Προς το περιεχόμενο

Com surrogate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!
Χθες το βράδυ το λάπτοπ μου έκανε update σε αρκετά πραγματάκια.
Σήμερα, λοιπόν, προσπαθώ να ανοίξω κάποιες φωτογραφίες και μου πετάει τούτο το μήνυμα: image0.png

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ μου έβγαλε "λύσεις"  (http://helpdeskgeek.com/help-desk/fix-com-surrogate-has-stopped-working-in-windows-7/ ) και τις έκανα αλλά τίποτα. 
Επίσης, μερικές φορές πετάει μήνυμα: 
windows-explorer-has-stopped-working.gif 
και κλείνει για ένα δευτερόλεπτο η οθόνη και ξανανοίγει με τον ήχο που κάνει το λάπτοπ όταν ανοίγει! 

Ξέρετε πώς μπορώ να τα φτιάξω αυτά τα πραγματάκια; :/  

Πάω για φορμάτ; 

Παρακάτω τα update που έγιναν.

post-238235-0-33058400-1429201755_thumb.jpg

Δημοσ.

Πιστεύω ότι τα προβλήματα οφείλονται στις ενημερώσεις των καρτών γραφικών.

Δοκίμασε να σβήσεις τα συγκεκριμένα updates να δεις αν πως θα τα πάει.

Επίσης, μπορείς να κάνεις επαναφορά του υπολογιστή πριν τις ενημερώσεις.Στη συνέχεια τις περνάς σταδιακά, μέχρι να εντοπίσεις ποια δημιουργεί το πρόβλημα, για το τέλος άφησε τις κάρτες γραφικών.

Αν έχεις codecsδοκιμασε να τους απομακρύνεις .

Πριν δοκιμάσεις το οτιδήποτε φτιάχνεις restore point.

Δημοσ.

Πρώτα φτιάχνεις restore point 

1. Open Installed Updates by clicking the Start button 4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, clicking Control Panel, clicking Programs, and then, underPrograms and Features, clicking View installed updates.

2. Click the update that you want to remove, and then click Uninstall18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από χθες! Το ζήτημα είναι ότι χθες αναβάθμισα τους drivers της κάρτας γραφικών μου (AMD) στην 15,4 beta (GTA V)... Λέτε να οφείλετε σε αυτό; 

Δημοσ.

Παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από χθες! Το ζήτημα είναι ότι χθες αναβάθμισα τους drivers της κάρτας γραφικών μου (AMD) στην 15,4 beta (GTA V)... Λέτε να οφείλετε σε αυτό; 

Κι εγώ τέτοια κάρτα γραφικών έχω (νομίζω). 

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή μόλις το έφτιαξα, σου προτείνω να κάνεις αυτό:

Με αυτόν τον τρόπο, θα δεις ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα και μετά με ένα google search θα το λύσεις.

Σε εμένα ήθελε update κlite codec...

Δημοσ.

Λοιπόν, το έφτιαξα. Κατέβασα ένα update της amd και ένα πρόγραμμα codec tweak tool και όλα μπήκαν στην θέση τους (μέχρι το επόμενο update :P

Δημοσ.

Αν έχετε τους codec's μόνο για την προβολή ταινιών, τότε θα πρότεινα τον media player classic hc.

Έχει όλα όσα χρειάζονται ενσωματωμένα, έτσι δεν χρειάζονται εξωτερικοί codec's που μερικές φορές βγάζουν προβλήματα.

https://mpc-hc.org/

Δημοσ.

ποιό update? δώσε info

για πες πού το βλέπω τούτο :$ 

Το έκανα μέσα από ένα πρόγραμμα που κατέβασα από το site της amd. Το exe γράφει: autodetectutility

(σορρυ για το πρήξιμο που δεν ξέρω τίποτα, αλλά είμαι η επιτομή της ασχετοσύνης, ως σωστή γυναίκα! :P  ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...