Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα παιχνίδι στο steam (Two worlds Epic edition) και δεν μπορώ να το τρέξω γιατί κρασάρει κάθε φορά με το που πατάω Play/launch.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν πολλοί όπως είδα στις συζητήσεις και προτείνουν να βάλεις αυτόν τον driver (http://www.nvidia.com/object/physx-9.13.0604-legacy-driver.html) της Nvidia.

Η κάρτα μου όμως είναι Radeon R9. Να τον βάλω ή παίζει να κάνει κάποιο κακό?

Δεν με ενδιαφέρει το game. Θέλω μόνο να το τρέξω για να πάρω τις κάρτες που ρίχνει και δεν μπορώ :P

Δημοσ.

Στα badges δείχνει οτι έχει και μάλιστα ρίχνει 8! Το ίδιο και εδώ http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-1930

Καμιά άλλη πρόταση μπας και τρέξει? Υπάρχει και η λύση με κάτι τρίτα προγράμματα που φαρμάρουν τις κάρτες αλλά το αφήνω ως τελευταία επιλογή...

Δημοσ.

δεν ξερω, δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο, δες εαν μπορει να το τρεξει κανενας φιλος σου το παιχνιδι για να παρεις τις καρτες

γιατι τις θες τοσο τις καρτες by the way? δεν αξιζουν και τοσο απο οτι βλεπω

Δημοσ.

And this is how you end up formatting.

Σιγά μην κάνω φορματ. Το game εχει πρόβλημα απ'οτι φαίνεται... 

δεν ξερω, δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο, δες εαν μπορει να το τρεξει κανενας φιλος σου το παιχνιδι για να παρεις τις καρτες

γιατι τις θες τοσο τις καρτες by the way? δεν αξιζουν και τοσο απο οτι βλεπω

ότι παίρνεις καλό είναι! :D

Δημοσ.

1-3 λεπτα απο την καθε καρτα θα παρεις, δεν αξίζει την ταλαιπωρία, αν θες σου δηνω εγω μερικες καρτες

Δημοσ.

Δεν είναι οτι χρειάζομαι τα ελάχιστα σεντ που κοστίζουν. Απλά φάρμαρα όλες τις κάρτες απο τα free games που έχω μαζέψει και αυτό ήταν το τελευταίο που έμεινε  :P

Δημοσ.

Σοβαρά στο θέμα μας μην παίζεις με τους drivers γιατι θα έχεις μεγαλύτερα προβλήματα απο τις κάρτες , εφόσον εχεις amd κάρτα θα κατεβάσεις τους drivers απο το site της amd , τώρα αυτο που λές με τις κάρτες ρώτα το στην ενότητα για pc games.

Δές εδώ Σωστή απεγκατάσταση & εγκατάσταση drivers (οδηγών) για την κάρτα γραφικών μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...