panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καλα αυτα ειναι ολα θεμα marketing οι απαιτησεις, εγω λεω οτι θα το παιζω ultra με την r7 μου εδω το gta που μου λεγανε δεν θα παιζει very high και το σηκωσε με 35fps και δεν θα παιζει ενα f1; τεσπα παρασκευη βγαινει αν δεν κανω λαθος οποτε περιμενουμε να δουμε κατι σαν τα προηγουμενα της codemasters, αφηνω ανοιχτο ενα παραθυρο τον χωρο που ζηταει μηπως εχει γινει σε αυτο λιγο ποιο σοβαρη δουλεια, θα δειξει μονο να μην φυγουμε παλι στα mods για να γινει καλυτερο το παιχνιδι, κατανταει πλεον βαρετο καθε χρονο τα mods να κανουν την διαφορα κι αυτα ως εναν βαθμο ετσι
panos0100 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χμμ καλό φαίνεται έχει καλά γραφικά τα πρόσωπα φαίνονται πολύ αληθινά για να δούμε τι θα δούμε μακάρι να αξίζει
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ας πατάει καλά το αμάξι στον δρόμο και ας αντιδράει σωστά,από τα είναι μια μαούνα,και βλέπουμε. το να βγάλεις παιχνίδι νέο σε 6μήνες μέσα και να ζητάς 50€ είναι θράσος μεγάλο,ευτυχώς που είναι μισή τιμή στα μαζακάκια.Ενώ πριν καν την κυκλοφορία του 2014 είχαν πει ότι θα βγάλουν το 2015 asap..
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Επίσης σωστό πρέπει να είναι και το ΑΙ. Το ότι το βγάλαν σύντομα δε μου φαίνεται περίεργο, άλλωστε στην ουσία δεν αλλάζουν και πολλά από το 2014. Μικροβελτιώσεις απλά θα κάνουν(?). 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Επίσης σωστό πρέπει να είναι και το ΑΙ. Το ότι το βγάλαν σύντομα δε μου φαίνεται περίεργο, άλλωστε στην ουσία δεν αλλάζουν και πολλά από το 2014. Μικροβελτιώσεις απλά θα κάνουν(?). άμα μιλάμε για μικροβελτιώσεις,και όχι και καλά nextgen θα τους πάρει ο διάολας! το 14 δεν το πήρα,αφού ήταν ολόδιο με το περσίνο,όπως και καθένα που είχαν βγάλει,αφού απλώς είχαν μικροβελτιώσεις 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Eγώ όσα gameplay videos έχω δει, το ίδιο πράγμα βλέπω με μικροβελτιώσεις...
Lamogio01 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Χωρίς career mode το 15 ??? wtf ??? και θα το επαναφέρουν στο 16...
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 πείτε τίποτα εντυπώσεις. Πάντως αν δεν έχει career mode ήδη έχει φάει άκυρο από μένα.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 πείτε τίποτα εντυπώσεις. Πάντως αν δεν έχει career mode ήδη έχει φάει άκυρο από μένα.Τι εννοείται δεν έχει career mode? Κ τι θα κάνουμε μονο time trials???????Wtf Νομίζω μπορούμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το παιχνίδι από τώρα και να μαυρισουμε την σειρά. Οι άνθρωποι είναι γελοιοι πέρα από κάθε λογική http://www.videogamer.com/ps4/f1_2015/news/f1_2015_wont_be_updated_to_include_career_mode_codemasters_looking_to_reintroduce_in_f1_2016.html F1 2015, however, only allows players to race through the 2014 and 2015 seasons as a named driver for their assigned team.
Lamogio01 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική δεν το έβαλαν...
panos0100 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 χαχαχα καλο να μην εχει career mode αν κι εγω παιδια εχω να παιξω career mode απο το f1 2011 ειναι δυσκολο με το πληκτρολογιο θελει τιμονι, επισης αφου βγαλανε το careed τοτε τι θα εχει;
mathsrule Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πάντως εγώ που έχω τιμόνι κανονικά με Force Feedback, το βρίσκω πολύ πιο δύσκολο έτσι σε σχέση με το πληκτρολόγιο/gamepad. Βέβαια δεν ξέρω εάν έχει σημασία και το γεγονός ότι παίζω στο Classics Mode του Formula 1 2013. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα