Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2015 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν βγηκε ακομα το παιχνιδι;  γιατι δεν το βλεπω σε κανενα καταστημα τι εγινε;

χτες βγήκε,και στο steam και στα άλλα μαγαζάκια.

είναι MUST DONT BUY

Δημοσ.

Ας κάνω ένα mini review, καθώς με την δουλειά κτλ δεν έχω προλάβει να το κάψω όπως πρέπει.

Τεχνικά δεν έχει θέματα, δεν ξέρω τι λέτε περί unplayable, εγώ σφαίρα πηγαίνω με 80+fps average, 1080p όλα στα ultra. Bugs? Τι Bugs? Αν γίνετε μην τα γράφετε έτσι αυτά χωρίς να τα τεκμηριώνετε. Κάποιοι μπαίνουν (και) εδώ για πάρουν γνώμες για να πάνε σε αγορά, καλό θα είναι να μην υπερβάλλουμε και πόσο μάλλον να παραπληροφορούμε.

Το να μην το σηκώνει το σύστημα του καθενός είναι άλλο θέμα και όχι απαραίτητα του παιχνιδιού.

Πάμε τώρα στο game.

Δεν έχει όσα settings είχαν τα προηγούμενα. Έχει ένα εκνευριστικό motionblur που δεν βγαίνει ούτε από το game άλλα ούτε από κάποιο .ini

Οπτικά δεν μπορώ να πω ότι είναι επανάσταση όπως και κανένα f1 game μετά το 11.

Τα μονοθέσια θεωρω πως έχουν παρά πολύ ρεαλιστική κίνηση, κάθε χρόνο βλέπεις την διαφορά.

Τις πίστες από την άλλη δεν θα έλεγα ότι τις πρόσεξαν ιδιαίτερα.copy paste φαίνεται από τα προηγούμενα με κάποιες μικροβελτιώσεις.

Realistic damage/crash για άλλο ένα f1 game λείπoυν.. Ακόμα και ένα mod δεν θα το κάνει σε καμιά περίπτωση πιο ρεαλιστικό πάνω σε αυτό. Ξέρουμε από τα προηγούμενα άλλωστε...

Gameplay τώρα. Επίσης δεν θα δείτε κάτι το τόσο διαφορετικό. Και στα προηγούμενα έπαιζα με το controller του 360 χωρίς κανένα assist περα του automatic gearbox, έτσι παίζω και σε αυτό. Δεν βλέπω να έχει επιλογές όμως το φετινό game πχ steering deadzone κτλ.

Επιτέλους το st. wheel το βλέπεις να στρίβει 180 μοίρες, ειδικά με μια τιμονιερα θα το νιώθεις καλύτερα έτσι.

Career mode...Nope...Ουδεν σχόλιο..

Season mode, περισσότερο ενδιαφέρον καθώς έχεις και τον μηχανικό να σου μιλάει περισσότερο κατά την διάρκεια του αγώνα και γενικά είναι πιο ζωντανό όλο αυτό.

Δεν έχει safety car.. Πιστεύω ότι θα το προσθέσουν σε ένα απερχόμενο patch.

Θεωρώ πως με κάποια patches/ mods που θα προσθέτουν κάποια πράγματα είναι ένα καλό game, τώρα βέβαια για αυτούς που ήθελαν career, ας περιμένουμε το επόμενο game.

• Like 2
Δημοσ.

Eίναι τραγικό πάντως που δεν έχει πάνω από δυο επιλογές AA στο game. Έλεος πια, οκ τα έχετε χεσμένα τα games στο pc, μας δίνετε τα ports, βάλε ένα τυπικό msaa να τελειώνουμε. Μέχρι και την περσινή f1 είχαμε τόσες επιλογές στα γραφικά....

Τώρα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο SMAA που κάνει ναι μεν την δουλειά του, αλλά δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος εξομάλυνσης των jaggies, και το TAΑ όπου κάνει την δουλειά του καλύτερα πάνω σε αυτό αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα FXAA που κάνει blurry την εικόνα ώστε να κρύψει πράγματα.

Οφείλει η codemasters να βγάλει patch και να ξεκλειδώνει στην ουσία την pc έκδοση.  Οπτικά δεν δικαιολογεί ότι μας ζητάει i7 και 970, και από ότι διαβάζω όποιος είναι με χαμηλότερα specs από αυτά δεν πάει και τόσο smooth το game, ενώ στις κονσόλες βγαίνει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα με σταθερό framerate σε πολύ χειρότερο hardware...  

Ε Λ Ε Ο Σ.

Δημοσ.

Alex211 περνα λιγο απο το φορουμ της codemasters να δεις τι γινεται..

