Gtr34 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ελπιζω να μην δω στην ταινια κατι σαν το παρακατω
orfeas26 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αμα η Καλισι επαναλαβει τα γυμνα του Game of thrones θα παει καλα νομιζω! 1
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δεν είναι remake ρε παιδιά,κάθε φορά που σκάει μύτη ένας terminator στην εποχή μας αλλάζει το μέλλον,παίζει μεν στην ίδια περίοδο με το T2(έστω εν μέρη) αλλά δεν είναι remake.
konpat Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εγω πιστεύω ότι η ιστορία ξαναγράφεται από την αρχή.Απο εδώ και κάτω γράφω την γνώμη μου για το πως μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση τησ ταινίας και κάποιος μπορεί να μην θέλει να το διαβάσει Ο τερμινατορ (Αρνολντ) από το Τ2 δεν στέλνεται στο 94 αλλά παλιότερα όταν η Κόνορ ήταν κοριτσάκι και την προσέχει από τότε και έτσι ξεχνάμε αμέσως ότι έγινε στα Τ1 ,Τ2,Τ3και Τ4.Οι μηχανές δεν στέλνουν ποτέ τον 1ο τερμινατορ (τον Άρνι) αλλά τον Τ1000 (από το Τ2) την εποχή που η αντίσταση θα στείλει τον Κάιλ...Αν πάει κάπως έτσι για μένα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 1
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Οι μηχανές δεν στέλνουν ποτέ τον 1ο τερμινατορ Τον στέλνει (το σκυνετ) φαίνεται στο trailer
konpat Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τον στέλνει (το σκυνετ) φαίνεται στο trailer Αναφέρεσαι περίπου στο 2.10 του τραιλερ ?Σωστή παρατήρηση ..Οπότε θα έχουμε 2 κακους τερμινάιτορσ και έναν (γερασμένο ) καλό!Ανυπομονώ!
george200-13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Πράγματι το τρέιλερ φανερώνει πολλά πράγματα για την ταινία και δεν ελκύει (τουλάχιστον σε εμένα) την προσοχή όπως μου τράβηξαν τα προηγούμενα
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αναφέρεσαι περίπου στο 2.10 του τραιλερ ?Σωστή παρατήρηση ..Οπότε θα έχουμε 2 κακους τερμινάιτορσ και έναν (γερασμένο ) καλό!Ανυπομονώ! Από ότι κατάλαβα από τα συναρθρωμένα, το δείχνει καθαρά δηλαδή , τον παραμονεύουν τον νεαρό αρνολτ (ο γέρος αρνολτ και μάλλον είναι και η σαρα μαζί) και τον καθαρίζουν με το που σκάει μύτη,οπότε μόνο με τον t1000 θα έχουν να κάνουν.
faunus Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγω πιστεύω ότι η ιστορία ξαναγράφεται από την αρχή.Απο εδώ και κάτω γράφω την γνώμη μου για το πως μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση τησ ταινίας και κάποιος μπορεί να μην θέλει να το διαβάσει Ο τερμινατορ (Αρνολντ) από το Τ2 δεν στέλνεται στο 94 αλλά παλιότερα όταν η Κόνορ ήταν κοριτσάκι και την προσέχει από τότε και έτσι ξεχνάμε αμέσως ότι έγινε στα Τ1 ,Τ2,Τ3και Τ4.Οι μηχανές δεν στέλνουν ποτέ τον 1ο τερμινατορ (τον Άρνι) αλλά τον Τ1000 (από το Τ2) την εποχή που η αντίσταση θα στείλει τον Κάιλ...Αν πάει κάπως έτσι για μένα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. και τι αποψη εχεις για τον connor cyborg ; αυτος τι ρολο βαραει ;
faunus Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Από ότι κατάλαβα από τα συναρθρωμένα, το δείχνει καθαρά δηλαδή , τον παραμονεύουν τον νεαρό αρνολτ (ο γέρος αρνολτ και μάλλον είναι και η σαρα μαζί) και τον καθαρίζουν με το που σκάει μύτη,οπότε μόνο με τον t1000 θα έχουν να κάνουν. χαχαχα τον καθαρισαν πριν ακομα spawn-αρει !
drakoulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως γουστάρω !!! και ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΜΠΟΙ αν σε κάποιον δεν αρέσει μην την δεί!!! 1
konpat Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 και τι αποψη εχεις για τον connor cyborg ; αυτος τι ρολο βαραει ; Αυτός είναι ο Τ1000 (μάλλον) και είναι μία από τις μορφές του (η φάτσα του Connor).
konpat Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Από ότι κατάλαβα από τα συναρθρωμένα, το δείχνει καθαρά δηλαδή , τον παραμονεύουν τον νεαρό αρνολτ (ο γέρος αρνολτ και μάλλον είναι και η σαρα μαζί) και τον καθαρίζουν με το που σκάει μύτη,οπότε μόνο με τον t1000 θα έχουν να κάνουν. Σωστά.Τα εφέ εξάλου δεν μπορούν να βοηθήσουν τόσο ώστε να έχουμε κανονική παρουσία του νεαρού Άρνι σε όλη την ταινία.
Captain Nemo Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να και κάποιος που κρατάει τον λόγο του "he is back" και οι πινελιές με το χιούμορ εμένα μου αρέσουν @Gtr34 η φοβερή τρολογκριμάτσα είναι όλα τα λεφτά θα γίνει viral νομίζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα