Προς το περιεχόμενο

Dell Soundbar AC511

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να το ανοίξω εδώ το θέμα ή στο sub-forum των οθονών, αν είναι λάθος ας μετακινηθεί.

Το λοιπόν, έχω αυτήν τη soundbar στην U2414H οθόνη μου. Στο ένα hdmi της οθόνης έχω συνδεδεμένο το pc μου και σε άλλο έχω συνδεδεμένο το PS3 μου. Η οθόνη είναι συνδεδεμένη με usb (για να παίρνει data) επίσης με το pc. Η soundbar είναι συνδεδεμένη με την οθόνη με usb, ενώ στο audio jack της οθόνης έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά μου.

Με τη συνδεσμολογία που μόλις περιέγραψα το PS3 βγάζει τον ήχο του στα ακουστικά, ενώ το πισί στην soundbar. Αν στο volume mixer επιλέξω να βγάζει ήχο από την κάρτα γραφικών, τότε το πισί βγάζει ήχο από τα ακουστικά και όχι από την soundbar, άρα υποθέτω πως είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η οθόνη μπορεί να κάνει σπλιτ τον ήχο από το hdmi καλώδιο.

Το ζήτημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Θέλω να βγαίνει ήχος μόνο από την soundbar για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με hdmi επάνω στην οθόνη. Πώς θα το κάνω αυτό;

Βασικά στην παρακάτω εικόνα τι είναι το αριστερό βύσμα:

318-2885_3.jpg

Είναι audio-in; Δηλαδή αν συνδέσω ένα male-to-male audio jack σε αυτό το βύσμα και στην έξοδο των ακουστικών της οθόνης, υπάρχει περίπτωση η soundbar να παίζει ήχο από όποια συσκευή hdmi κι αν έχω συνδέσει επάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...