Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, θέλω να αγοράσω ένα smartphone γύρω στα 100 - 150 €, δεν έχω απαιτήσεις, από εφαρμογές θέλω να χρησιμοποιώ (όχι ταυτόχρονα), πασιέτζα, messenger και λίγο τον browser, αυτό που θέλω είναι να μην κολλάει μετά από κάνα χρόνο και δεν μπορώ να πάρω ούτε τηλέφωνο χωρίς να πρέπει να περιμένω 4 λεπτά. Από αυτά που είδα στο skroutz Link.png Site: αυτό μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, το προηγούμενο μου κινητό ήταν το Xperia J :$

οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή αρκεί να μην υπερβαίνουμε τα 150€, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω δει περίπου πως δουλεύουνε μερικά windows phone από συγγενείς και μου φαίνονται αρκετά δύσχρηστα. Ειδικά το γεγονός ότι δεν κλείνει η κίνηση  δεδομένων. Σε σχέση με αυτό που είδα εγώ καλύτερο είναι το 535?

Δημοσ.

Έχω δει περίπου πως δουλεύουνε μερικά windows phone από συγγενείς και μου φαίνονται αρκετά δύσχρηστα. Ειδικά το γεγονός ότι δεν κλείνει η κίνηση δεδομένων. Σε σχέση με αυτό που είδα εγώ καλύτερο είναι το 535?

Που είδες ότι δε κλείνουν τα δεδομένα?

Δημοσ.

σε lumia κινητά δεν θυμάμαι μοντέλα αλλά δεν μπορούσες να τα κλείσεις. :S

και γενικότερα έχω ένα θέμα με τα microsoft phone, βέβαια, αν είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω και κρατήσει καιρό χωρίς προβλήματα δεν έχω θέμα. Αν είναι θέμα συνήθειας μόνο τότε θα πάω για το 535 :)

Δημοσ.

Δεν έχεις ουσιαστικές επιλογές στα λεφτά που ζητάς. Το καλό είναι ότι το 535 είναι καλή περίπτωση και στα λεφτά του ασυναγώνιστο. Ακούγεται ότι έχει κάποια θεματάκια με το touch της οθόνης τα οποία είναι μάλλον αραιά και που και προφανώς δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αγχώνει.

Από εκεί και πέρα αν θέλεις να εξαντλήσεις το ποσό που διαθέτεις τότε μπορείς να πάρεις από αγγελία ολοκαίνουργιο lumia 730 στα 130-150 ευρώ και να έχεις κάτι πιο αναβαθμισμένο σε θέμα οθόνης (αν και μικρότερης σε ίντσες) και κάμερας.  Νομίζω όμως ότι επειδή είσαι ξεκάθαρος ότι δεν θες και πολλά πολλά το 535 να σε βολέψει και να σου μείνουν και ρέστα. 

Δημοσ.

Εξαιρετικο το LG που εχεις δει.Παρτο αφοβα.Επισης,υπαρχει το Sony Xperia E4 με χειροτερη καμερα αλλα με πολυ καλη μπαταρια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι όμως dual sim. Και είναι πολύ πιθανο να του κοψει τα χερια καποια στιγμη αυτό. Μιλαω εκ πειρας που ενώ εχω 1 ανδροιντ των 350€ και ένα γουιντοους των 150 αγορασμένα πριν 2 και 1 χρονο αντιστοιχα, εδώ και πολλους μηνες "αναγκάζομαι" να μην εχω data μαζι μου, ενώ εχω μια καρτα με 500MB δωρο κάθε μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι όμως dual sim. Και είναι πολύ πιθανο να του κοψει τα χερια καποια στιγμη αυτό. Μιλαω εκ πειρας που ενώ εχω 1 ανδροιντ των 350€ και ένα γουιντοους των 150 αγορασμένα πριν 2 και 1 χρονο αντιστοιχα, εδώ και πολλους μηνες "αναγκάζομαι" να μην εχω data μαζι μου, ενώ εχω μια καρτα με 500MB δωρο κάθε μηνα.

ποιό λες πως θα μου κόψει τα χέρια το LG? το dual sim πάντως δεν είναι θέμα, δεν πρόκειται να έχω τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

• Moderators
Δημοσ.

Και εγώ έτσι νόμιζα, εδωσα 500 και τη δουλεια μου δεν την κάνω. Ποτε δεν θα ξαναπαιρνα μονοσιμο κινητο. Για κάθε περίπτωση, δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Μην πεις ότι δεν στο είπε κανεις. Αυτο λέω απλά. :)

Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω και ευχαριστώ για την προειδοποίηση, αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό LG ή 535 θα διαρκέσει περισσότερο από άποψη κολλήματος ? :D

Το πιο ακραίο που θέλω να κάνω είναι να ακούω μουσική και browsing ταυτόχρονα, αυτό.

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νόμιζα, εδωσα 500 και τη δουλεια μου δεν την κάνω. Ποτε δεν θα ξαναπαιρνα μονοσιμο κινητο. Για κάθε περίπτωση, δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Μην πεις ότι δεν στο είπε κανεις. Αυτο λέω απλά. :)

Έχω 2 νούμερα, ένα το προσωπικό μου και ένα της δουλειάς. Το βρίσκω πολύ πιο βολικό να έχω 2 συσκευές παρά 1 με dual sim, και αυτό γιατί όταν δεν πρέπει να απαντώ για την δουλειά κλείνει. Μπορώ να μιλήσω παράλληλα και με τις 2 συσκευές (μου χρειάστηκε αρκετές φορές).

To 2o μου είναι ένα Blackberry curve το προσωπικό G3.

Να προσθέσω επίσης πως αξίζει να πάει το παιδί ακόμα 16Ε παραπάνω και να πάρει το Moto G 2nd gen οπότε καλύπτει και τον matrixxxx

Δημοσ.

Το Sony E4 βγαινει και σε δικαρτο στα 115 Ευρω κοντα.Επισης,αν εχεις Paypal,απο Κινα,το εξαιρετικο VFM Elephone P6000 στα 119.99$ στο κορυφαιο vickmall.

Δημοσ.

Έχω δει περίπου πως δουλεύουνε μερικά windows phone από συγγενείς και μου φαίνονται αρκετά δύσχρηστα. Ειδικά το γεγονός ότι δεν κλείνει η κίνηση  δεδομένων. Σε σχέση με αυτό που είδα εγώ καλύτερο είναι το 535?

Μάλλον εννοείς ότι δεν μπορούσες να βάλεις συντόμευση στη μπάρα..πλέον μπορείς εδώ και αρκετό καιρό στα wp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...