Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα θέμα με  το pc εδώ και καιρό..ο σκληρός δίσκος έχει κάποιο θέμα (η μητρική μαλών) όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι ιδικά το gta v  μου πάει 100%(σε 2 λεπτά game ο σκληρός ανεβαίνει στα δηακα μέχρι το 100%) και το game lagarh απίστευτα.τον σκληρό τον δοκίμασα σε άλω pc με κατώτερα χαρακτηριστικά και έκανα και βοοτ από τον σκληρό..το gta v έτρεχε μια χαρά και ο σκληρός ήταν 30 με 50% δεν ανεβαίνει παραπάνω.μου είπαν κάποια πεδία ότι φταίει η μητρική μου..καμία ηδέα γεια το τη παίζετε??

Δημοσ.

i5 4570

amd r9 290 

psu  cx 600w corsair

μητρική gigabyte  h97-hd3

ram 4 gb corsair 1600mhz

το pc του φίλου μου έχει

intel core 2 quad

ram 4 gb corsair 1300mhz

gpu amd 5670

και έβαλα τον σκληρό στο pc του φίλου μου και ο σκληρός στο gta v  ήταν από 30 μέχρι 50% το πόλι(έκανα και βοοτ τον windows από τον σκληρό μου)

Δημοσ.

Κοίτα την θερμοκρασία του επεξεργαστή,

Όταν τρέχεις το παιχνίδι μήπως χρησιμοποιεί παραπάνω ram ?(και γυρίζει στο pagefile).

Δοκίμασε κάποιο άλλο παιχνίδι η δοκίμασε να κατεβάσεις τις αναλύσεις του παιχνιδιού αποκλείεται στον φίλο σου

να τα βάλατε όλα στα ultra.

Δημοσ.

κιτα η ram που το είδα ήταν στο 80 με 90%..η cpu είχε θερμοκρασία γύρο στους 55 βαθμούς..το άλω game που δοκίμασα και πεζή οκ είναι το tomb raider το καινούργιο, το θέμα είναι ότι στου φίλου μου τα είχαμε στη μέση τα γραφικά και χαμηλή ανάλυση αλά ο σκληρώς δεν πήγαινα πάνω από 50%..το άλω θέμα που μου κανί είναι καμία φορά στο pc μου νεκρώνει ο σκληρός στο άσχετο και κολάι η οθόνη ακόμα και ο δείκτης  του ποντικού..επίσης αυτό μου το έκανε όταν δοκίμασα να κουνήσω της ram από την μητρική ίσα ίσα ένα μικρό άγγιγμα έκανα και κώλυσε,και πριν καιρό που έβαλα την gpu μου έδειχνε bios και εκεί που φορτώνουν τα windows 8.1 και μετά μαύρη οθόνη και άνοιγαν κατή εικονίδια(της έντασης και του ίντερνετ και τα υπόλοιπα)και μετά από 20 επανεκκίνησης λειτουργούσε το pc... 

Δημοσ.

Όταν ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία δεν πειράζουμε τα εξαρτήματα του, Σβήσε τους drivers της κάρτας γραφικών και ξανα εγκατέστησε τους beta έχουν υποστήριξη για το gta v αν δεν δεις αλλαγή αν μπορεις  δοκίμασε με την κάρτα γραφικών του φίλου σου στον υπολογιστή σου μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου. Αν μπορείς να δανειστείς άλλη ram 8 GB μη πως δεν φτάνουν τα 4 κάτι άλλο δεν σκέφτομαι να δοκιμάσεις

Δημοσ.

έχω δοκίμασα την κάρτα μου στο pc του και έτρεχε πάλη κανονικά επίσης έχω στρέσαρη το pc programa στο full και δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα..

Δημοσ.

δεν πείραζει φίλε μου ευχαριστώ παντός για την βοηθεια σου  :-)

δεν υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική χαλασμένη να έχει θέμα δλδ ?

Δημοσ.

Καταρχάς δές με το hdsentinel τον υγεία του δίσκου και με το FurMark  κάνε ενα stress test στην κάρτα γραφικών να δούμε αν θα κλείσει το pc , επίσης εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest για 1 ώρα περίπου

• Like 2
Δημοσ.

το δοκίμασα με το hdsentinel και ήταν οκ...επίσης stesara την gpu με το FurMark ένα 6 ορό και το όριο που είχε φτάσει σε βαθμούς ήταν 94..της RAM της είχα ελέγξει με ένα πρόγραμμα δεν θυμάμαι ακριβός πιο και ήταν και αυτές οκ,,μέχρι και cpu είχα stresari..τι να πω δεν ξέρω πραγματικά  τι παίζετε το μόνο που μένει τελευταίο είναι η μητρική..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...