Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα κ χρονια πολλα σε ολους. Εχω ενα vaio pcg 5k2m lap top στο οποιο πατωντας το κουμπι εκκινησης ξεκιναει το ανεμιστηρακι για 2-3 δευτερα κ σταματαει.την πρωτη φορα ανοιγει κ λειτουργει κανονικα χωρις να δουλευει το ανεμιστηρακι, αν το σβησω δεν ξαναανοιγει... Μετα απο πολλες ωρες κ αν. Αυτο οφειλεται στην υπερθερμανση λογω του χαλασμενου fan η ειναι θεμα software??

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα κ χρονια πολλα σε ολους. Εχω ενα vaio pcg 5k2m lap top στο οποιο πατωντας το κουμπι εκκινησης ξεκιναει το ανεμιστηρακι για 2-3 δευτερα κ σταματαει.την πρωτη φορα ανοιγει κ λειτουργει κανονικα χωρις να δουλευει το ανεμιστηρακι, αν το σβησω δεν ξαναανοιγει... Μετα απο πολλες ωρες κ αν. Αυτο οφειλεται στην υπερθερμανση λογω του χαλασμενου fan η ειναι θεμα software??

Καλησπερα. Εγω πιστευω οτι φταιει καθαρα το ανεμιστηρακι. Θα σου προτεινα να ανοιξεις το μηχανημα και να καθαρισεις το ανεμιστηρακι με σπρει πεπιεσμενου αερα. Δοκιμασε αυτο κι αν δεν δουλεψει θα σου προτεινα να αλλαξεις σνεμιστηρακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...