Προς το περιεχόμενο

Νέο trailer για το Terminator Genisys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι remake ρε παιδιά,κάθε φορά που σκάει μύτη ένας terminator στην εποχή μας αλλάζει το μέλλον,παίζει μεν στην ίδια περίοδο με το T2(έστω εν μέρη) αλλά δεν είναι remake.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι η ιστορία ξαναγράφεται από την αρχή.Απο εδώ και κάτω γράφω την γνώμη μου για το πως μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση τησ ταινίας και κάποιος  μπορεί να μην θέλει να το διαβάσει       Ο τερμινατορ (Αρνολντ) από το Τ2 δεν στέλνεται στο 94 αλλά παλιότερα όταν η Κόνορ ήταν κοριτσάκι και την προσέχει από τότε και έτσι ξεχνάμε αμέσως ότι έγινε στα Τ1 ,Τ2,Τ3και Τ4.Οι μηχανές δεν στέλνουν ποτέ τον 1ο τερμινατορ (τον Άρνι) αλλά τον Τ1000 (από το Τ2) την εποχή που η αντίσταση θα στείλει τον Κάιλ...Αν πάει κάπως έτσι για μένα θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

Τον στέλνει (το σκυνετ) φαίνεται στο trailer 

Αναφέρεσαι περίπου στο 2.10 του τραιλερ ?Σωστή παρατήρηση ..Οπότε θα έχουμε 2 κακους τερμινάιτορσ και έναν (γερασμένο ) καλό!Ανυπομονώ!

Δημοσ.

Πράγματι το τρέιλερ φανερώνει πολλά πράγματα για την ταινία και δεν ελκύει (τουλάχιστον σε εμένα) την προσοχή όπως μου τράβηξαν τα προηγούμενα

Δημοσ.

Αναφέρεσαι περίπου στο 2.10 του τραιλερ ?Σωστή παρατήρηση ..Οπότε θα έχουμε 2 κακους τερμινάιτορσ και έναν (γερασμένο ) καλό!Ανυπομονώ!

Από ότι κατάλαβα από τα συναρθρωμένα, το δείχνει καθαρά δηλαδή , τον παραμονεύουν τον νεαρό αρνολτ  (ο γέρος αρνολτ και μάλλον είναι και η σαρα μαζί) και τον καθαρίζουν με το που σκάει μύτη,οπότε μόνο με τον t1000 θα έχουν να κάνουν.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι η ιστορία ξαναγράφεται από την αρχή.Απο εδώ και κάτω γράφω την γνώμη μου για το πως μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση τησ ταινίας και κάποιος  μπορεί να μην θέλει να το διαβάσει       Ο τερμινατορ (Αρνολντ) από το Τ2 δεν στέλνεται στο 94 αλλά παλιότερα όταν η Κόνορ ήταν κοριτσάκι και την προσέχει από τότε και έτσι ξεχνάμε αμέσως ότι έγινε στα Τ1 ,Τ2,Τ3και Τ4.Οι μηχανές δεν στέλνουν ποτέ τον 1ο τερμινατορ (τον Άρνι) αλλά τον Τ1000 (από το Τ2) την εποχή που η αντίσταση θα στείλει τον Κάιλ...Αν πάει κάπως έτσι για μένα θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

και τι αποψη εχεις για τον connor cyborg ; αυτος τι ρολο βαραει ;

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από τα συναρθρωμένα, το δείχνει καθαρά δηλαδή , τον παραμονεύουν τον νεαρό αρνολτ  (ο γέρος αρνολτ και μάλλον είναι και η σαρα μαζί) και τον καθαρίζουν με το που σκάει μύτη,οπότε μόνο με τον t1000 θα έχουν να κάνουν.

χαχαχα τον καθαρισαν πριν ακομα spawn-αρει ! 

Δημοσ.

και τι αποψη εχεις για τον connor cyborg ; αυτος τι ρολο βαραει ;

Αυτός είναι ο Τ1000 (μάλλον) και είναι μία από τις μορφές του (η φάτσα του Connor).

Δημοσ.

Σωστά.Τα εφέ εξάλου δεν μπορούν να βοηθήσουν τόσο ώστε να έχουμε κανονική παρουσία του νεαρού Άρνι σε όλη την ταινία. 

Δημοσ.

Να και κάποιος που κρατάει τον λόγο του "he is back" και οι πινελιές με το χιούμορ εμένα μου αρέσουν @Gtr34 η φοβερή τρολογκριμάτσα είναι όλα τα λεφτά θα γίνει viral νομίζω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...