lizardous Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ο παρακάτω οδηγός δουλεύει σε Windows 7 & 8. Λογικά το ίδιο δουλεύει και σε παλαιότερες εκδόσεις όμως δεν το έχω δοκιμάσει. Εγώ χρησιμοποιώ το Wired Keyboard (το μικρό) της Apple και δουλεύουν όλες οι λειτουργίες. Κατεβάζουμε το Bootcamp Αφού κατέβει, ανοίγουμε το rar και κάνουμε exctract τα 2 δύο αρχεία που φαίνονται στην φωτογραφία σε κάποιο φάκελο οπουδήποτε στον υπολογιστή αντιγράφοντας όμως την διεύθυνση του φακέλου. Ανοίγουμε την γραμμή εντολών και πληκτρολογούμε cd και την διεύθυνση του φακέλου και στην συνέχεια enter. Αμέσως μετά πληκτρολογούμε msiexec /i BootCamp.msi και στην συνέχεια enter. Αφού ανοίξει το πρόγραμμα εγκατάστασης πατάτε next και περιμένετε μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει error αλλά πατάτε συνέχεια και η εγκατάσταση ολοκληρώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της εγκατάστασης το πρόγραμμα ζητάει να κάνει στο σύστημα επανεκκίνηση. Μετά την επανεκίνηση θα ανοίξει το Boot Camp Control Panel (αν όχι, τότε από την μπάρα ειδοποιήσεων θα βρείτε το Boot Camp και το ανοίγετε). Στην καρτέλα Keyboard τικάρουμε την επιλογή Use all F1, F2....... ΟΚ, και είμαστε έτοιμοι. Επίσης για όσους λειτουργούν το μίκρο πληκτρολόγιο όπως εγώ παρακάτω θα βρείτε όλες τις εντολές. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να τις βρει μέσω της βοήθειας του Boot Camp. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να βοήθησα αρκετούς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα