Προς το περιεχόμενο

Θέλετε να εντοπίσετε το κινητό σας; Google it!

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αρκετό καιρό τώρα η Google έχει θέσει στην διάθεση των χρηστών του λειτουργικού συστήματος Android, υπηρεσία εντοπισμού της συσκευής τους και την ιστοσελίδα Android Device Manager. Τώρα, η εταιρεία ενσωμάτωσε την λειτουργία στην ίδια την μηχανή αναζήτησης της.Έτσι, τώρα οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν "Find my phone" στο πεδίο αναζήτησης και θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο με ένα χάρτη, που τους δείχνει που βρίσκεται το κινητό τους τηλέφωνο ή που βρισκόταν την τελευταία φορά.

Πατώντας πάνω στον χάρτη, σας οδηγεί στην ιστοσελίδα Android Device Manager. Για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να έχετε κάνει login στον βασικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMail που έχετε στο smartphone σας και από desktop browser (έτσι δεν μπορείτε να πάρετε το κινητό κάποιου φίλου σας για να εντοπίσετε το δικό σας για παράδειγμα). Από εκεί, μπορείτε να κάνετε το κινητό σας να χτυπήσει για να το εντοπίσετε, αλλά αν θελήσετε να κάνετε κάτι περισσότερο (να το διαγράψετε για παράδειγμα αν το έχετε χάσει ή το έχουν κλείψει) θα πρέπει να μεταβείτε στον Android Device Manager.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια καλο ολο αυτο αλλα αν παρω εγω ας πουμε τωρα πχ μια android συσκευη την κλεισω κατευθειαν και μετα στο καπακι την ξανα ενεργοποιησω κρατωντας πατημενα τα πληκτρα + (της εντασης) το home button και το power button η συσκευη θα επαναφερθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις σαν να μην εγινε τιποτα οποτε πιο το οφελος;

• Like 2

Δουλευει και μεσα στο σπιτι; γιατι η γυναικα μου το εχει συχνα στο αθορυβο και το τρυπωνει δεξια αριστερα και ολο ξεχναει που το εχει βαλει,

:D :P

• Like 3

Κρύβεις το κινητό στην τσάντα της γυναίκας σου και ξέρεις, αν είναι εκεί πού σου είπε. :D

Και μετά την κατσαδιάζεις απο πάνω οτι στο πήρε αν σου πει τι δουλειά έχει στην τσάντα της!  :mrgreen:

• Like 11

Γράφω στο google "find my phone" και δεν μου εμφανίζει τον χάρτη.

Έχω κάνει login κτλ.

Πάντως γενικά οι δυνατότητες του απομακρυσμένου ελέγχου της google είναι πολύ λίγες και απορώ γιατί.

• Moderators

Προς οσους παραπονιουνται πως "ναι, αλλα δεν δουλευει εαν κανεις το x", κανεις δεν υποστηριξε πως ειναι πανακεια το ολο εγχειρημα.

Δεν ξερω για σας αλλα εγω τουλαχιστον προτιμω να υπαρχει κατι που μου δινει καποιες πιθανοτητες να εντοπισω το κινητο μου, απτο να μην υπαρχει τιποτα.

• Like 4

ρε παιδια καλο ολο αυτο αλλα αν παρω εγω ας πουμε τωρα πχ μια android συσκευη την κλεισω κατευθειαν και μετα στο καπακι την ξανα ενεργοποιησω κρατωντας πατημενα τα πληκτρα + (της εντασης) το home button και το power button η συσκευη θα επαναφερθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις σαν να μην εγινε τιποτα οποτε πιο το οφελος;

Εχει συγκεκριμενη χρηση, αμα εχεις χασει το κινητο σου , δεν βοηθα σε περιπτωση κλοπης μιας και ο κλεφτης προφανως πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι να απενεργοποιησει την συσκευη...

άμα έχω ανοιχτά ένα από τα gps wifi δίκτυο (δεδομένα) το βρίσκει με σχετικά καλή ακρίβεια αν είναι κλειστά όμως δεν βρίσκει τίποτα

Εμενα μου το βρισκει με ακριβεια 15 μετρων. Δεν βοηθαει για να το βρισκεις μεσα στο σπιτι αλλα μπραβο στην google. Μας εδωσε αλλο ενα δελεαρ για να της επιτρεψουμε να μας παρακολουθει χωρις να μπορουμε να την κατηγορησουμε. Αφου εμεις της επιτρεπουμε με καθε Accept που κανουμε.

• Like 3

Μου το βρίσκει με ακρίβεια 11 μέτρων και είναι διάνα αυτό που δείχνει. Μια χαρά. Πατώντας και το Ring Phone μου παίζει στη διαπασών το ringtone μου το κινητό χοχο. Καλό για τη μάνα μου που το χάνει συνέχεια μέσα στο σπίτι.

Γράφω στο google "find my phone" και δεν μου εμφανίζει τον χάρτη.

Έχω κάνει login κτλ.

Πάντως γενικά οι δυνατότητες του απομακρυσμένου ελέγχου της google είναι πολύ λίγες και απορώ γιατί.

Με τον ίδιο λογαριασμό που έχεις και στο android κινητό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...