iraklis19871 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα του Insomnia. Έχω την εξής απορία και θέλω να μάθω αν γίνεται με κάποιο τρόπο το παρακάτω.Έχω ένα PC το οποίο πέρα από την οθόνη που είναι συνδεδεμένο(DVI), το έχω συνδέσει μέσω HDMI καλώδιο στην smart tv (μια samsung 4k). Η κάρτα γραφικών μου είναι μία gainward gtx 460SE To native resolution της οθόνης του PC είναι 1680x1050. Μέσω του control panel των windows επιλέγω Duplicate displays για να βλέπω ακριβώς τα ιδία και στις 2 οθόνες.Το πρόβλημα είναι το εξής με αυτόν τον τρόπο η εικόνα που προβάλετε στην τηλεόραση είναι και αυτή 1680x1050 και στις 48 ιντσες φαίνεται πολύ άσχημα. Γίνεται με κάποιον τρόπο να έχω στην οθόνη του υπολογιστή την 1680x1050 ανάλυση και στην οθόνη της τηλεόρασης 1920x1080 ή κάποια άλλη?Επίσης έχω το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο, πρέπει να επιλέξω από το playback devices των windows ποία θα είναι η default device (ακουστικά του PC ή τηλεόραση), Γίνεται με κάποιον τρόπο να παίζουν ήχο και τα 2?Eυχαριστώ Ηρακλής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα