Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας η μιτρικη ειναι η ASUS p5vd2-vm Η αξια της οχι μεγαλη

Την πουλησα πριν κανα 2 βδομαδες σε ατομο απο εδω μεσα.

Οταν την παρελαβε την επομενη μερα με πληροφορισε οτι δεν λειτουργει και οτι ειχε φυγει η ψυκτρα του chipset

Λεω ενταξει θα εγινε απο την μεταφορα δεν ειναι προβλημα αυτο 

Την μητρικη την ειχα δοκιμασει πριν την στειλω μαζι και αλλες μητρικες που εφτασαν χωρις κανενα προβλημα (ηταν σε δικο μου μηχανιμα για πολλα χρονια)

Μου την εστειλε την μιτρικη ο ανθρωπος πισω και αμεσως αρχισα να ψαχνω για καμια γρατζουνια μιν εχει φυγει κανας πυκνωτης γιατι θεωρουσα οτι το προβλημα θα δημιουργηθηκε απο την ψυκτρα που εφυγε και κατι θα ειχε παρει μαζι !!

Και εφτασα σε αυτο το σημειο που φενεται στις οικονες 

Πειτε μου σας φενεται αυτο απο ατυχημε μεταφορας??????Γιατι εμενα μου φενεται για καψιμο!!!

Πως μπορει να εγινε αυτο?Λαθος ραμ?τροφοδοτικο?

Μπορει να φτιαχτει?

Ευχαριστω!!!

post-330518-0-52403100-1429193447_thumb.jpg

post-330518-0-40050500-1429193450_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι το βλεπω και εγω το θεμα μου ειναι οτι δεν βρισκω το δικιο μου αν και πυστευο οτι εγινε η απο τροφοδοτικο η απο ραμ κατι τετιο μυριζομαι.

Επισης δεν ξερω αν φτιαχνεται αν με κολιτηρι δηλαδη κανω κατι

Δημοσ.

Δεν σε ξέρω ούτε επίσης τον άνθρωπο που την πούλησες για να πώ πως έγινε κάτι εκ του πονηρού, ΑΛΛΑ πέρα απο το οτι η μητρική είναι πλέον για πέταμα και αποδεχόμενος οτι λες αλήθεια οτι την είχες δει τεστάρει κοκ και δούλευε, αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι την έκαψε όταν πήγε να την βάλει επάνω, τωρα θες να ήταν μπουρδέλο βραχυκυκλωμένο τροφοδοτικό και να έκανε το μπουμ, δύσκολο, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ακούμπησε σε κάτι μεταλικό, λαμάκι,βάση βίδα μητρικής, την έβαλε να ακουμπάει στο κουτί χωρίς αποστάτες, είχε φύγει καμία τροφοδοσία απο λανα τετράπινο του τροφοδοτικού και ακούμπησε anyway είτε το έκανε κατα λάθος (αν δεν το κατάλαβε έχει καλώς) είτε έκανε βλακεία και το ρίχνει σε σένα κάνοντας τον κινέζο, Πάντως οτι την δέχτηκες πίσω δείχνει άνθρωπο με ευσυνειδησία πράγμα αμφίβολο για αυτόν που την πούλησες, ΔΕΝ είναι δικό σου θέμα αν την έψησε ο άλλος, επίσης τα μτχ ΔΕΝ έχουν εγγύηση, την επόμενη φορά βγάλε μια φωτογαφία των parts που πο'υλησες την ώρα του πακεταρίσματος έτσι ώστε ν μην σου λέει ο καθένας οτι του κατέβει, και επίσης με αυτή την λογική μπορεί να σε θυμηθεί κάποιος σε 6 μήνες ,Ε ξέρεις δεν μου δουλέευει η μητρική είναι χαλασμένη, δηλαδή ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι ευτυχος εχω φωτογραφια αλλα θελει καλη αναλυση .Και εγω που το βλεπο δεν βλεπω να υπαρχει φθορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...