Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την εξη καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/vga-msi-radeon-r7-260x-2gd5-ocv1-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514549και πηγα να την εγκαταστησω στον υπολογιστη και ενω τα ειχα κανει ολα σωστα ξεκιναω τν υπολογιστη και δουλευουν τα ανεμιστηρακια κανονικα η οθονη παραμενει μαυρη...η μητρικη που εχω ειναι η ακολουθη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Turbo-X-H61MXV-B3-1155-DDR3-H61-H61MXV.htm και η προηγουμενη γραφικων http://www.accessoires-informatiques.com/Prix/TWINTECH-GeForce-GTS-450-2Gb-23579.html ....ευχαριστω εκ των προτερων   :-D

Δημοσ.

Μπορεί να λέω βλακεία αλλά μήπως επειδή η καινούρια κάρτα είναι pci-express 3 δεν την υποστηρίζει;
Επίσης, μήπως το τροφοδοτικό σου δεν επαρκεί για την καινούρια κάρτα;
Από τα χαρακτηριστικά της βλέπω ότι χρειάζεται τροφοδοσία από 6απινο. Το έχεις βάλει;

Δημοσ.

Μπορεί να λέω βλακεία αλλά μήπως επειδή η καινούρια κάρτα είναι pci-express 3 δεν την υποστηρίζει;

Επίσης, μήπως το τροφοδοτικό σου δεν επαρκεί για την καινούρια κάρτα;

Από τα χαρακτηριστικά της βλέπω ότι χρειάζεται τροφοδοσία από 6απινο. Το έχεις βάλει;

απ οτι εψαξα στο internet ειδα οτι ολοι λενε πως δεν υπαρχει προβλημα να βαλει pci 3 που ειναι η καινουργια καρτα γραφικων σε μητρικη που εχει pci 2..το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο και ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-650W-CP-9020098-EU.htm

Δημοσ.

MOY εχει τυχει αυτο .. Σε μια  gigabyte μητρικη που είχα και δεν συνεργαζοταν με την καρτα γραφικών ... Κσπου στο bios της μητρικης θα βρεις (τουλαχιστον η  gigabyte ...το ειχε...) μαι επιλογη gen1/2/3  αλλαξε την επιλογη και δοκίμασε τα ολα.. και νομιζω ότι οντψς σχετιζεται με το οτι ειναι pci3 καρτα....

Δημοσ.

MOY εχει τυχει αυτο .. Σε μια  gigabyte μητρικη που είχα και δεν συνεργαζοταν με την καρτα γραφικών ... Κσπου στο bios της μητρικης θα βρεις (τουλαχιστον η  gigabyte ...το ειχε...) μαι επιλογη gen1/2/3  αλλαξε την επιλογη και δοκίμασε τα ολα.. και νομιζω ότι οντψς σχετιζεται με το οτι ειναι pci3 καρτα....

δυστηχως επιλογη gen1/2/3 δεν υπαρχει στο bios πουθενα!  :mellow:

Δημοσ.

Με την onboard δειχνει σημα; Ακους κανενα περιεργο ηχο; Την εχεις κουμπωσει καλα; Την τροφοδοσια της την εχεις τσεκαρει; Μπιπ κανει οταν ανοιγει;

Δημοσ.

Με την onboard δειχνει σημα; Ακους κανενα περιεργο ηχο; Την εχεις κουμπωσει καλα; Την τροφοδοσια της την εχεις τσεκαρει; Μπιπ κανει οταν ανοιγει;

Περίεργος ήχος δεν ακούγεται...την κουμπωνω καλά πάνω στη μητρική...εχω δοκιμασει με δυο τροφοδοτικα και στις δυο περιπτώσεις δεν κάνει μπιπ στη αρχή όπως κάνει συνήθως και δεν λειτουργεί ούτε η onboard..να πω την αλήθεια μου κάνει εντύπωση που ο υπολογιστής δεν κάνει το συνηθισμένο μπιπ και το μόνο που κάνει είναι να λειτουργούν κανονικα τα ανεμιστηρακια συμπεριλαμβανομένου και της γραφικών!!

