nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις έκδοση θείου, ψάχνεις στα γνωστά μέρη για το F1 2015 1.0.19.5154. Αν το έχεις αυθεντικό, τότε λογικά θα έχεις κατεβάσει ήδη το patch αυτόματα. Φαντάζομαι ότι και τα δύο προαναφερθέντα patches συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση, αφού κυκλοφόρησε αρκετές μέρες μετά. Στην τρέχουσα σεζόν, ακολούθησε μια δεύτερη θέση στη Μαλαισία (άπιαστος ο Rosberg στη βροχή, εκτός του ότι τα λάστιχά του κράτησαν διπλάσιους γύρους από τα δικά μου και το έξτρα πιτ στοπ με γονάτισε), νίκη στην Κίνα, τραγωδία στο Μπαχρέιν μένοντας πολύ πίσω μετά τους πρώτους 5 γύρους ένεκα σπασμένης αεροτομής και στη συνέχεια εγκατάλειψη στον 20ο γύρο (πάνω που είχα ξεκινήσει ηρωική αντεπίθεση, με χτύπησε ένας ανασφάλιστος μεθυσμένος πίσω αριστερά και έσκασα στον τοίχο με 200 km/h, αλητεία). Τρένο στην Ισπανία, άνετη νίκη με βροχές και καταιγίδες (έριξα γύρο ακόμα και στον δεύτερο!), αλλά μηδέν στο Μονακό. Αδύνατον να παίξεις με χειριστήριο εκεί, ούτε 5 γύρους δεν μπορώ να κάνω ακόμα κι αν ξέρω κάθε χιλιοστό της πίστας. Τουλάχιστον όμως έμαθα να στρίβω στη φουρκέτα του Λεόντα, κάτι το νέο patch και κάτι οι έξτρα ρυθμίσεις σε toe-in, αεροτομές και σία, κατάφερα να παίρνω τη στροφή. Ως αποτέλεσμα έχω μείνει 21 βαθμούς πίσω από το Rosberg και οι νίκες στα επερχόμενα grand prix του Καναδά και της Αυστρίας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένες. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 F1 2015 Will Receive A DirectX 12 Patch In The Future 1
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα, πολύ ευχάριστο. Μήπως έχουν βγει και τίποτα mods της προκοπής; Έχω καιρό να ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα