730

- Φοβερές (για τα λεφτά) κάμερες μπρος-πίσω

- OLED οθόνη τεχνολογίας clear black

- Κομψή σχεδίαση

- Πολλές δωρεάν full σουίτες προγραμμάτων

- Πολύ καλή μπαταρία  

- Υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις 

Τώρα από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις. Το windows είναι αλήθεια ότι είναι περισσότερο σπιρτόζικο και είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να κολλάει σε βάθος χρόνου ή αν του φορτώσεις κάποιες εφαρμογές πάνω του αλλά δεν έχει την πληθώρα επιλογών του market του android. Μεταξύ τους έχουν φυσικά και άλλες διαφορές αλλά δεν τις θεωρώ εγώ σημαντικές (όπως την αφαιρούμενη μπαταρία του 730).  

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπό εγώ βάζω και ένα ακόμα ως πρόταση.....το Lumia 640 4G_LTE στα 170€ μόνο  http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/microsoft/microsoft-lumia-640-lte-dual-8gb-black/

• Display size: 5 ''
  • Display resolution: HD 720 (1280 x 720)
  • Memory: 8 GB
  • RAM: 1 GB
  • Maximum memory card size: 128 GB
  • Expandable memory card type: MicroSD
  • Replaceable battery: Yes 
  • Battery capacity: 2500 mAh
  • Processor: Quad core Qualcomm Snapdragon 400
  • Camera: 8.0 MP
  • Main camera focus type: Auto focus 
  • Camera digital zoom: 4 x
  • LED flash
  • Main camera video resolution: 1080p (Full HD, 1920 x 1080) 
  • Camera video frame rate: 30 fps
  • Camera video zoom: 4 x
  • Front camera: HD 0.9 MP wide angle
  • Front camera video resolution: 720p (HD, 1280 x 720) lumia-640.jpeg
  •  
  •  
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...