Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παρακάτω οδηγός δουλεύει σε Windows 7 & 8. Λογικά το ίδιο δουλεύει και σε παλαιότερες εκδόσεις όμως δεν το έχω δοκιμάσει. Εγώ χρησιμοποιώ το Wired Keyboard (το μικρό) της Apple και δουλεύουν όλες οι λειτουργίες.

• Κατεβάζουμε το Bootcamp
  • Αφού κατέβει, ανοίγουμε το rar και κάνουμε exctract τα 2 δύο αρχεία που φαίνονται στην φωτογραφία σε κάποιο φάκελο οπουδήποτε στον υπολογιστή αντιγράφοντας όμως την διεύθυνση του φακέλου.

1

• Ανοίγουμε την γραμμή εντολών και πληκτρολογούμε cd και την διεύθυνση του φακέλου και στην συνέχεια enter. Αμέσως μετά πληκτρολογούμε msiexec /i BootCamp.msi και στην συνέχεια enter.

2

• Αφού ανοίξει το πρόγραμμα εγκατάστασης πατάτε next και περιμένετε μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει error αλλά πατάτε συνέχεια και η εγκατάσταση ολοκληρώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Στο τέλος της εγκατάστασης το πρόγραμμα ζητάει να κάνει στο σύστημα επανεκκίνηση.
  • Μετά την επανεκίνηση θα ανοίξει το Boot Camp Control Panel (αν όχι, τότε από την μπάρα ειδοποιήσεων θα βρείτε το Boot Camp και το ανοίγετε).
  • Στην καρτέλα Keyboard τικάρουμε την επιλογή Use all F1, F2....... ΟΚ, και είμαστε έτοιμοι.

3

Επίσης για όσους λειτουργούν το μίκρο πληκτρολόγιο όπως εγώ παρακάτω θα βρείτε όλες τις εντολές. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να τις βρει μέσω της βοήθειας του Boot Camp.

4

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να βοήθησα αρκετούς.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...