List ( to help Codemasters fix that faster)

-Huge FPS Drop
-No SLI support
-Cut scene after race all scrambled up
-Graphics settings not saving
-Audio Settings not saving
-Controllers settings not saving
-Ghost cars in multiplayer
-Parc ferme setting [off] only works for some people in the lobby
-Timing screens are off
-Certain people crash multiplayer sessions when they joib
-Huge input lag with Logitech G27
-Massive lag online and cars teleporting back and forth..
-When exiting the game APPCRASH (F1 2015 executable has stopped working)
-When exiting the game , black screens
-Game Freeze
-No spray in the rain, and no champaine spray in podium cut scene
-No FFB for wheels and xbox controller (Force Feedback is so light)
-Weird blurry graphics
-Game crashes everytime trying to run a Benchmark test
-Game crashes at the end of the benchmark test
-Controllers Xbox issues
-Wheels issues with deadzone etc..
-Huge FPS Drop on all tracks
-Permanent yellow flags caused by AI in certain spots
-AI completly ignoring blue flags
-Engine permanently overheating
-AI crashes often
-Cars tyres ingame and in replay become invisible
-Cars becomes ghost when braking or when going off track
-Cars becomes ghost when you slow down under 80km/h
-Stuck in 2 gear when exiting the pitlane
-AI are hitting too often the back
-Pitcrew bug
-Multiplayer, game can't seem to understand who is in what position or what the real time differences are. Was hoping for an AI improvement, but they ignore blue flags, attempt to crash you out, or dive off the track and try to undercut you, then you get the penalty for it.
-Cutting corner bug (you can cut a corner with 4 tyres in)
-AI stuck in the pits just outside the pitbox
-AI go nuts around yellow flags and will turn into you
-AI generally will shunt and try to spin you, then penalty for me
-Engineer telling me I will have to save fuel at my current rate despite having +2 and running in normal
-Fuel Status bug
-Game Crashed to desktop after finishing a session (Race,Qualif,Practice)
-Blackscreen after qualifying
-In practice, AI top time switched to being 00.00.00, no split times showing time from fastest lap but in race director previous fastest lap time still listed.
-no drivers in the car when looking through the mirror of a car
-Multiplayer sync bug
-scoreboards bug
-Ai are stuck at the pitlane exit
-Ai are stuck in wall
-Team-mates always pitting on the same lap
-Tire wear won't reset when you restart a session
-AI are stuck in their pitbox
-In race or in replay cars tyres become invisible
-Engineer voice volume is too low we cant hear him
-Engines Sounds should be more louder
-We can pass over a wall (going into sea etc..)
-rev lights on steering wheel don't work correctly
-Game crashes often
-No safety car
-Cars & tyres textures bug
-Multiplayer lobby freeze
-Chat button (press to talk) doesnt work... in multiplayer we can always hear everyone constantly and we cant hear the engine sound or engineer voice
-TAA & SMAA bug when activate (singleplayer and Multiplayer) , the cars become wierd and ghost

Δημοσ.

Mερικά από αυτά τα ανέφερα και εγώ πιο πάνω, πολλά από αυτά επίσης δεν τα έχω συναντήσει και παίζω από προχτές Season mode.

Κανένα από αυτά δεν κάνουν το game unplayable τουλάχιστον για μένα. Δεν λέω πως είναι το καλύτερο port/release που μας έχουν δώσει, αλλά πολλά από αυτά είναι random και έτυχαν σε κάποιους. Μπορεί να είμαι τυχερός και να μην τα έχω συναντήσει ακόμα. Και το προηγούμενο f1 game είχε τα θέματα του στην αρχή και το έφτιαξαν.

Επίσης εγώ ανέφερα την sp εμπειρία μου. Mp δεν παίζω. Υπομονή και όλα θα φτιαχτούν σε μελλοντικό patch. Αφού τα ξέρουμε πως είναι αυτά πλέον.. 

Δημοσ.

Εγω ξεκινησα με time trial. Και η πισω αριστερη ροδα αναβοσβηνε..Ναι καλα ακους..Εβαλα την μεσα καμερα και στον καθρεπτη φαινοταν η ροδα να κανει τα δικα της.

Το κλεισα. Εκανα εναν αγωνα και στην εξοδο απο τα πιτς κολλησα στην 2η ταχυτητα και το παιχνιδι κρασαρε. Δεν το ξανα εβαλα. Μπορει να ημουν <τυχερος> Και βλεπεις οτι εχω ενα αρκετα καλο συστημα.

Τεσπα ας ελπισουμε σε γρηγορο φτιαξιμο των περισσοτερων τουλαχιστον πραγματων. :)

Δημοσ.

Eσύ αποκλείεται να έχεις frame drops με την Tατιάνα. Απλά δεν γίνεται, εκτός αν παίζεις τίποτα 4Κ or something.

Δεν το έχω συναντήσει αυτό που λες πάντως.  Μου φαίνεται πολύ παράξενο ότι δεν μου τα έχει κάνει αυτά ακόμα. Σε τι Windows είσαι; Εγώ είμαι με τα 7. Μήπως και αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Επίσης, μιλάμε για την αυθεντική έκδοση και όχι τίποτα piratebay edition έτσι; Γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι περιττό νομίζω να πω τι φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...