ΔΕΣ ΓΙΑ BIOS UPDATE Η ΨΑΞΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ PCIE3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ CPU.. POY NA YPOSTHRIZEI PCIE3

ΔΕΣ ΕΔΩ..

https://forums.geforce.com/default/topic/654734/pc-components/no-gen-3-setting-in-bios/

Το bios από τον έλεγχο που έκανε λέει ότι είναι ενημερωμένο..τωρα αυτό σχετικά με τον επεξεργαστή δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει με βάση αυτά που έχω διαβάσει σε σιτε σχετικά μεν την διαφορα PCI2 και PCI3

Δημοσ.

Καταρχας βγαλτη την καρτα και δοκιμαζε με onboard. Αν δεν ανοιγει σημαινει οτι κατι αλλο πειραξες. Επισης κατι αλλο που πρεπει να δεις ειναι εαν δουλευει με την παλια. Αν δουλευει με την παλια ισως φταινε οι drivers. Οποτε με ddu αφαιρεις τους drivers και βαζεις την καινουρια. Κανονικα σε τετοιες περιπτωσεις, λυνεις κ δενεις το pc εξ αρχης βαζοντας 1-1 τα πραγματα.

Δημοσ.

Καταρχας βγαλτη την καρτα και δοκιμαζε με onboard. Αν δεν ανοιγει σημαινει οτι κατι αλλο πειραξες. Επισης κατι αλλο που πρεπει να δεις ειναι εαν δουλευει με την παλια. Αν δουλευει με την παλια ισως φταινε οι drivers. Οποτε με ddu αφαιρεις τους drivers και βαζεις την καινουρια. Κανονικα σε τετοιες περιπτωσεις, λυνεις κ δενεις το pc εξ αρχης βαζοντας 1-1 τα πραγματα.

Όταν έχω συνδεδεμένη την καινούργια γραφικών τότε ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δεν κάνει μπιπ ή οτιδήποτε άλλο. Αν όμως την βγάλω και δοκιμασω με την onboard ή με τν προηγούμενη γραφικών τότε λειτουργεί κανονικά...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα με τις pci θύρες... έχω την ίδια κάρτα σε υλοποίηση xfx στο σύστημα της υπογραφής και δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

99% είναι βλακεία της μητρικής.

Καλέ μου άνθρωπε με ποια λογική πήγες και πήρες τουβλοεξ μητρική;

Αν θυμάμαι καλά και παλαιότερα εδω πέρα κάποιος είχε γράψει περί της συγκεκριμένης μητρικής και τι κάρτες βλέπει αλλά δεν θυμάμαι το αποτέλεσμα ούτε και το όνομα του θέματος για να ψάξω.

Δημοσ.

99% είναι βλακεία της μητρικής.

Καλέ μου άνθρωπε με ποια λογική πήγες και πήρες τουβλοεξ μητρική;

Αν θυμάμαι καλά και παλαιότερα εδω πέρα κάποιος είχε γράψει περί της συγκεκριμένης μητρικής και τι κάρτες βλέπει αλλά δεν θυμάμαι το αποτέλεσμα ούτε και το όνομα του θέματος για να ψάξω.

Η μητρική ήταν μαζί με τν υπολογιστή που πήρα από το πλαίσιο και όπως ήταν αναμενόμενο τα πάντα πρέπει να είναι turbo-x μέσα σε αυτόν...πηγα την γραφικών πίσω στο eshop για έλεγχο μήπως φταίει αυτή και όχι η μητρική, αν τελικά είναι πρόβλημα μητρικής τότε θα αλλάξω πιο γρήγορα μητρική απ οτι περίμενα!!

Δημοσ.

σΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ  DRIVERS...  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗς... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑ WINDOWS....  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ  BIOS  ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙ....

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ.. SAPPHIRE 7870 και ημουνα ετοιμοσ να την επιστρεψω αλλα μου εκομε και την δοκιμασα σε αλλο μηχανημα και επαιζε...

ΚΑΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΒΙΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE  ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  ΒΙΟΣ,,,, ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ....... ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..

Δημοσ.

Όταν έχω συνδεδεμένη την καινούργια γραφικών τότε ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δεν κάνει μπιπ ή οτιδήποτε άλλο. Αν όμως την βγάλω και δοκιμασω με την onboard ή με τν προηγούμενη γραφικών τότε λειτουργεί κανονικά...

ωραια, αφαιρεσες τους drivers?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...