Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση OS X Yosemite σε MacBook Pro 2008

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα MacBook Pro 1,1 (νομίζω του 2008) και θέλω να βάλω το os x Yosemite. Το κατέβασα από το mac appstore σε ένα άλλο Mac και το έκανα bootable σε ένα φλασάκι με τον τρόπο που δείχνει στο site της apple μέσω του terminal όμως όταν το συνδέω στο macbook pro πατάω το option όταν ανοίγει, επιλέγω το φλασάκι αλλά μετά δείχνει ένα ερωτηματικό. Τι μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, έχω ένα MacBook Pro 1,1 (νομίζω του 2008) και θέλω να βάλω το os x Yosemite. Το κατέβασα από το mac appstore σε ένα άλλο Mac και το έκανα bootable σε ένα φλασάκι με τον τρόπο που δείχνει στο site της apple μέσω του terminal όμως όταν το συνδέω στο macbook pro πατάω το option όταν ανοίγει, επιλέγω το φλασάκι αλλά μετά δείχνει ένα ερωτηματικό. Τι μπορώ να κάνω?

το macbook pro 1.1 ειναι παλαιοτερο και δεν υποστηριζεται από το Yosemite. Αν μπορεις να δεις εδω http://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/υποστηριζονται τα μοντελα απο το macbookrpo 3.1 και μετα. Δεν μπορεί να εγκατασταθεί επισημα το yosemite σε αυτό το μηχανημα που είναι πριν του 2007.

Η εκδοση νομιζω που μπορεί να φτασει επισημα είναι το snow leopard.

• Like 1

το macbook pro 1.1 ειναι παλαιοτερο και δεν υποστηριζεται από το Yosemite. Αν μπορεις να δεις εδω http://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/υποστηριζονται τα μοντελα απο το macbookrpo 3.1 και μετα. Δεν μπορεί να εγκατασταθεί επισημα το yosemite σε αυτό το μηχανημα που είναι πριν του 2007.

Η εκδοση νομιζω που μπορεί να φτασει επισημα είναι το snow leopard.

Αα οκ φίλε ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις που μπορώ να κατεβάσω το snow leopard?

Θα σου συνιστούσα να παραμείνεις στο Snow Leopard, πιστεύω ότι είναι το ιδανικό λειτουργικό για το αρκετά παλιό μηχάνημα σου. Με το Yosemite φοβάμαι ότι θα σέρνεται. Πάντως να έχεις υπ' όψη σου ότι για να Τρ΄ρξει ικανοποιητικά το Yosemity απαιτείται RAM τουλάχιστον 4GB.

Όπως και να έχει, πριν το κάνεις, πάρε έναν κλώνο του συστήματος για ενδεχόμενο άνετο downgrade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, δηλαδη σε 2007 macbook pro με 4gb ram και 2.4 core2duo το yosemity θα ειναι πιο αργο απο οτι το mavericks? οχι οτι με το mavericks σερνεται δλδ... να μην το βαλω???

Μακριά απο Mavericks Yosemite απο μένα. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ειναι μέσα στα προβλήματα και αρκετά βαριά.

Γύρισα σε 10.9.5 και το μηχάνημα πετάει ξανά. Με Yosemite ηταν συνέχεια κολλήματα.

Δεν έχω ξαναδεί πιο προβληματικό λειτουργικό.

Ακόμη και το 10.7 που είχε θέματα δεν ηταν αυτο το χάλι.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

εννοεις μακρυα απο yosemity η μακρυα απο mavericks? σε εμενα τα mavericks ειναι πολυ σταθερα, απλα ρωτησα μηπως τα yosemity ειναι πιο ελεφρια απο τα mavericks για να τα περασω μιας και το δικο μου του 2007 ειναι και το τελευταιο που τα υποστιριζει...

• Like 1

Yosemite . Το έγραψα λάθος.. σορυ. Τώρα έβαλα τα mavericks και είναι πολύ ελαφιά.

Αν βγεί η 10.10.4 και διαβάσω καλά σχόλια τότε ισως να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση .

με την 10.10.3 είχε θέματα ο σαφάρι και ανέβαζε θερμοκρασίες στο θεό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...