Προς το περιεχόμενο

Θέλετε να εντοπίσετε το κινητό σας; Google it!

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άμα έχω ανοιχτά ένα από τα gps wifi δίκτυο (δεδομένα) το βρίσκει με σχετικά καλή ακρίβεια αν είναι κλειστά όμως δεν βρίσκει τίποτα

Άμα έχω χρήματα στον λογ. ταμιευτηριου ή στον όψεως το ATM μου βγάζει χρήματα, αν δεν έχω όμως δεν βγάζει τίποτα :(

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Με τα xperia που στην εξοικονομηση ενεργειας οταν κλεινεις την οθονη κραταει ενεργο μονο το κινητο και δεχεται μονο κλησεις και μηνυματα τι γινετεεεε;;;

Εμενα μου το βρισκει με ακριβεια 15 μετρων. Δεν βοηθαει για να το βρισκεις μεσα στο σπιτι αλλα μπραβο στην google. Μας εδωσε αλλο ενα δελεαρ για να της επιτρεψουμε να μας παρακολουθει χωρις να μπορουμε να την κατηγορησουμε. Αφου εμεις της επιτρεπουμε με καθε Accept που κανουμε.

Βεβαια και ο προεδρος της Google ειχε σκασει να βρει που πινεις τη φραππεδαρα σου

• Like 2

επισης, αν εχεις κλειστο wifi και gps (οπως εγω, που εχω μια συσκευη μονο ως media player), δεν κανει τιποτα

Όχι πλέον !! Πχ στο findmymobile της samsung αν πατήσεις locate και υπάρχει ανοιχτό wifi η data, σου ενεργοποιεί αυτόματα το gps και βρίσκεις την συσκευή! Δεν λέω αν το κλέψουν πως θα το βρείς αλλα σίγουρα αν καταλάθος μπει σε wifi δίκτυο κάτι κάνεις !! Λογικά θα έχει και η google αντίστοιχη δυνατότητα !  

Όχι πλέον !! Πχ στο findmymobile της samsung αν πατήσεις locate και υπάρχει ανοιχτό wifi η data, σου ενεργοποιεί αυτόματα το gps και βρίσκεις την συσκευή! Δεν λέω αν το κλέψουν πως θα το βρείς αλλα σίγουρα αν καταλάθος μπει σε wifi δίκτυο κάτι κάνεις !! Λογικά θα έχει και η google αντίστοιχη δυνατότητα !  

Αυτό δεν είναι καλό. Προσωπικά προτιμώ να μου το κλέψουν και να μην το βρω, παρά να μπορούν με software, όποτε γουστάρουν, να ελέγχουν το κινητό μου (πχ άνοιγμα gps) χωρίς την άδειά μου... Ειδικά εταιρείες όπως η Google.

μια χαρά ΔΕΝ σβήνει αν κάνεις factory reset.. διάβασες τι έγραψα;

σε factory reset δεν σβηνει αλλα σε φλασαρισμα λειτουργικου σβηνει. το ότι το περνας από recovery απλα το μετατρεπει σε system app ώστε να μην μπορει να γινει απεγκατασταση ΜΕΣΑ απο το λειτουργικο. εξω απο αυτο (δηλαδη μεσα απο recovery, clockworkmod κτλ) το φλασαρεις με αλλο λειτουργικό (ή απλά κάνεις wipe τα δεδομένα) και φευγει.

http://forum.xda-developers.com/nexus-s/help/cerberus-rom-manager-t1263942

"It cannot be uninstalled (I mean, it can only be deleted by flashing a new rom or using adb/terminal emulator"

EDIT: το "διαβασες τι εγραψα?" μαλλον το καταλαβα λαθος και ισως εννοεις πως μιλας αποκλειστικα για factory reset και το ξερεις για το φλασαρισμα. παντως ειπα να το διευκρινίσω!

Ε καλά προφανώς και με κάποιο τρόπο θα σβήνεται ότι και να κάνεις, το θέμα είναι να το δυσκολέψεις.

Πάντως αναρωτιέμαι,

έστω πως κλέβουν σε κάποιον το τηλέφωνο και το εντοπίζει με αυτό τον τρόπο. Τί θα κάνει? Θα πάει να δείρει τον κλέφτη ή θα πάει στην αστυνομία και θα ασχοληθούν?

• Like 1

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκει μόνο το tablet και όχι το κινητό μου. Αφού τον ίδιο λογαριασμό έχω.

Έχεις ανοιχτό gps ή internet στο κινητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...